Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyumamak için?

Bella

Öne çıkan mesajlar

soru basit.
pazartesiye kadar asla uyumamam lazım.bu imkansız evet.biliyorum.

ama daha fazla uyanık kalmak için (normalde sabaha karşı yatarım bu ara inanılmaz uykum geliyo sanırım vücut inatlaşıyor sınav haftamla)böyle ilaç/karışım/içicek vs bişiler bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ya okula gitmedim ben hiç, o halledilir hep öyle yapıyorum sırf not abanıyorum da,bu sefer en babalar ilk haftaya düşmüş.
streslerdeyim biraz.bi de son sınıfım.

bisürü kanun falan ezberlemem lazım.üf.

neskafe kahve içeyim ölümüne.bak yine uykum geldi.
lanet olsun böyle hayata ya.
Sosyal ağlarda paylaş

geçenlerde okumuştum uyku tasarrufu yapmak için birtakım teknikler içeren bişeyler, al bak belki işine yarar: http://hakanderyal.com.tr/blog/2009/10/21/uykudan-nefret-edenlerden-misiniz/

bi de şu grup hoşuna gider heralde ehehe: http://www.facebook.com/group.php?gid=35293749460
Sosyal ağlarda paylaş

bu durumlarda kahve+ arkadaş iyidir.Kahvenin yetmediği yerde arkadaşlar vardır her uyumaya yeltendiğinde bi dürtük yersin ya da kaaalk diye bi ses yankılanır kulaklarında çok etkili, uyumak istesende uyuyamıyosun. Bide uyuma potansiyeli olan her mekanı dağıt böyle kafanı bile koyamıcağın duruma getir belki okuduğnu anlamazsın ama vicdan tokluğuna iyi gelir:p
Sosyal ağlarda paylaş

Batuhan_BJK said:

zipzip said:

neskafe kola karışımı?

türk kahvesi + kola azıcık daha iyi sanırsam.

benim bu tarz durumlarda yaptığım olay gece kesinlikle uyanık kalıp öglene dogru uyumak.

kolay gelsin ayrıca.

bu.
ayrıca konuyu anlayan biriyle çalışman iyi olur,bul birini
Sosyal ağlarda paylaş

pazartesiye kadar uyumamak imkansız evet ama arada uyku atıştırmalarıyla bu işi halledebilirsin. kahveye çok abanırsan sinirlerin bozulur, stresin artar, halüsinasyonlar görmeye başlarsın. ve üstelik sınavda da uykusuzluktan bir şey yapamazsın, bilginin beyne işlenmesi için uyku şart (gibi) o yüzden özet çıkartan kişiler varsa onların özetlerini al; yoksa da çalışmış bir arkadaşın sana önemli yerleri anlatabilir (bu onun için de iyi bir tekrar olur) ve hocanın vurgu yaptığı yerlere odaklanmak en iyisidir ve çıkmış soruları da unutmamak lazım!

başarılar
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış okuyanlar doğru okuyun.pazartesiye kadar uyumamam lazım ama tabi ki bu imkansız ve böyle birşey yapmaya da kasmam.

sadece en azından daha az uyutucak ya da uyku kaçırcak herhangi bi ilaç/karışım vs sordum.

soruma cevap verenler olmuş onlara teşekkür ederim =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...