Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playboyun tecavüz ettiği kız konuştu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
heheh, abi epic fail be..

"sosyetik arkadaşların varmı"

diyen muhabiremi yığılırsın

bardan çıkıp otele sarhoş giderken "ciddi ilişki yaşarız diye düşündüm" diyen kıza mı :))

bi yürü git ya adam haklı bence :)
Mesaj tarihi:
hayır hatunun derdi çok belli değil mi? tekrar istiyor. adama ulaşamamış bu şekilde ulaşıyor işte. yazık kendini akıllı sanıyodur bide. ımm şimdi gelir kapıma falan yapıyodur. kadın aklı çünkü. ıııııh
Mesaj tarihi:
buradan hatuna yürü git diyorum yani

sabah kalktiginda adam gule gule deyince tecavuz oluyor olayin adi. gece cek kafayi gunubirlik yasa sonrada duygusal olarak kaldirama

herkesin basina geliyor boyle salak seyler

edit/dasaaa: kısaltma küfür vs. yassah
Mesaj tarihi:
ben bunun sırf köşe doldurmak için yapılan sallama bi haber olduğuna inanıyorum. Ünlü playboy xxx kim? Tecavüz edilen kız kim? madem şikayetçi olmayacaktı neden böle gazetelere çıkıp bana böle böle yapıldı die anlatıo ? Ya da gazeticeler bunu nasıl öğrenmişler ?

Köşe yazarları yazacak bişe bulamyaıp kafalarından hikaye bile yazmış olabilirler. Ha ama eğer doğruysa kıza yazık tabii ama ben bi tecavüz olduğunu da sanmıorum, birlikte olmuslardır daha sonra oğlan kızın düşündüğü gibi bi ilişki belirtisi göstermeyip olaya one-night-stand olarak baktığı için kızda gazetelere çıkıp böle söyleyerek intikam almaya çalışıyordur.
Mesaj tarihi:
said:
Seni otele gitmeye nasıl ikna etti?
Hatırlamıyorum ama belki ciddi bir ilişki yaşarız diye düşündüm.

aga bu ne asdf. anayasa metni mi yazacaklardi otel odasinda? bu penis cok ciddi, sanirim bana girmeli mi dicekti ne yani?
  • Yeni Oluştur...