Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 niye gizem triplerine giriyosun abi o zaman, devamini da anlat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 adam baya zekiymiş. dinle kardeşlik olmayacağını da biliyomuş işte. iki kere takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 o deilde kara melekte alabora oynuyo muydu ya, hiç hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 tüm alaboralar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ahaha fıkra gibi lan bildiğin güldüm yani sesli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 çaşıtlık yapmasın ermenilerle yunanlılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 for teh lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben yunanlıyım olm megalo idea yapcam eskiden buralar bööööööööle bizimdi NE İŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 şimdi dünyanın bir ucunda kesin türklerle ilgili şakalar yapılıyordur..... HNNNNNGGGHHHHHHHHHHHH!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ya gülün abicim "ezik misiniz" la die. biz tüm dünyayı kaybettik çıkıp da harita hazırlıyozmu.sene 2009 hala harita hazırlayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sdfkjsjdlfksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Yazmadan edemedim su ermenilerle kurtleri kapistirsak da bi izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ülkenin topraklarını red alerttaki 1vs1 small mapmişcesine fethetmesi 1 saatlik iş zanneden,yüksek ihtimalle yaşı 13ten küçük bi ermeni ya da yunan bebesinin işi o harita.görmüştüm önceden youtube'da mı ne,gülmüştüm.yine güldüm. kürt elemanın espri iyiymiş ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Coder said: Yazmadan edemedim su ermenilerle kurtleri kapistirsak da bi izlesek karınca mı dövüştürüyon bilæ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Of ne espriler dönmüş.Ama kimse fedenin yanına yaklaşamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 yaw ermenistan nedir ya? sınırı geçebilirler mi ben onu merak ediyorum ahahahah ezik bir ülke gelecekte türkiyenin yarısını işgal edecek öyle mi? amaahauhumauha yunanistanda diğer yarısını? ondan hava savunmasına o kadar yatırım yapıyorlar tırs tırs tırsıyorlar türkiye bize dütdütletecek die. bir savaş çıksa 24 saat sürmez erivanı almamız. atina ise 24-48 saat arası sürer ezeriz akıllı olsunler ekiekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 nah ezeriz , amerika ırakı ezemedi daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Cuce said: kurt arkadaş patlatmış espriyi diyecek bişi yok. yanlız hakkaten bilinçli olarak espri olsun diye söylemişse çok güzel espri yapmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar