LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bu oyunda ps'lerde ki gibi duel mode filan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 güzel oyun ama konsolun varsa.PC de iskence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 kazdan paratus'u nasıl gecicez ya bi yolu falan var mı? canını yarılıyorum junk tank geliyor o olmuyor bu seferde? baydım ya butun bi günü bunu kesmek icin ugrasıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hatırladığım kadarıyla push + repulse kombinasyonları ve çok efektif bir şekilde lightsaber kullanarak geçebiliyordun paratus'u. en zor boss battle olabilir oyundaki, ama emin ol eğer bilgisayarda oynuyorsan star destroyer'ı düşürme görevindeki kadar zorlanmayacaksın. şimdiden kolay gelsin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 pardon lightning + push imiş. bu da ne yapman gerektiğini gösteren video, http://www.youtube.com/watch?v=SJySzdUBlAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 oyunu burda bırakmıştım ben :( kabus gibi boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 aslında o kadar zor değil. ama pc'de kontroller leş ötesi-felaket-iğrenç olduğu için, force'u tutturamıyorum, target alsam alamıyorum iğrenç bombok bişeydi haliyle evet, ben de oyunu bu bossta bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 oley be geçtim, şimdi zangarmarsh gibi bi yerdeyim mehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hehe aynen. bir ara sıkılmıştım kapatmıştım, topiği görünce tekrar oynuyum dedim, aynı bura, mantarlar felan oba dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 nasıl bir oyun bu ben anlamadım. yaratığa vurmak istediğimde üç ihtimal oluyor. 1- yaratık blok koyuyor saber clash yapıyor ve beni geri ittiriyor. 2- ben vuramadan yaratık bana vuruyor ve damage veriyor. 3- vuruyorum. bu üçünü yapayım derken mutlaka uzaktan 2 tane düşman bana ranged attack çekiyor. oyunda sürekli gank yiyorum, bir rakiple uğraşayım derken yanındaki 2-3 arkadaşı da ban saldırıyor ve tek vuruşta yere düşüyorum :P habire yaratık spawnlanıyor. hiç durmadan, birini öldürüyorsun diğeri geliyor, onu öldürüyorsun 3 tane daha spawnlanıyor, bitti diyorsun tam arkandan bir yaratık kafana çakıyor felan. bu spawnlanması da yukardaki combat olayı yüzünden çok sıkıntı veriyor. maşallah herkes de jedi killer kesilmiş oyunda. saberla vuruyorum lan herif tahtadan kılıçla blok koyuyor :P bi de normalde star wars'ta olmayan yaratıkları mı koymuş bu adamlar yoksa bana mı öyle geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Star destroyer i dusurme gorevinde bıraktım oyunu.Sinirden kopurmustum artık o derece.Onun dısında cok da zor degil diger boss fightlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 @bone, o dediğin zangarmarsh gibi yerde heralde. evet kesin orda, hem yere dusuruyorlar castini bozuyorlar hemde spawn oluyorlar surekli. hemen spawn olmamaları icin direkt shamanları var git onu bul ve öldür, etrafta bi yerdedir. kırmızı kırmızı oluyo, lightin bomb atınca teleport da olamıyorlar baska bir yere. benim taktiğim ise, grip ile birini yere çalıp diğerine patada kütede giriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 zangarmarsh, shaman, mantar, doğru oyunu oynadığınıza emin misiniz, fazla wow gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bende forumdan okudum bu oyunu. Dün yükledim, bugün bitirdim. Çok güzeldi. Son imparator hariç hepsi kolay.:) O da kolay ama bir kaç on kez:P ölmek lazım. Taktiği çakmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 star destroyer ve vader en cok zor zorlayan bölümlerdi bence. Palpatine ise hiç beklemedigim şekilde cok kolay indi. Bu arada 2 gün sonra oyunun 2. cisi geliyor.ps3,xbox,nintendo için çıkış tarihi 26.11 ama pc versiyonu için cıkış tarihi belirsiz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ya bu oyunu bi türlü bitiremedim, sonra format attım gitti. bi daha da çekesim gelmedi 20gb. boyle bi gemiyi force grip ile (AD tuşları ile) belirli bi yere getirdikten sonra S ile aşşağıya doğru cekiyoruz. orada bırakmıştım, daha bitmesine kaç bölüm var oradan sonra? bir iki ise yüklemiyeceğim bir daha. varsa bi 10 20 bolum daha yuklerim denerim geçmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dostum, dünyanın en zor bölümü o, format da attırır, makinayı da kırdırır o bölüm. şaka bir yana işkence bir bölümdür cidden, ondan sonra çok bir şey kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sonuna gelmişsin neredeyse. 1-2 bölüm mü ne kalmıştı. youtube'dan let's play veya walktrough videosu bulursan ordan izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedemon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Arkadaşlar Lütfen bana yardım edin kafayı yemek üzereyim offf.. Bu Star destroyeri yani o koca gemi olan bölümü bir türlü geçemedim. 4 aşama olarak gemiyi iyice çektim. Fakat iyice yaklaştıktan sonra klavyede geminin ucunu tie fighterler yaklaşmasına rağmen tam istediği noktaya getiriyorum fakat bir türlü YEŞİL olmuyor YEŞİL olmayıncada KLAVYEDE "S" tuşu yani çekme tuşu aktif olmuyor olmayıncada çekemiyorum sonra fighterlar geliyor. Bırakıyorum sonra bi daha baştan zar zor getiriyorum zaten gemi iyice yaklaştığı için fazla bir zaman olmuyor fighterler hemen geliyor sonra bir daha başa dön... Defalarca denedim fakat bir türlü 4. aşamada yani gemi iyice yaklaştıktan sonra YEŞİL olmadı ve her defasında çıldırdım diyebilirim ne yapmam lazım lütfeenn yardım edin acayip gıcık oldum!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ahaha adam bunun için üye olmuş +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedemon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sadeceokuyangenç sanamı sormamız lazımdı ne için üye olacağımızı? Neyse sen anladın devamını ...... :) anladın sen onu... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 lolol.. anladınız siz gençler, hadi dağılın şimdi. btw, youtube diye bişey var, hiç olmazsa görsel olarak da doyurucu oluyor. arada dene ki işe yaramış olsun, o kadar emek boşa gitmesin di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 anladın sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar