SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 karaciğer parti yapıyor yapma olm öyle bişey
tunca Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 1-2 ay kısaltırsın yaşam süreni, iç yani bişi olmaz sdf
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bişi olcağından deil tabi ilaç boşa mı gidiyor yani onu sorcam
balon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 konu dışına açıcaksın ki doktorlarımız yanıtlasın ciddice.
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 içki iccekken hep antibiyotik kullanıyorum ben, amoksisilin iyi gidiyor vodktanın yanında.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ilaç bosa gider evet. butun seriye bastan baslaman gerekir. ayrıca bişey olmıycak diue bir garanti yok, sonucta karaciğerine binmemesi gereken bi stres biniyo.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 İlacın anlamı kalmaz, bir de antibiyotik düzenli alman gereken bişey, yani o 1 taneyi kaçırırsan ondan önce aldıkların da gerekli etkiyi veremiyorlar. Bir de evet, bir şey olmayacağı belli değil karaciğerin overload oluyor çünkü.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Marjinal olcam diye böyle işlere kalkışmayın yahu.
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 tamam olm heycanlanmayın la ankara bebeleri
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Xaenin said: Marjinal olcam diye böyle işlere kalkışmayın yahu. hadi küveti sütle doldurup kıçımıza buzlu badem sokalım
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 çok birşey olacağını sanmıyorum ya. önceki yılbaşıydı sanırım antibiyotik üzerine 1 şişe jw çakmışlığım var. bişi olmadıydı. (ogünden beri derimin rengi eflatun)
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 antibiyotiğin çalışma prensibi vücuttaki bakterilerin üremesini engellemek olduğu için tamamen iyileşmeden antibiyotik + alkol yaparsan hem vücut direnci düşer, hem de ilacın etkisi geçer. bakteri, mikrop ne varsa bayram eder.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ShadowFury said: çükün düşer ahahha çok acı
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 şu konuyu görmesem antibiyotiğimi içmeyi unutacaktım, teşekkürler paticik. ayrıca antibiyotiğini bir kere alma, iç, sabahına devam et. bir şey olmuyor. ben doktora sorup öyle yaptım. ha antibiyotikten bir tane kaldı, hale düzelmedim tabi, ama orasını söylemeyeyim sdf.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 antibiyotik kullanirken alkol alinmayacagini ogrenmeden buyumus insanlar var lan, ne garip. en basit bilgidir bu.
Öne çıkan mesajlar