UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 yoo tam anlattığı gibi cevap verdiniz argümana girmeye gerek yok.
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ben isteyenlere adam banlatma tartışma el kitapları vereceğim. İsteyenler öm'den ulaşsın pls.
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Bu arada edicem bu işe ta 11de evde olduk fazla mesaide alamıyoz :(
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 UrsusMaritimus said: yoo tam anlattığı gibi cevap verdiniz argümana girmeye gerek yok. yoo hayır vermedik, argümana girmeye gerek yok.
zerobey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 maşa rolünde sentetik yazarlar.. tbirgün iktidar değişirse bu ülkede, çok olaylar, pislikler, komplolar ortaya çıkacak.. ne biçim ülke burası ya...
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 İktidar değişirse ne olacak ki? Şu anın maşaları bu sefer gelecek iktidarın pisliklerini kapamak için şaklabana dönecek. Bu ülke adam falan olmaz.
zerobey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 çok şey değişir. nazlı ılıcak, mehmet barlas, gibi isimler evet, her dönem hükümet şakşakçısıydı ama, taraf gazetesi gibi emniyetteki gupların yalan-doğru bilgi sızdırdığı, doğrudan tsk yı hedef alan psikolojik harp türü yalanlar yazdığı bir dönem daha önce hiç olmamıştı.. adamlar bu işi iktidara yaranmak için yapmıyor diğer yandaşlardan farklı olarak, taraf ın kuruluş amacı, sermayesi zaten psikolojik harp yapmak için verilmiş..
sir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 pekaziz said: Böyle anlamlı bir değere sahip çıksalar ben tiksinirdim kendimden zaten, iyi yapmışlar. Basıp gidecekleri günler de yakındır. heheh noldu perinçek iktidara mı yürüyo? ben savunuyorum arkadaş. hiçbi gazete hiçbi bayramı kutlamak zorunda değil. sağına soluna bayrak iliştirmek zorunda da değil, siyah-beyaz atatürk posteri hediye etmek zorunda da değil, resmi ideolojinin kendi kendini yeniden üretmesine katkıda bulunmak zorunda da değil. her sene aynı ritüelleri gerçekleştiriyoruz da noluyo? cumhuriyetin "kazanımlarını" her vatandaş eşit şekilde "hissedebiliyo" mu? adamlar "cumhuriyet bayramı kutlanmamalı, kutlayanları lanetliyoruz, embesilsiniz, gerzeksiniz" falan yazsalar anlıycam. ama siz kutlamadılar diye ağzınıza geleni söyleme hakkını kendinizde görebiliyosunuz rahatlıkla. belki de henüz herkesin kutlayabileceği bir cumhuriyeti elde edemedik 86 yılda..mesela güneydoğuda savaş 25 yıl sürerken kimseden çıt yok, barış ihtimali doğunca sokağa dökülüyo herkes, protesto için..siz de bunu düşünün biraz kim dost kim düşman diye kasacağınıza.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 valla kolay gelsin sir, fırtına sırasında paratonere tırmansan daha emniyetli. (:P)
zerobey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 g.doğudakilerin-esasında meydandakiler dtpliler gibi görünüyor- tepkisine bakacaksak, geri kalan bölgelerdeki halka da bakmamız gerekir, işin içinden çıkamayız.. kaldı ki haburdaki kitlenin de cumhuriyetle sorunu olduğunu sanmıyorum, sorunu olan başkaları..
sir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 faşizm konuşma zorunluluğu değil, kutlama zorunluluğudur belki de sam =) KUTLAYIN ULAN CUMHURİYETİ!
ozgurtrk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 "barış ihtimali doğunca herkes sokağa dökülüyo" ... Barış kardeşlik eşitlik demokrasi insan hakları ... adamlar 25 sene çiçek diktiler dağlara taşlara okullara kitaplar aldılar bu uğurda.. bravo onlara... sana da..
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 insanlar teröristlere domalmıyolar diye barış düşmanı oldular bi de...
zerobey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bütün dünya terörist, uyuşturucu kaçakçısı ilan etmiş adamları, varsın bikaç kişi bunlar için abuk sabuk tanımlar yapsın.. maksat çıkıntılık yapmak değil mi, illa tuhaf yazılar yazacaklar...
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ShadowFury said: insanlar teröristlere domalmıyolar diye barış düşmanı oldular bi de... harbiden ha ulan komple hristiyan olup öbür yanağı dönelim o zaman sir mutlu olacak
sir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 lulz siz de "onlar domalmadan barış olmaz" diyosunuz. ee nası olcak barış?
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 karşılıklı domalalım amerika felanda gözüne kestirdiğini kaldırsın
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 taraf salaklık etmiş. dincisinden atatürkçüsüne kadr tabuculuğun ve şekilciliğin bu denli ağır yaşandığı bir ülkede tabu yıkmaya kalkarsan ne anan kalır ne bacın kalır, dilinin ayarı fırtan soluğu yatak odanda alır. ayrıca tabu yıkmaksa derdin git adam gibi yıkıldığında işe yarıycak bişeyleri yık. bayram kutlamasıyla uğraşmak çok boş beleş bi uğraş olmuş. estel bu arada yaptığın cidden ayıp. söylediklerinini doğru olmamasını geçtim prensip olarak ayıp.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sir said: lulz siz de "onlar domalmadan barış olmaz" diyosunuz. ee nası olcak barış? sicim üretimiyle ekonomi de canlanacak!
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Bayram kutlamamak gibi çocukça ve manasız bir tribi mantıklı birşeymiş gibi lanse etmek komik olmuş bu arada.
sir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bence elinde bayrak sallayıp marş söylemek de çocukça, hadi buyur.
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Cumhuriyet düşmanlığı moda ya, bir iki dönem daha takılırsınız böyle. Sonra yeni bir halt yeme modası gelir, onun şakşakçıları başlar.
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Bu gazetenin bunu maksatlı yaptığı belli artık.Fanatik okuyucuları ve hitap ettiği bi kitle var.Estel de gözlemlediği şeyleri yazmış, bence doğru da yazmış.Burda bazen öyle cevaplar çıkıyor ki sıkışınca ve çarpıtmayı da her zaman yapamadığınızdan saçmalama sınırlarını aşıyorsunuz.Cumhuriyet bayramında bile ''kutlayın ulan'' diye provokatif mesajlar atacak kadar bile alçalıyorsunuz.Bir de bunu görüş savunma sanıyorsunuz.Devam edin bravo çok yakışıyor.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sir said: faşizm konuşma zorunluluğu değil, kutlama zorunluluğudur belki de sam =) KUTLAYIN ULAN CUMHURİYETİ! cumhuriyeti de zorunluluktan kutluyorsanız kutlamayın zaten. defolun gidin. şimdiye kadar Türkiye hiç böyle bir dönemden geçmedi herhalde. zorunluluktan cumhuriyet kutlanıyormuş. Taraf'tan 4 temmuz'da tam sayfa afiş bekliyorum. belki o zaman da kuşe kağıda amerikan bayrağı dağıtırlar. ne dersiniz? @Sufi: söylediklerimin doğruluğunu objektif gözle incelersen her tartışma için geçerli olduğunu görürsün. Aynı sistematik trolleme yüzünden insanların banlanması açıkçası kanıma dokunuyor. bu tabii ki hiçbir şartta mevcut kurallarda esnekliğe veyahut hakarete göz yumacağım anlamına gelmiyor. Bunu da dün cihangirde duvarda görmüştüm elim değmişken ekleyeyim dedim.
zerobey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 cumhuriyet bayramı olan günde, dalga geçmeye çalışarak "kutlayın ulan" yazan biri nasıl bir ruh hali içndedir, doğrusu merak ediyorum.. yani bir insan kürtçü, dinci, felaket liberal olabilir, bunda sorun yok.. ama "cumhuriyet"e düşman olabilmek için gerçekten büyük travma yaşıyor olması gerekir herhalde..
Öne çıkan mesajlar