Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçük "Kürdistan"

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

abvblizzard said:

Fistan said:

öldürceksin cocuğu babasının eline vereceksin
git kürdistana göm diye.

ahahahah

BloodyBeast said:

rojin koyuyosun eyvallah, neWroj ona da tamam. abuk sabuk alfabemizde olmayan harfler, o da tamam. ama elini veren alamıyo bunlardan. onun için de:

Unbannable said:

en iyi kürt ölü kürt

biri bana bunlar ironi yapmış desin.
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayın çok olaya dışardan bakan bişeyler yazmak zorunda hissettim.

Biz Kütler/PKK kadar iyi siyaset ve propaganda yapamıyoruz.Yaklaşımları çok akıllıca, gidiyor çocuğa kürdistan adını koyuyor.. biz ne diyoruz ?

Fistan said:

git kürdistana göm diye.

harika dimi ? Adamlar ne yapıyor gidiyor AHIM'e Türkiye'de kürt soykırımı yapılıyor çocuğumun adını Kürdistan koyduğum için çocuğumu katletmek istiyorlar diyor.

Bizim katı tutumumuz bizi çok kırılgan yapıyor farkında değiliz.

Bir benzer vaka

PKK bilmemnerede barış ve kardeşlik yürüyüşü yapıyor.Adına aldanmayın bildiğiniz manifesto veriyorlar.Kürtçe şarkılar bölücü başına övgüler kürdistan bayrakları filan.Bizde gidip doğal olarak bunu sonlandırmak istiyoruz. Güç kullanıyoruz. Adamlar diyor ki "Kardeşlik adına miting yaptık.Bize işkence tadında müdahalede bulundular.Eşit haklara sahip değiliz."

Biz malesef işleri direk anlık müdahalelerle çözmekde çok hevesliyiz ve bunu PKK ve Kürtler çok iyi kullanıyor.

Bizim farkında olmadığımız şey bizim sertliğimiz çok çabuk kırılmamıza yol açacak. Askeri stratejilerle bu işi çözemeyeceğimizi anlamamız bize yıllar aldı..

Olaylara biraz daha temel çözümlerle bakmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

Coder pkk ve kürtleri aynı kefeye koyman hiç hoş değil. Pkk sempatizanı kürtler dersen ya da direk pkk sempatizanları dersen daha doğru olur.

Hocam verdiğim örneklere gayet doğru oturuyor. Çocuğuna Kürdistan adını koyan babanın CHP li olma olasılığı olduğunu düşünmüyorum.

Mitingde terorist başına övgüler yağdıranında..

Ha çok vatansever(Türkiye Vatanseveri) Kürtler vardır belki ama ben rastlamadım hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Boci said:

Fistan said:

git kürdistana göm diye.

Adam sonuçta kürdistan diye bi yer var hatta oraya insanlar gömülüyo demiş. Ne var bunda bu kadar kızılacak?

abi kendini sacrifice etme şu yorum için valla bak değmez.. bırak ölsün resleriz gerekirse..
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

Horizon said:

Coder pkk ve kürtleri aynı kefeye koyman hiç hoş değil. Pkk sempatizanı kürtler dersen ya da direk pkk sempatizanları dersen daha doğru olur.

Hocam verdiğim örneklere gayet doğru oturuyor. Çocuğuna Kürdistan adını koyan babanın CHP li olma olasılığı olduğunu düşünmüyorum.

Mitingde terorist başına övgüler yağdıranında..

Ha çok vatansever(Türkiye Vatanseveri) Kürtler vardır belki ama ben rastlamadım hiç.

Ben bahsettiğin kürtlerden veya herne iseler onlardan bahsetmiyorum. Geneline bu yakıştırmayı yapmanın doğru olmadığını söylüyorum. Şu mesajında da kürtlerin çoğu zaten pkklı ya da sempatizanı gibi bir mana ortaya çıkıyor. Bu yanlış.

Benim de kökenimde kürtlük var, ama ne pkk sempatizanıyım ne de pkk lıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...