Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 can havli ile atar yaptı. dakika olmuş 90+2 niye basıyon lan arkadan bileğime falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Bi an Sabri gerçekten düzgün adam oldu düzeldi gibi gelmişti, hiç ihtimal vermememe rağmen hele geçen hafta fener maçında bile sessiz sedasız oynayınca acaba demiştim, ama eski sabri bu maçta 90+2'de yine sevenlerine merhaba dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Eoteyn said: çontasız bu sabri ya 2-0 yeniosun adam özür dilemiş ne gidiosun daha üstüne Abartmayın yahu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Rewendor said: Bi an Sabri gerçekten düzgün adam oldu düzeldi gibi gelmişti, hiç ihtimal vermememe rağmen hele geçen hafta fener maçında bile sessiz sedasız oynayınca acaba demiştim, ama eski sabri bu maçta 90+2'de yine sevenlerine merhaba dedi. Fenerbahçeli olsan neyse diyeceğim de... Gerçekten ayıp şu yazdığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 önce kendimi, sonra bu maçı tahammül edip seyredebilen herkesi tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 siyahi oyuncu arkadan sakatlayabilecek, gereksiz sertlikte bir müdahale yaptı ve çalan düdük sonrası eliyle birşey yapmadım dedi sırıtarak. darbeye maruz kalan sabri de onun attığı tekmeyi göstererek "bu mu lan bişi yapmadım??" dedi. gereksiz tavır ama ortamı geren sabrinin şu tavrından sonra oraya koşturup sabriyi çevreleyen sivaslı oyuncular oldu bence. hani sanki sabri adamı dövmeye gitti de ayırdık havası yarattı. adamın adı mimli olunca böyle oluyor malesef. aynı tepki baltadan gelse ne kart çıkardı ne bu lol hakan :D tepkisi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kaç kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 2-0 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Ayrıca bu Sivas küme düşer şu oyunla. Kaleye şut atamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 esas olayı kışkırtan taraf evet o ibrahim midir nedir oydu sivasta, ama dakka olmuş 90 hatta uzatmalar, maç bitti bitecek, bi 30 saniye daha tut kendini de kart görme be evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Attılar atmasına 4 tane de, kaleyi bulan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Rewendor said: esas olayı kışkırtan taraf evet o ibrahim midir nedir oydu sivasta, ama dakka olmuş 90 hatta uzatmalar, maç bitti bitecek, bi 30 saniye daha tut kendini de kart görme be evladım. Kartı hak edecek bir şey yapmadı ama Sabri. Her ufak tepkiye sarı gösteriliyor mu? Faulü yapan oyuncu da yanlış görmediysem, kart falan yemedi. O da ayrı ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 maçın en eğlenceli anları galatasaray tribünleri tarafından "oynaya oynaya gelin çocuklar, ercan'ın ağzına verin çocuklar" tezahuratlarının koptuğu anlardı heralde beyaa bi güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ikinci yarı baya sıkıcıydı gerçekten. onun dışında gs'nin 3 ortasaha ile oynaması maçın kontrolünü elinde tutmasını sağladı.barış,sarp,topal 3'üde iyi oynadı bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Uefa elemelerindeki fason takımları saymazsak bu sezon oynadığımız en kötü takımdı.Denizli falan bile daha cesur oynamıştı ASY'de.Gerçekten birkaç ayda bu Sivas'a ne olmuş anlamak güç, Keita ve Baros'un olmaması averajları açısından şans olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 harrykewell said: ilk defa 6 sn kuralının uygulandığını gördüm sonuç ; heri heri kıwıllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll heri heri kıvıllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllabi 14 saniye lan.. çalınsın artık ayıp yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 evet maç esnasında farketmedim ama daha sonra seyrettim, iki kere topu eliyle sokmaya yeltenmiş, vazgeçmiş, sonra sektirmiş galiba vs. vs. vs., bariz çal demiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Hıncal Uluc Jr. bu ne lan ahauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 anlamıyorum bu sabri ile ne alıp veremediğiniz var. Kondisyonu bir kere yeter bu adamın. Umarım uzun yıllar bu takımda yer alır. Sanki ülkemizde orta açmayı bilen çok oyuncu varmış gibi bulmuşsunuz bir şeyler yardırıyorsunuz saçma sapan. Volkan için de aynı şeyler yapılıyor. Avrupa'nın en iyi 15 kalecisinden biridir gözümde. Tabi hataları var ama kimin yok ki? Umarım, bu iki oyuncunun da değeri anlaşılır. Tamam, olağanüstü değiller, belki mükemmel de değiller ama iyi oyuncular. Galatasaray'a gelince nasıl bir felsefesi var bu takımın anlamıyorum. Şu an için futbolu ümit vermiyor. Orta sahada Mehmet Topal, defansta Gökhan Zan ve Hakan Balta ve hatta bu kaleci Galatasaray'a yakışmıyor. Anlamıyorum, Aykut gibi bir kaleci niye harcanır? Bu adam ilk geldiğinde zaman zaman oynadığı Türkiye Kupası maçlarında müthiş bir performans sergiliyordu, refleksleri oldukça iyiydi. Bucaspor maçında da hala iyi reflekslere sahip olduğunu gösteriyor, iyi kurtarışlar yapıyor. Ama bu kaleci güven vermiyor işte, Leo Franco ile olmaz bu iş. Madrid'de böyleydi, hala böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 leo franco fm yıldızı :).9 maçtır ilk kez 90 dk yı gol yemeden tamamlamışız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 nonda bu hafta beşiktaşla arasındaki gol farkını korudu. 7 golle beşiktaşın 4 gol gerisinde bulunan nonda maçtan sonra "Ankaraspor maçında Beşiktaş lehine 3 gol yazıldı benim malesef böyle bir şansım yok, federasyon göreve" şeklinde konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Aykut bana hiç bir zaman güven vermedi,Leo bence kim ne derse güven veriyor,sorun Gs defansının 2 sene önceki gibi iyi olmamasında... İki sene önce mesela Song-Servet başladılar çok iyi gittiler,sonra Emre Güngör-Servet müthiş bir ikili oldular... Galatasaray'da Servetin yanına mutlaka Emre Güngor'ün monte edilmesi lazım,ama o da eski formundan çok çok uzak,ve durmadan sakatlanıyor... Linderoth'un oynaması sevindirici,birşey yapmasın hani oynasın sakatlanmadan yeter:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 mac ozeti var mi gencler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=104590982885525&ref=mf buyursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar