KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 son derece guzel bir kadin dondurma yiyormus. adamin biri kadinin yanina gitmis demis ki : -hanimefendi‚ sizden bir sey rica edecegim ama biliyorum ki yanlis anlayacaksiniz. -yok anlamam buyrun tabi. -rica etsem bi kere yalayabilir miyim? kadin aa tabi demis dondurmayi uzatmis. adam: bakin yanlis anladiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 tıh böyle güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ahhaha güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 afds iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 güzelmiş. paylaşım için teşekkürler(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 hıh yaptım bende böyle burundan çıkan bi nefesle surattada böyle tebessümümsü bişi vardı sanırım tam göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Yalnız kadının yanına giden adamınbiri sen olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Kız güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 adam neyi yalamak istiyormuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ahaha son mesaj (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Ben anladim fikrayi, adam dondurmayi degil bal kutusunu kastediyor. Yetemediyseniz laf etmeyin fikraya!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 AHAHAHAHAHHAAH witherspoon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 adamınbiri said: hıh yaptım bende böyle burundan çıkan bi nefesle surattada böyle tebessümümsü bişi vardı sanırım tam göremedim. oha aynısını yaptım yannız. ama birebir aynı. çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 İsviçreli uzmanların bu fıkrayı anlattığı 0-3 yaş grubu, objektiflere böyle poz verirken; http://ismetinonu.k12.tr/resimler/bilim_kosesi/gulmek_kan_damarlarini_aciyorbilim.jpg Ev geçindiren Bob, istifini bozmadı. http://www.ling.su.se/staff/peder/peder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 KillJoy said: adam: bakin yanlis anladiniz... kaşığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 j'eon ve nasıl böyle mi asdkasdlşkakşslklşasşlkdasdasdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 sipeyskeyk said: j'eon ve nasıl böyle mi asdkasdlşkakşslklşasşlkdasdasdjk Lan sen böyle diyince kendi yazdığımı tekrar okudum, gözümden yaş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Kadın sondan bi önceki derece güzel olsa böyle olmazdı sonuç. (Witherspoon baya iyi bu arada (tu)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yav said: tıh böyle güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar