Bella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 soru basit. pazartesiye kadar asla uyumamam lazım.bu imkansız evet.biliyorum. ama daha fazla uyanık kalmak için (normalde sabaha karşı yatarım bu ara inanılmaz uykum geliyo sanırım vücut inatlaşıyor sınav haftamla)böyle ilaç/karışım/içicek vs bişiler bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 neskafe kola karışımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 vur kafayı uyu, gerçek bir imkansızın peşindesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 günü gününe çalışmalıydın. kahve aban yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 zamanında çalış, uykundan feda etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ya okula gitmedim ben hiç, o halledilir hep öyle yapıyorum sırf not abanıyorum da,bu sefer en babalar ilk haftaya düşmüş. streslerdeyim biraz.bi de son sınıfım. bisürü kanun falan ezberlemem lazım.üf. neskafe kahve içeyim ölümüne.bak yine uykum geldi. lanet olsun böyle hayata ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 This year posponed to the next bro sorry about that... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 geçenlerde okumuştum uyku tasarrufu yapmak için birtakım teknikler içeren bişeyler, al bak belki işine yarar: http://hakanderyal.com.tr/blog/2009/10/21/uykudan-nefret-edenlerden-misiniz/ bi de şu grup hoşuna gider heralde ehehe: http://www.facebook.com/group.php?gid=35293749460 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 düzenli uykunun tam yarısı kadar uyusan da yeter. hiç uyumazsan algı diye bişey kalmaz her şey birbirine karışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 zipzip said: neskafe kola karışımı? türk kahvesi + kola azıcık daha iyi sanırsam. benim bu tarz durumlarda yaptığım olay gece kesinlikle uyanık kalıp öglene dogru uyumak. kolay gelsin ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bu durumlarda kahve+ arkadaş iyidir.Kahvenin yetmediği yerde arkadaşlar vardır her uyumaya yeltendiğinde bi dürtük yersin ya da kaaalk diye bi ses yankılanır kulaklarında çok etkili, uyumak istesende uyuyamıyosun. Bide uyuma potansiyeli olan her mekanı dağıt böyle kafanı bile koyamıcağın duruma getir belki okuduğnu anlamazsın ama vicdan tokluğuna iyi gelir:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Batuhan_BJK said: zipzip said: neskafe kola karışımı? türk kahvesi + kola azıcık daha iyi sanırsam. benim bu tarz durumlarda yaptığım olay gece kesinlikle uyanık kalıp öglene dogru uyumak. kolay gelsin ayrıca. bu. ayrıca konuyu anlayan biriyle çalışman iyi olur,bul birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yazık etmeyin vucudlarınıza gençsiniz daha... bende 60 yaşındayım zaten. cidden yapmayın ama, pzt ye kadar uyumamak diye de bişi olamaz daha çarşamba!! dayanırsın dayanırsın bi noktada uykusuzluktan bayılırsın 3.günde fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 her vize/final haftasının klasik konusu açılmış yine ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 two shot espresso on the grande americano (or french press). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 uyumamak değilde , 2 saat uyuyup uyanmaya çare bul bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 pazartesiye kadar uyumamak imkansız evet ama arada uyku atıştırmalarıyla bu işi halledebilirsin. kahveye çok abanırsan sinirlerin bozulur, stresin artar, halüsinasyonlar görmeye başlarsın. ve üstelik sınavda da uykusuzluktan bir şey yapamazsın, bilginin beyne işlenmesi için uyku şart (gibi) o yüzden özet çıkartan kişiler varsa onların özetlerini al; yoksa da çalışmış bir arkadaşın sana önemli yerleri anlatabilir (bu onun için de iyi bir tekrar olur) ve hocanın vurgu yaptığı yerlere odaklanmak en iyisidir ve çıkmış soruları da unutmamak lazım! başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 PAZARTESİYE kadar UYUMAMAK? ciddi olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Başaramayacağın bir husus kasıp vücuduna yazık etme bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Skyfire said: uyumamak değilde , 2 saat uyuyup uyanmaya çare bul bence 2 su çarp yüzüne.sabahları bi ayrı oluyor suyun soğukluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 istersen ptesiye kadar uyumazsın ama çalıştıgını sınavda yapabilir misin ya da beynin bilgiyi alır mı bu süreçte orası muallak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yanlış okuyanlar doğru okuyun.pazartesiye kadar uyumamam lazım ama tabi ki bu imkansız ve böyle birşey yapmaya da kasmam. sadece en azından daha az uyutucak ya da uyku kaçırcak herhangi bi ilaç/karışım vs sordum. soruma cevap verenler olmuş onlara teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 giroflée söylemiş zaten benim de tam bahsetmediğim bir nokta, çalıştıktan sonra biraz uyursan bilgi işlenmiş oluyor. yani kısa süreli uykularla daha az uyuyup verimli hale getirebilirsin. tabii ki sürekli evdeysen, çünkü gecen gündüzün falan şaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 efedrin ve enerji içecekleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 3 gün boyunca uyumayıp KO oynayan çocuğun biri ölmüştü.Yani en azından haberlerde öyle çıkmıştı.O ölüyorsa oyun oynayarak 3 günde sen pazartesiye kadar 3 kere ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar