Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 antibiotik kullanırken içsek noluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 karaciğer parti yapıyor yapma olm öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 scs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 antibiyotik etkisini kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 1-2 ay kısaltırsın yaşam süreni, iç yani bişi olmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bişi olcağından deil tabi ilaç boşa mı gidiyor yani onu sorcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 malis yersin mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 konu dışına açıcaksın ki doktorlarımız yanıtlasın ciddice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 içki iccekken hep antibiyotik kullanıyorum ben, amoksisilin iyi gidiyor vodktanın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ilaç bosa gider evet. butun seriye bastan baslaman gerekir. ayrıca bişey olmıycak diue bir garanti yok, sonucta karaciğerine binmemesi gereken bi stres biniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 İlacın anlamı kalmaz, bir de antibiyotik düzenli alman gereken bişey, yani o 1 taneyi kaçırırsan ondan önce aldıkların da gerekli etkiyi veremiyorlar. Bir de evet, bir şey olmayacağı belli değil karaciğerin overload oluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Marjinal olcam diye böyle işlere kalkışmayın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 antin kuntinle tedavi olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sifa muzcu hocada, huzur islamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 tamam olm heycanlanmayın la ankara bebeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Xaenin said: Marjinal olcam diye böyle işlere kalkışmayın yahu. hadi küveti sütle doldurup kıçımıza buzlu badem sokalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 çükün düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 çok birşey olacağını sanmıyorum ya. önceki yılbaşıydı sanırım antibiyotik üzerine 1 şişe jw çakmışlığım var. bişi olmadıydı. (ogünden beri derimin rengi eflatun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 antibiyotiğin çalışma prensibi vücuttaki bakterilerin üremesini engellemek olduğu için tamamen iyileşmeden antibiyotik + alkol yaparsan hem vücut direnci düşer, hem de ilacın etkisi geçer. bakteri, mikrop ne varsa bayram eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 BİYO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 antibiotik içki düzelesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ShadowFury said: çükün düşer ahahha çok acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 şu konuyu görmesem antibiyotiğimi içmeyi unutacaktım, teşekkürler paticik. ayrıca antibiyotiğini bir kere alma, iç, sabahına devam et. bir şey olmuyor. ben doktora sorup öyle yaptım. ha antibiyotikten bir tane kaldı, hale düzelmedim tabi, ama orasını söylemeyeyim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 antibiyotik kullanirken alkol alinmayacagini ogrenmeden buyumus insanlar var lan, ne garip. en basit bilgidir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar