UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bi kız arkadaşm vardı ismi gaye devrim bol bol babasının kulağını çınlatırdı. Bakarsın bu kızda aynı olur babaya bol bol küfreder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 devrim ve evrim adlı arkadaşlarımda babalarını çok çınlatmıştı.bugünün aile bireyleri çocuklarınız sizi ansın istiyorsanız marjinal isimler koyunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bırakın ya adam hayallerinde yaşasın bazı şeyleri.. ister turan olsun adı, ister vatikan, ne farkeder.. nelerle uğraşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Sosaria koyacam ben çocuğum olursa. Sosaria pure mage gedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Sam said: sıkıntı yaşarsa değiştirir, amma dert ettiniz. :) annesini babasını değiştiremez ama malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 eminim çocuğa onu dert edecek kadar sempati besleyenler vardır bu başlıkta ardeth, o kadar duygusal yaklaşamadığım için kusura bakma. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ben üzlüyorum açıkçası o kızı ne gibi işlerin içine sokacaklarını düşündükçe. sizin çok istediğiniz anlaşma ve barışı baltalayan aileler arasında bu aileler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 rojin koyuyosun eyvallah, neWroj ona da tamam. abuk sabuk alfabemizde olmayan harfler, o da tamam. ama elini veren alamıyo bunlardan. onun için de: Unbannable said: en iyi kürt ölü kürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 abvblizzard said: Fistan said: öldürceksin cocuğu babasının eline vereceksin git kürdistana göm diye. ahahahah BloodyBeast said: rojin koyuyosun eyvallah, neWroj ona da tamam. abuk sabuk alfabemizde olmayan harfler, o da tamam. ama elini veren alamıyo bunlardan. onun için de: Unbannable said: en iyi kürt ölü kürt biri bana bunlar ironi yapmış desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 habire mesajı alıntılayıp bişeyler söyleyip durmayın. mesaj gayet açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Sam said: sıkıntı yaşarsa değiştirir, amma dert ettiniz. :) önce o ismi koyan kafayı değiştirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Tenekeadam said: Sosaria koyacam ben çocuğum olursa. Sosaria pure mage gedik. heâvi metal koyacağım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 PrudenT said: Tenekeadam said: Sosaria koyacam ben çocuğum olursa. Sosaria pure mage gedik. heâvi metal koyacağım ben yanlış hatırlamıyorsam bi fin çift metallica koymuştu zamanında çocuğun adını o yüzden daha marjinal bişi olmalı mesela mehmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Kusura bakmayın çok olaya dışardan bakan bişeyler yazmak zorunda hissettim. Biz Kütler/PKK kadar iyi siyaset ve propaganda yapamıyoruz.Yaklaşımları çok akıllıca, gidiyor çocuğa kürdistan adını koyuyor.. biz ne diyoruz ? Fistan said: öldürceksin cocuğu babasının eline vereceksin git kürdistana göm diye. harika dimi ? Adamlar ne yapıyor gidiyor AHIM'e Türkiye'de kürt soykırımı yapılıyor çocuğumun adını Kürdistan koyduğum için çocuğumu katletmek istiyorlar diyor. Bizim katı tutumumuz bizi çok kırılgan yapıyor farkında değiliz. Bir benzer vaka PKK bilmemnerede barış ve kardeşlik yürüyüşü yapıyor.Adına aldanmayın bildiğiniz manifesto veriyorlar.Kürtçe şarkılar bölücü başına övgüler kürdistan bayrakları filan.Bizde gidip doğal olarak bunu sonlandırmak istiyoruz. Güç kullanıyoruz. Adamlar diyor ki "Kardeşlik adına miting yaptık.Bize işkence tadında müdahalede bulundular.Eşit haklara sahip değiliz." Biz malesef işleri direk anlık müdahalelerle çözmekde çok hevesliyiz ve bunu PKK ve Kürtler çok iyi kullanıyor. Bizim farkında olmadığımız şey bizim sertliğimiz çok çabuk kırılmamıza yol açacak. Askeri stratejilerle bu işi çözemeyeceğimizi anlamamız bize yıllar aldı.. Olaylara biraz daha temel çözümlerle bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Coder pkk ve kürtleri aynı kefeye koyman hiç hoş değil. Pkk sempatizanı kürtler dersen ya da direk pkk sempatizanları dersen daha doğru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Fistan said: öldürceksin cocuğu babasının eline vereceksin git kürdistana göm diye. Adam sonuçta kürdistan diye bi yer var hatta oraya insanlar gömülüyo demiş. Ne var bunda bu kadar kızılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Horizon said: Coder pkk ve kürtleri aynı kefeye koyman hiç hoş değil. Pkk sempatizanı kürtler dersen ya da direk pkk sempatizanları dersen daha doğru olur. Ulen şu pkk lılarıda kürtleride bi kefeye koyamadık gitti zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Horizon said: Coder pkk ve kürtleri aynı kefeye koyman hiç hoş değil. Pkk sempatizanı kürtler dersen ya da direk pkk sempatizanları dersen daha doğru olur. Hocam verdiğim örneklere gayet doğru oturuyor. Çocuğuna Kürdistan adını koyan babanın CHP li olma olasılığı olduğunu düşünmüyorum. Mitingde terorist başına övgüler yağdıranında.. Ha çok vatansever(Türkiye Vatanseveri) Kürtler vardır belki ama ben rastlamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Boci said: Fistan said: öldürceksin cocuğu babasının eline vereceksin git kürdistana göm diye. Adam sonuçta kürdistan diye bi yer var hatta oraya insanlar gömülüyo demiş. Ne var bunda bu kadar kızılacak? abi kendini sacrifice etme şu yorum için valla bak değmez.. bırak ölsün resleriz gerekirse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Coder said: Horizon said: Coder pkk ve kürtleri aynı kefeye koyman hiç hoş değil. Pkk sempatizanı kürtler dersen ya da direk pkk sempatizanları dersen daha doğru olur. Hocam verdiğim örneklere gayet doğru oturuyor. Çocuğuna Kürdistan adını koyan babanın CHP li olma olasılığı olduğunu düşünmüyorum. Mitingde terorist başına övgüler yağdıranında.. Ha çok vatansever(Türkiye Vatanseveri) Kürtler vardır belki ama ben rastlamadım hiç. Ben bahsettiğin kürtlerden veya herne iseler onlardan bahsetmiyorum. Geneline bu yakıştırmayı yapmanın doğru olmadığını söylüyorum. Şu mesajında da kürtlerin çoğu zaten pkklı ya da sempatizanı gibi bir mana ortaya çıkıyor. Bu yanlış. Benim de kökenimde kürtlük var, ama ne pkk sempatizanıyım ne de pkk lıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Horizon said: Benim de kökenimde kürtlük var, ama ne pkk sempatizanıyım ne de pkk lıyım. Yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 horizon kardeşim.. Herkez gibi bende kendi yaşantımdan edindiğim deneyimi paylaşıyorum dediğim gibi vardır belki ama ben bilmiyorum, görmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Boci said: Horizon said: Benim de kökenimde kürtlük var, ama ne pkk sempatizanıyım ne de pkk lıyım. Yalan Yalansa , doğrusunu söylermisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Radikal said: Çocuğumun Kürdistan ismi 19 aydır Türkiyeyi bölmedi. Cem Uzan'da 1-2 milyar dolar hortumladı, oda ülkeyi batırmadı. Hadi herkes para çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 o cem uzan 12 milyar dolar alacak şimdi türkiyeden davayı kazanacağı kesin gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar