KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 son derece guzel bir kadin dondurma yiyormus. adamin biri kadinin yanina gitmis demis ki : -hanimefendi‚ sizden bir sey rica edecegim ama biliyorum ki yanlis anlayacaksiniz. -yok anlamam buyrun tabi. -rica etsem bi kere yalayabilir miyim? kadin aa tabi demis dondurmayi uzatmis. adam: bakin yanlis anladiniz...
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 güzelmiş. paylaşım için teşekkürler(tu)
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 hıh yaptım bende böyle burundan çıkan bi nefesle surattada böyle tebessümümsü bişi vardı sanırım tam göremedim.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Yalnız kadının yanına giden adamınbiri sen olmayasın?
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Ben anladim fikrayi, adam dondurmayi degil bal kutusunu kastediyor. Yetemediyseniz laf etmeyin fikraya!!11
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 adamınbiri said: hıh yaptım bende böyle burundan çıkan bi nefesle surattada böyle tebessümümsü bişi vardı sanırım tam göremedim. oha aynısını yaptım yannız. ama birebir aynı. çüş
nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 İsviçreli uzmanların bu fıkrayı anlattığı 0-3 yaş grubu, objektiflere böyle poz verirken; http://ismetinonu.k12.tr/resimler/bilim_kosesi/gulmek_kan_damarlarini_aciyorbilim.jpg Ev geçindiren Bob, istifini bozmadı. http://www.ling.su.se/staff/peder/peder.jpg
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 KillJoy said: adam: bakin yanlis anladiniz... kaşığı?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 j'eon ve nasıl böyle mi asdkasdlşkakşslklşasşlkdasdasdjk
nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 sipeyskeyk said: j'eon ve nasıl böyle mi asdkasdlşkakşslklşasşlkdasdasdjk Lan sen böyle diyince kendi yazdığımı tekrar okudum, gözümden yaş geldi.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Kadın sondan bi önceki derece güzel olsa böyle olmazdı sonuç. (Witherspoon baya iyi bu arada (tu))
Öne çıkan mesajlar