Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerede yaw bu yakışıklılar???

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

said:
Vodan, 02 Temmuz 2004 13:36 tarihinde demiş ki:
Bende etrafta bisürü yakışıklı çocuk var bitane güzel kız yok diye yakınıyodum terside varmış be peh.

dogru soze ne denir =)

guya izmirin kizlarida gusel olur derler ama gusellerin coguda biras salak tipler yani muhabeti yoktur desem yeridir..ama hem gusel hem muhabeti olan bi kiz bulma $ansinda yuksek izmir de :)

yaki$ikli erkek icin van a baqin bi :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trojanmistress, 02 Temmuz 2004 10:58 tarihinde demiş ki:
Yeter artık walla, artık dayanamıorum ve de bunu buraya yazmak zorunda hissediorum kendimi. Evet, nerede bu yakışıklılıar? Ne tuhaf milletiz yaaa, çıkıoruz Tunalı'da bilmem nerde, iki tur atıoruz maşallah sürüsüne bereket güzel kız var, yeni nesil gayet cillop yaani. Güzel olmayanlar da bakımlı olarak durumu kurtarıyor evellallah. Pekiiii, nerede bu yeni neslin yakışıklıları??? Hiç mi yok, hadi bizim nesilden geçti, sizden umutluydum ama bakıyorum bakıyorum kaç gündür, bi tane bile göremedim, sinir oldum. bari iki üç tane çıksa da gözümüz gönlümüz açılsa diyorum ama ı-ıh... tık yok walla. şimdi sööleyin bakiim bi yere mi zulaladınız bunnarı, yoksa ööle bişey zaten yok mu ve boşuna heveslenmeyelim mi?
arkadaş benim resmimi görmemiş heralde :-p[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Walla bende "nerde kafa hatun" diye bas bas bağırmaktan kurbağa olucam yakında...

Çok deli Güzel olmasına gerek yok amma velakin Xtremebility özellikli olması şart...

Tabii,buna verilende isimde;"İmkaansızı aramak" geçiliyor :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

ya kafa hatun karşına çıkıyor ara sıra . Ama oda nadir olduğu için kendine aşık etmesi çok zor oluyor bea . Buna henüz bende bir çözüm bulamadım .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
Sosyal ağlarda paylaş

tek bir şey söylüyeceğim,bir daha ben seni arkadaş olarak görüyorum deyip önüne çıkan en alakasız,eskiden arkaısndan konuştuğu çocukla çıkıp sonra ayrılınca bana gelip avutmamı isteyen kızı tekme tokat dövecem,bunların hakkından kızılcık sopası gelir.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 02 Temmuz 2004 17:03 tarihinde demiş ki:
nerdee....

çıksa zaten aşık olması default ama çıkmıyor...

Söylüyorum;nerdeysen çık!
ya ben buldumda ne diyeceğimi bilmiyorum :([signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trojanmistress, 02 Temmuz 2004 11:09 tarihinde demiş ki:
....nü koparmış

rününü koparmış diye okudum bunu ilk başta :)
çok mu diablo oynuyorum yoksa? :D

tunalı öyle, ful güzel kız dolu.
belki hep kızlar dolaşıyor diye arada birkaç güzeline rastlanıyordur bilemem.
erkekler daha çok, az göbek yapmış ( ya da direk zayıf ), elinde tesbih, diğerinde son model cep telefonu, saçı da memoli gibi arkaya yatmış, bir de az sakal... vaziyette dolaşıyor.

en azından güzel kızların yanında hep bu tür erkekler görüyorum. yakışıklılar mı, bilemiycem, ama olmak istediğim bir tip değil onu biliyorum.

ha bir de her erkek kendisine yakışıklı görünür (tabii benim gibi beğenmeyen kişilerin de çıkması olası)[signature][hline]pc and comic geek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Temmuz 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trojanmistress, 02 Temmuz 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
zaten onlara ayrı bi uyuzum, saçlarından yakalayıp kırbaçlayasım geliyo... bu kadar mı kişiliksiz ve taklitçi olunur yaw. madem herkes eninde sonunda aynı olacaktı, bu kadar kasmaya ne gerek vardı, baştan beri bi örnek giyinip bi örnek düşünseydik ya? eski Rusya modeli...

abla sana saygımız sonsuz bakma pati resimlerindeki onlarda tipimiz kayık sen antalyaya gel en iyisi :D bakma patideki resimlere hueuhe

birde her jole süren kişiliksizmi oluyor? ben punky takılıyorum hep Saçlarımın ortasını kaldırırım hatta dazlak yapıo ortayı bırakıp spreyle daha güzel yapmayı düşünüyorum şimdi ben kişiliksiz mi oluyorum özentimi oluyorum??

ozaman sizde makjay kullanmayın cıkın sokağa görelim sizinde güzelliklerinizi okula bile gelirken makjay yapıyorsunuz be höh AYIP BE AYIP! makyaj yapmadan doğal güzelliğinizi gösterin hacılar sizde saçlarınza roflemi dir nedir yapmayın gitmeyin kuafore falan hiç taramayın ozaman sizin saçlarınızıda görelim

hueue biraz ileri gittim ama yani bunlarımı dedirtceniz illa :D

[üstüne alınma bu dediklerimi trojan][signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 02 Temmuz 2004 12:12 tarihinde demiş ki:
En son yakışıklı evlendi, daha 2 ay önce çocuğu bile oldu. Ne yazık ki soyumuz tükeniyor. :)

hehe aramızdaki en yakışıklı kişidir gerçekten :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

antalya ya gelipte aynı tip insanlardan oluşan toplulukları görün derim
Işıklar cad. denen yere çıktığınız anda t-short veya gömleğini beline sokmuş
Kemeri açıkça dışarda duran ve düşük belli pantolon
sonra saçları iğrenç bi şekilde jolelenmiş ayakkabılar hep aynı model olan insanlardan yüzlerce var
ciddiyim
insanlar güya piyasa yapıyomuş burda
anlamadım bu piyasa ne demekse
karı kıza bakmak piyasa oldu lol
millet birde kendine bakmadan bana satanist diyor sırf siyah giymeyi sevip saçlarım uzun felan diye
ama gidipte galiba bu ışıklara bakmıyorlar[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...