Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 olives :< bi git :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 niye laptop alirsiniz ki anlamam. desktop alsan o fiyata 2x performans verir. ustune bi de ucuza laptop al, word excel internet icin, fistik : P nese deadspace oyna oynamadiysan. baya ii oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bi minibook + bi masaüstü off çok güzel yapıcam pazara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bende aynı gazdayım 2 gün oldu yeni pc alalı. ps3'te oynayamadığım ne kadar oyun varsa oynuyorum. frenzy gibi sdjfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 acer alıcağına müzik setinden nete girsin daha iyiydi :( acer alınır mı ya sene 2009 hala acer alıyosunuz :( ha oyun olarak da torchlight zaman geçirmek için yeterli oluyor diablo seviyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 valla alet mükemmel. koştum gittim fallout 3, king bounty aldım geldim. shift de alcaktım ama oynanmıyo dediniz diye almadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Jadelith said: niye laptop alirsiniz ki anlamam. desktop alsan o fiyata 2x performans verir. ustune bi de ucuza laptop al, word excel internet icin, fistik : P Sırf bu yüzden netbook boyutlarında kolay taşınacak hafif 12" lik laptop aldım. Desktoptaki net/film/oyun keyfini zaten henüz hiçbir laptop veremez, 23-24" dev bir laptop çıkarsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 işlemcisi dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 benim aldığım alette büyük problemler çıktı. ekran kartıyla alakalı galiba kafayı yemek üzereyim. sıyırıcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 adamın hevesini baltalamayın lan anlıyorum dostum seni,kazasız belasız kullanasın bende 2 ay önce aldım bi toşiba,hdmi'dan tv ye bağlayıp oynuyorum ayıptır söylemesi,mükemmel oluyor -torchlight güzl bir diablo klonu,kitleyebilir baya -prototype var,ilerlemeli adam dövmeli fantastik bir oyun,konu monu yalan,helikopterlere araba fırlatıaraktan düşürüyorsun,baya iyi. -batman arkham asylum var,genelde filmin oyunu,çizgi romanın filmi,oyunun filmi geyikleri kötü olur ama bu güzel bir oyun. -eğer oynama şansın olmadıysa HL2,episode 1,episode 2,portal fln çok iyi oyunlar. -fallout 3 deneyebilirsin,questler,diyaloglar,konu fln kötü direk lakin nükleer savaş sorası dünya olayını biraz kotarabilrmişler,grafikler fln iyi.aslında aksyon flnda köt bu oyunda,çokta iyi bir oyun değil,neyse takıl. -need for speed : shift,yeni çıtkı,çok oynamadım ama grafikler on numaraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 cnm benim çok teşekkür ederim :> <3<3<3 kings bountye çok kötü saplandım kaldım... bırakamıyorum. harika bi oyunmuş. fallout 3 kurdum 1 saay oynadım, kapattım. bi daha açarmıyım bilmiyorum. HL 2 oynamadım, neden oynamadım bilmiyorum, zamanım yoktu heralde. daha da oynamam diye düşünüyodum ama tavsiye ediyosan alim bitirim onu da :> prototype bu gün oyuncuda gördüm. hatta nasıl oyun bu dedim yutubdan oyuncu açıp gameplay izletti. alıcaktım son anda fallout aldım onun yerine. büyük hataymış.. tekrar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 fallout prototype dan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 left 4 dead var güzel zombili falan akşamları karanlık odada baya zıplatabilir yeni değil ama drift var grafikleri baya güzel yarış oyunu assasin creed var yakında 2 çıkcak sanırım ilk başlarda baya sarıyo ama sonrasında çok tekrarladığı için can sıkabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Holy said: acer alıcağına müzik setinden nete girsin daha iyiydi :( acer alınır mı ya sene 2009 hala acer alıyosunuz :( acer monitör aldım 5 ay önce gayet fıstık gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 monitör alabilirsin, ama monitörü tek başına yanında götürüp nete giremezsin oyun oynayamazsın :P acer laptoplardan çevremdeki kimse memnun değil diğer markalarla kıyasladıktan sonra, o yüzden insanları uyarıyorum elimden geldiğince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Dragonmax said: HL 2 oynamadım, neden oynamadım bilmiyorum, zamanım yoktu heralde. daha da oynamam diye düşünüyodum ama tavsiye ediyosan alim bitirim onu da :> daha hl2 oynamamışın oyun tavsiyesi istiyosun, manyakmısın evladım şaka maka hl2 kacmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 HL2 ve episodeları bitir. zaten sonra ep3'ü beklerken oyun falan aramazsın o heyecanla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bu arada borderlands oynadım dün gece biraz baya güzel,onada bak ama bu şartlar altında ilk yapman gereken HL2 ve episodelarını bitirmek bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bu gün şirkette arakdaş border lands i oynuyorum fln dedi. fragmanını da burda izlemiştim, harika oyunmuş. kings bounty legend'ı bitirince HL serisine başlicam. portalı bitirmiştim bayılmıştım. HL2 hiç fırsat olmadı. du bi bitirip geliyim :> şu an oynadıım: kings bounty falout 3 oynamak için tavsiyelerinizle listeye aldığım: HL2 serisi borderlands ayrıca oynamayı düşündüğüm: M&M6 warhammer 40k prototype asla oynayamayacağım oyunlar her türlü korku oyunu, l4d gibi. bi ekresinde FEAR oyniim dedim, 10.dksında kalkp krizi geçiriyodum kapattım sildim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 sen diablo delisi degilmiydin cerez niyetine torchlight dene , very hardda ama. acligi hafif bastirsin en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 modern warfare oynamadıysan onuda oyna haftaya devam oyunu çıkacak. kafadan 20 saat bağlar iki oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Borderlands (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dead space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 şimdi oynuyorum da yeniden fark ettim salla yeni bilgisayar aldin diye yeni çikan şelere olan hevesini git bloodlines oyna. planetvampire a gir bir iki mod çek. hadi senden krali yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ya ben de oyun istiyorum. ama çok çabuk sıkılıyorum oyunlardan. timeshift denedim, tek bi doğrultuda yapmam gereken şeyleri yapmamın gerekmesi çok sıktı. 5 detay eklesinler 2 tanesini kullanarak geçebileyim mesela orayı. tek detay, tek hamle şansı böyle falan bayıyo beni. crysis denedim, sıkıldım çok çabuk. borderlands kurdum 15dk oynayıp sildim hiç beğenmedim. fps sevmediğimi farkettim cod dışında sfd anno 1404 kurdum, çok uzun sürüyo bi de oyuna hakim olamadım pek. sürekli bişeylere yetişmem gerekiyomuş gibi hissettim kaydedip kapattım oyunu.bi daha da girmem heralde. prototype çok hoşuma gitmişti, kırdım döktüm onu bunu öldürdüm, iyiydi de; şu şunu yapmadan şunu yap ki onu yapamasın! modunda questlere gelince onu da bıraktım. strese gelemem sdf pes + fm oynuyorum arada estikçe, max 2 maç yapabiliyorum ama aşırı derecede sıkılıyorum. mirrors edge kurdum yine, kaçmak baydı sdf batman oynadım çooook severek,ama aynı adamları sürekli dövmek baydığından onu da kaydedip bıraktım. araba yarışlarını oynayabiliyorum sadece şuursuzca ve en sevmediğim şey arabadır şu hayatta.tek artısı viraj mı var? dön. araba mı var? geç modunda olması sdf bişey düşünmeye gerek kalmıyo oynarken. bana oyun önerin böyle hiçbişey düşünmeden oynayabileceğim. beynimi kullanmayım hiç dinlendirsin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar