Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Sivasspor 01.11.09 @ 16.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Bi an Sabri gerçekten düzgün adam oldu düzeldi gibi gelmişti, hiç ihtimal vermememe rağmen hele geçen hafta fener maçında bile sessiz sedasız oynayınca acaba demiştim, ama eski sabri bu maçta 90+2'de yine sevenlerine merhaba dedi.

Fenerbahçeli olsan neyse diyeceğim de... Gerçekten ayıp şu yazdığın.
Sosyal ağlarda paylaş

siyahi oyuncu arkadan sakatlayabilecek, gereksiz sertlikte bir müdahale yaptı ve çalan düdük sonrası eliyle birşey yapmadım dedi sırıtarak.

darbeye maruz kalan sabri de onun attığı tekmeyi göstererek "bu mu lan bişi yapmadım??" dedi. gereksiz tavır ama ortamı geren sabrinin şu tavrından sonra oraya koşturup sabriyi çevreleyen sivaslı oyuncular oldu bence. hani sanki sabri adamı dövmeye gitti de ayırdık havası yarattı.

adamın adı mimli olunca böyle oluyor malesef. aynı tepki baltadan gelse ne kart çıkardı ne bu lol hakan :D tepkisi olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

esas olayı kışkırtan taraf evet o ibrahim midir nedir oydu sivasta, ama dakka olmuş 90 hatta uzatmalar, maç bitti bitecek, bi 30 saniye daha tut kendini de kart görme be evladım.

Kartı hak edecek bir şey yapmadı ama Sabri. Her ufak tepkiye sarı gösteriliyor mu? Faulü yapan oyuncu da yanlış görmediysem, kart falan yemedi. O da ayrı ilginç.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

ilk defa 6 sn kuralının uygulandığını gördüm

sonuç ;

heri
heri kıwıllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
heri
heri kıvıllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
abi 14 saniye lan.. çalınsın artık ayıp yani
Sosyal ağlarda paylaş

anlamıyorum bu sabri ile ne alıp veremediğiniz var. Kondisyonu bir kere yeter bu adamın. Umarım uzun yıllar bu takımda yer alır. Sanki ülkemizde orta açmayı bilen çok oyuncu varmış gibi bulmuşsunuz bir şeyler yardırıyorsunuz saçma sapan. Volkan için de aynı şeyler yapılıyor. Avrupa'nın en iyi 15 kalecisinden biridir gözümde. Tabi hataları var ama kimin yok ki? Umarım, bu iki oyuncunun da değeri anlaşılır. Tamam, olağanüstü değiller, belki mükemmel de değiller ama iyi oyuncular. Galatasaray'a gelince nasıl bir felsefesi var bu takımın anlamıyorum. Şu an için futbolu ümit vermiyor. Orta sahada Mehmet Topal, defansta Gökhan Zan ve Hakan Balta ve hatta bu kaleci Galatasaray'a yakışmıyor. Anlamıyorum, Aykut gibi bir kaleci niye harcanır? Bu adam ilk geldiğinde zaman zaman oynadığı Türkiye Kupası maçlarında müthiş bir performans sergiliyordu, refleksleri oldukça iyiydi. Bucaspor maçında da hala iyi reflekslere sahip olduğunu gösteriyor, iyi kurtarışlar yapıyor. Ama bu kaleci güven vermiyor işte, Leo Franco ile olmaz bu iş. Madrid'de böyleydi, hala böyle..
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut bana hiç bir zaman güven vermedi,Leo bence kim ne derse güven veriyor,sorun Gs defansının 2 sene önceki gibi iyi olmamasında...
İki sene önce mesela Song-Servet başladılar çok iyi gittiler,sonra Emre Güngör-Servet müthiş bir ikili oldular...
Galatasaray'da Servetin yanına mutlaka Emre Güngor'ün monte edilmesi lazım,ama o da eski formundan çok çok uzak,ve durmadan sakatlanıyor...
Linderoth'un oynaması sevindirici,birşey yapmasın hani oynasın sakatlanmadan yeter:)...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...