Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 böyle bi problemle karşı karşıyayım. "Preparing To Launch xxx" kısmı gereğinden fazla sürmeye başladı. internet bağlantımda son günlerde kabızlık mevcut acaba oyunu açmaya çalışırken internet bağlantısı mı kullanıyor diyorum ama niye kullansın oyunu açıyor sadece. mesela şu anda team fortress 2 açmaya çalışıyorum 1 dakikayıda geçti. Preparing to Launch team fortress 2 diyor bekliyor öyle 2-3 dakkada açıyor. niye böyle yapıyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ne help birader? steam destek hatti mi bura, git steame sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 benzer durumla karşılaşmış olan biri vardır, çözümü kolaydır, ciddi bişey değildir belki diye burdan yardım istiyorum niye bu kadar gücüne gitti anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 her soruna clientregistry.blob sildirttiriolardı. d: dene sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bağlantıdandır. Şahsen downloadlar devam ederken Steam'i, Steam oyunlarını açamıyorum. Steam kendine öncelik vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 en güzeli hiçbir zaman açamadığı zamanlar gerçi. "parasıyla rezil olmak" deyiminin doruk noktası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 oyuna sag tıkla özelliklerden defrag de bendede olmuştu 1-2 dakka yerine şimdi 10 15 saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 arcane said: Bağlantıdandır. Şahsen downloadlar devam ederken Steam'i, Steam oyunlarını açamıyorum. Steam kendine öncelik vermiyor. genellikle sebebi bu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Sam said: en güzeli hiçbir zaman açamadığı zamanlar gerçi. "parasıyla rezil olmak" deyiminin doruk noktası. (tu) pazar günleri steamden oyun oynayamamak priceless. server is too busy please try again gibi saçma bir olaydan empire:total war oynayamadığımı bilirim (single player) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 alla alla, ben hic problem yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ben tf2 oynamayı öyle bıraktım, saatlerce açılmıyordu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bende de hic acılmadıgı olmadı yahu, sanssızmıssınız baya. bi de single player offline mode'da oynanmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 dl sorunları oluyor bende de, özellikle o ara fazla satılan bir şeyi aldıysan listeden düşene kadar 10k'yı geçmiyor hız, ama kullanılmayan bir şeyi indirirken 1mb/sn üstüne falan çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 poff abi çok saçma. scorch'un yazdığı hakikaten priceless. oyunu açarken niye internet bağlantısına ihtiyaç duysunki anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar