Fin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 kimler var online akalıms bu arada ben 3 ay psn plus aldım arabistan'da us region satılan kod EU çıktı bakmamısım isteyen varsa takaslayalım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 witcher3 için yeni ps aldım. mykarakus benim profil adı sanırım. fifa falan da var, ekleyin oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ekleyin lopethcik, oyun oynar dedikodu yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 yalan ya bu topic, kimse eklemiyor sonradan gelen ekliyor hep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 PS4 said: Glyc (Gangren) Nexcat72 (Kanuni) deadwoll (deadwoll) Laths336 (LathspeLL) Glathros darkainu (Darqainu) hasaquila (aquila) jacabooo (jacabo) High-Speed-Steel (KingV) fuzun-xs (xlaidehlevar) Suark MumSait (Mayhem) muidejaneiro (RabbiT) Arnisredwall (Arnis) Custodeme (CusTodeM) ygunayer (Kojiroh) ekyrabectr (progamer) Medhgame (Medh) yyavci (yusema) Nereidd (Bathory) AG_Puma (Leopar) MiraulSeinter (Miraul) ctzsln (Catze) DareJedi (DareJedi) - DJ_DareJedi US hesabim yorm-a (GokTuRK) DA2019 Trathias Onur_Khan (Notwist) oskicancan (Oski) Brknsrpl (Pascha) Screwy_2467(screwy) Givblod (Xenus) Argustance (Fin) Boneslark (Boneslark) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Boneslark said: PS4 said: Glyc (Gangren) Nexcat72 (Kanuni) deadwoll (deadwoll) Laths336 (LathspeLL) Glathros darkainu (Darqainu) hasaquila (aquila) jacabooo (jacabo) High-Speed-Steel (KingV) fuzun-xs (xlaidehlevar) Suark MumSait (Mayhem) muidejaneiro (RabbiT) Arnisredwall (Arnis) Custodeme (CusTodeM) ygunayer (Kojiroh) ekyrabectr (progamer) Medhgame (Medh) yyavci (yusema) Nereidd (Bathory) AG_Puma (Leopar) MiraulSeinter (Miraul) ctzsln (Catze) DareJedi (DareJedi) - DJ_DareJedi US hesabim yorm-a (GokTuRK) DA2019 Trathias Onur_Khan (Notwist) oskicancan (Oski) Brknsrpl (Pascha) Screwy_2467(screwy) Givblod (Xenus) Argustance (Fin) Boneslark (Boneslark) liebe2754 (Liebe) ustoo2754 (Liebe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 PS4 said: Glyc (Gangren) Nexcat72 (Kanuni) deadwoll (deadwoll) Laths336 (LathspeLL) Glathros darkainu (Darqainu) hasaquila (aquila) jacabooo (jacabo) High-Speed-Steel (KingV) fuzun-xs (xlaidehlevar) Suark MumSait (Mayhem) muidejaneiro (RabbiT) Arnisredwall (Arnis) Custodeme (CusTodeM) ygunayer (Kojiroh) ekyrabectr (progamer) Medhgame (Medh) yyavci (yusema) Nereidd (Bathory) AG_Puma (Leopar) MiraulSeinter (Miraul) ctzsln (Catze) DareJedi (DareJedi) - DJ_DareJedi US hesabim yorm-a (GokTuRK) DA2019 Trathias Onur_Khan (Notwist) oskicancan (Oski) Brknsrpl (Pascha) Screwy_2467(screwy) Givblod (Xenus) Argustance (Fin) liebe2754 (Liebe) ustoo2754 (Liebe) Boneslark (Boneslark) Magislark (Boneslark) US hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 PS4 said: Glyc (Gangren) Nexcat72 (Kanuni) deadwoll (deadwoll) Laths336 (LathspeLL) Glathros darkainu (Darqainu) hasaquila (aquila) jacabooo (jacabo) High-Speed-Steel (KingV) fuzun-xs (xlaidehlevar) Suark MumSait (Mayhem) muidejaneiro (RabbiT) Arnisredwall (Arnis) Custodeme (CusTodeM) ygunayer (Kojiroh) ekyrabectr (progamer) Medhgame (Medh) yyavci (yusema) Nereidd (Bathory) AG_Puma (Leopar) MiraulSeinter (Miraul) CatzeXD (Catze) DareJedi (DareJedi) - DJ_DareJedi US hesabim yorm-a (GokTuRK) DA2019 Trathias Onur_Khan (Notwist) oskicancan (Oski) Brknsrpl (Pascha) Screwy_2467(screwy) Givblod (Xenus) Argustance (Fin) liebe2754 (Liebe) ustoo2754 (Liebe) Boneslark (Boneslark) Magislark (Boneslark) US hesabı ben değiştirdim hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 leak oldu lan bi yerdeler heralde her actigimda sacma sapan yerlerden friend request geliyo. ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 PS4 said: Glyc (Gangren) Nexcat72 (Kanuni) deadwoll (deadwoll) Laths336 (LathspeLL) Glathros darkainu (Darqainu) hasaquila (aquila) jacabooo (jacabo) High-Speed-Steel (KingV) fuzun-xs (xlaidehlevar) Suark MumSait (Mayhem) muidejaneiro (RabbiT) Arnisredwall (Arnis) Custodeme (CusTodeM) ygunayer (Kojiroh) ekyrabectr (progamer) Medhgame (Medh) yyavci (yusema) Nereidd (Bathory) AG_Puma (Leopar) MiraulSeinter (Miraul) CatzeXD (Catze) DareJedi (DareJedi) - DJ_DareJedi US hesabim yorm-a (GokTuRK) DA2019 Trathias Onur_Khan (Notwist) oskicancan (Oski) Brknsrpl (Pascha) Screwy_2467(screwy) Givblod (Xenus) Argustance (Fin) liebe2754 (Liebe) ustoo2754 (Liebe) Boneslark (Boneslark) Magislark (Boneslark) US hesabı tambjk (tambjk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 PS4 said: Glyc (Gangren) Nexcat72 (Kanuni) deadwoll (deadwoll) Laths336 (LathspeLL) Glathros darkainu (Darqainu) hasaquila (aquila) jacabooo (jacabo) High-Speed-Steel (KingV) fuzun-xs (xlaidehlevar) Suark MumSait (Mayhem) muidejaneiro (RabbiT) Arnisredwall (Arnis) Custodeme (CusTodeM) ygunayer (Kojiroh) ekyrabectr (progamer) Medhgame (Medh) yyavci (yusema) Nereidd (Bathory) AG_Puma (Leopar) MiraulSeinter (Miraul) CatzeXD (Catze) DareJedi (DareJedi) - DJ_DareJedi US hesabim yorm-a (GokTuRK) DA2019 Trathias Onur_Khan (Notwist) oskicancan (Oski) Brknsrpl (Pascha) Screwy_2467(screwy) Givblod (Xenus) Argustance (Fin) liebe2754 (Liebe) ustoo2754 (Liebe) Boneslark (Boneslark) Magislark (Boneslark) US hesabı tambjk (tambjk) mardoxx (mardox) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Kumadam1 Ama henuz ps4 almadim, ps3 ile devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 kumadam1 said: Glyc (Gangren) Nexcat72 (Kanuni) deadwoll (deadwoll) Laths336 (LathspeLL) Glathros darkainu (Darqainu) hasaquila (aquila) jacabooo (jacabo) High-Speed-Steel (KingV) fuzun-xs (xlaidehlevar) Suark MumSait (Mayhem) muidejaneiro (RabbiT) Arnisredwall (Arnis) Custodeme (CusTodeM) ygunayer (Kojiroh) ekyrabectr (progamer) Medhgame (Medh) yyavci (yusema) Nereidd (Bathory) AG_Puma (Leopar) MiraulSeinter (Miraul) CatzeXD (Catze) DareJedi (DareJedi) - DJ_DareJedi US hesabim yorm-a (GokTuRK) DA2019 Trathias Onur_Khan (Notwist) oskicancan (Oski) Brknsrpl (Pascha) Screwy_2467(screwy) Givblod (Xenus) Argustance (Fin) liebe2754 (Liebe) ustoo2754 (Liebe) Boneslark (Boneslark) Magislark (Boneslark) US hesabı tambjk (tambjk) mardoxx (mardox) kumadam1 (kumadam) böyle yapcan kumadam aaa sdlkfdskljdsf :) ps 4 al ya güzel ps 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 şu benim fifa hesabım ekleyin beyler ustoo2754 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 kumadam1 said: Glyc (Gangren) Nexcat72 (Kanuni) deadwoll (deadwoll) Laths336 (LathspeLL) Glathros darkainu (Darqainu) hasaquila (aquila) jacabooo (jacabo) High-Speed-Steel (KingV) fuzun-xs (xlaidehlevar) Suark MumSait (Mayhem) muidejaneiro (RabbiT) Arnisredwall (Arnis) Custodeme (CusTodeM) ygunayer (Kojiroh) ekyrabectr (progamer) Medhgame (Medh) yyavci (yusema) Nereidd (Bathory) AG_Puma (Leopar) MiraulSeinter (Miraul) CatzeXD (Catze) DareJedi (DareJedi) - DJ_DareJedi US hesabim yorm-a (GokTuRK) DA2019 Trathias Onur_Khan (Notwist) oskicancan (Oski) Brknsrpl (Pascha) Screwy_2467(screwy) Givblod (Xenus) Argustance (Fin) liebe2754 (Liebe) ustoo2754 (Liebe) Boneslark (Boneslark) Magislark (Boneslark) US hesabı tambjk (tambjk) mardoxx (mardox) kumadam1 (kumadam) erucalavera (erucalavera) ben de ekledim, battlefront'a sardım bu ara, ara ara da fifa16 atıyorum eklersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 valvyn(valvyn) Destiny içim matata92(valvyn) diğer oyunlar için us acc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Valvyn said: valvyn(valvyn) Destiny içim matata92(valvyn) diğer oyunlar için us acc Destiny için ekliyorum seni. saygılar selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 call of duty black ops 3 oynuyoruz biz 2 arkadaş. arena da oyundan çıkanlardan falan yana çok hayıflanıyoruz. 10 yaş bebelerden tokatlanma seansımıza gelmek isteyen kafa dengi arena atacak arkadaşlar arıyoruz. 30 yaş koca herifleriz bu arada :) PSN: azap20, kalitz8819 ekleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 umuur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bende yazayım bari psn: bonalith tr, shalafiraistlin us account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 beygirbey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Since_73 Division özellikle, akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 malidePS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Rewendor Ama pek online oynama şansım yok şimdilik. Daha bugün itibariyle PS4 camiasına katıldım. Destiny'le giriş yaptım, bir de AC:Syndicate var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 BrkncX Hayvan gibi division oynuyorum şu sıralar 😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar