Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Cons said: arkadaşlar adam gayet haklı. otele/eve atılan kızın vermemesi çok kötü bir olay. ve O doğruyu söyledi[14] ----------------------- ([14]: Hübhüb 38.)
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Su ayet/tanri muhabbetlerinizde cok egleniyorsunuz anliyorum da biz cok da eglenmiyoruz esasen. Yapmasaniz ?
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 fede said: adamlar bayrağa sağ el koymuş ya Sol elini ters taraftan da koymuş olabilir B)-
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Absolut said: Sol el olamaz cunku sol el gunah :) lol
Coder Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 heheh, abi epic fail be.. "sosyetik arkadaşların varmı" diyen muhabiremi yığılırsın bardan çıkıp otele sarhoş giderken "ciddi ilişki yaşarız diye düşündüm" diyen kıza mı :)) bi yürü git ya adam haklı bence :)
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bence ciddi bir iliski yasamıstır
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 evet, olay esnasinda gulmemislerdir. ciddiyetle halletmislerdir olayi.
Coder Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 benimde ilişkilerim hep bu ciddiyette olsun istiyorum
shambala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 fede said: gerçek mi bu? evet o kız benim
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ilişki ciddi ciddi olmuş işte ne eksik burda :p
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ben playboy amca birine tecavüz etti sandım ki o niye tecavüz etsin diye düşündüm haber daha da ilginçleşmişti benim için derken böyle salakca bişi çıktı :(
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hayır hatunun derdi çok belli değil mi? tekrar istiyor. adama ulaşamamış bu şekilde ulaşıyor işte. yazık kendini akıllı sanıyodur bide. ımm şimdi gelir kapıma falan yapıyodur. kadın aklı çünkü. ıııııh
matama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 buradan hatuna yürü git diyorum yani sabah kalktiginda adam gule gule deyince tecavuz oluyor olayin adi. gece cek kafayi gunubirlik yasa sonrada duygusal olarak kaldirama herkesin basina geliyor boyle salak seyler edit/dasaaa: kısaltma küfür vs. yassah
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben bunun sırf köşe doldurmak için yapılan sallama bi haber olduğuna inanıyorum. Ünlü playboy xxx kim? Tecavüz edilen kız kim? madem şikayetçi olmayacaktı neden böle gazetelere çıkıp bana böle böle yapıldı die anlatıo ? Ya da gazeticeler bunu nasıl öğrenmişler ? Köşe yazarları yazacak bişe bulamyaıp kafalarından hikaye bile yazmış olabilirler. Ha ama eğer doğruysa kıza yazık tabii ama ben bi tecavüz olduğunu da sanmıorum, birlikte olmuslardır daha sonra oğlan kızın düşündüğü gibi bi ilişki belirtisi göstermeyip olaya one-night-stand olarak baktığı için kızda gazetelere çıkıp böle söyleyerek intikam almaya çalışıyordur.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 eh işte hemcinslerinin düştüğü durumu var git sen düşün..(doğrudur gerçektir kısmını aktif edersek)
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 said: Seni otele gitmeye nasıl ikna etti? Hatırlamıyorum ama belki ciddi bir ilişki yaşarız diye düşündüm. aga bu ne asdf. anayasa metni mi yazacaklardi otel odasinda? bu penis cok ciddi, sanirim bana girmeli mi dicekti ne yani?
mamothus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 demekki neymis, one night stand kacinilmazsa camasirlari yirttirmamaya calisacaksin..
Öne çıkan mesajlar