Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 http://www.fonline2238.net/wiki/3d_graphics_development_tracker suna da bakilabilir, oyunda bazi yaratiklar 3d modele gecmis durumda ama bana kalirsa eski halleri daha iyiydi. Ayni sekilde silahlari da yeniden modelliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 soldakiler eski değil mi? Eskiler daha güzelmiş sanki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 eskiler iyi de, tek tek silahlar icin ayri modeller yok. zaten low poligon hepsi ne kadar iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 dün başladım bende. ne yapıcagımdan habersiz en yakın yerleşim olan hub a gittim. 5 parasız pulsuz ne yapıcam ben şimdi derken baktım karavancı arkadaş hamallık yaparsam karşılıgını alıcagımı soyledi. ilk 200 kapağımı kazandım. biraz gezindikten sonra bari bir hesap açayımda para sakata gelmesin dedim. 100 kapak karsılığı hesabı açtıktan sonra daha belimin ağrısı geçmeden kalan 100 ü çaldırdığımı farkettim :p neyse çalışır kazanırım dedim ve kendimi brahmin pisliği temizlerken buldum. bildiğin amele gibi çalışıyorum bu aralar ne yapıcağımı tam bilmediğimden. bakalım vault city de doktordan quest aldım. tren istasyonlarında araştırma yapıyorum. SF istasyonundayım şuan. ps : world map te gezerken bi encounter a rastladım. benim gibi birisi daha rastlamış. neyse iyi bari ncr rangerlar temizler raiderları bende loot yaparım silahım felan olur dedim. baktım diğer eleman benden daha onde, ulan benden önce lootlucak derken baktım rangerlar dokunma lan leşlere der demez bunuda temizlediler. bende leşlere dokunmadan topuk :p kısacası npcler hakketen çok yamyam. dokunmayın adamların loota :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Ilk gunlerde herkesin basina gelen seyler :D Biz gecen 4 kisi, centaur, floater ve alien avina ciktik. Azimliydik, her sey hazirdi silahlar-mermi-armor guzel de basladik 2 biggun 2 sg. 2. encounterimizda 1 adam cika geldi "HELP" diye bagirdi bir de. Tabiki o bolgede boyle bir adamin help diye bagirarak gercekten yardim istemesi cok dusuk bir ihtimal :) Biz de hazir tek kisiyken vuralim dedik, ilk turn bendeydi 2 kere sag eline vurdum critledigi halde dusuremedim silahini ki minigun vardi. Menzilindeydik. Sonra biz ates edince radio'dan arkadaslarina kordinat verip, cagirmis olacak. Bir anda 4 bir yandan adamlar isinlanmaya basladi. 8v4 oldu durum :) Predator gibi bir anda ortaya cikinca farkli mevzilerde cok pis koydu bu olay tabi. Ben olmeden once dibimde cikan combat armorlu sniper arkadasa son nefesimle saydirayim dedim, guzel bir eyeshot ardindan knockdown knockout olan beyimiz yerden kalkamadi ama diger arkadaslari cok temiz burstledi hepimizi. Combat sirasinda da geyik dondu tabi gulduk topluca haritada :) Macera da burda bitti sonra madenlere donduk, giyinip kusanmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 iyi macera olmuş :D kimseye güven olmuyor hakketen junk arıyorum hiç rastlamadım daha. silah temin etmek kolay gibi ama ufaktan ammo işine gireyim diyorum. bu arada trenlerde bug var sanırım. Boneyard dayken,görevli saat 06:00da NCR istikametine gidicek tren var dedi. bekledim bi muddet. saat yaklaşınca 06:00 da SF ya gidicek dedi. ard arda 3kere başıma geldi -FFA. tabana kuvvet yaptım bende :p guvenli bolgedeyken alt tab yapmaya da gelmiyor. guardlı bolgeyse hırsız dadanıyo guard yoksa başkası harraslıyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Oyunu seversen soyle, bizim base fln var. Karizmatik armor craftera ihtiyacimiz var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 oyunu sevdim sevmesinede... şu karizmatik armor crafter olayı beni düşündürdü :D 2 junk aldım junktown dan encounter ların arasında benide kaynattılar iyimi... base olayı nasıl işliyor? başkalarının girip talan etme durumları varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Tanimadigi adami base'ine almaz kimse, buyuk guildler zaten ya seni davet ediyor ya da 2. base alip sana guvenene kadar asil base'i gostermiyorlar. Base sistemi basitce soyle, base kurunca bir faction'a girmek zorunda oluyorsun. Faction'a girince geceleri guardli sehirlere giremiyorsun ama zaten gerek kalmiyor cunku basede aradigin her sey var. Mesela bizim base'de sistem soyle, herkes ortak mal topluyor. Herkese istedigini yapiyoruz. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz icin hesabi. Zaten maden gerektiginde tek kisi gitmek sacma oluyor, topluca gidip brahmin'i doldurup geliyoruz. Eskiyen silah ve zirhlarin koyuldugu dolaplar var, onlari zaman oldukca repair yapiyoruz. Kursun ve yeni silahlarin oldugu ayri bir dolap var gerekirse ordan aliyorsun. Junk ve wood haric bizim base'den her sey toplaniyor zaten. Onlari da bulmasi kolay. Armor olayini da soyle dedim, suan smallguns,bigguns ve doctor olarak crafterlarimiz var. Armor sadece lvl1 olarak var cunku biliyorsun maksimum 4 lvl crafting ogrenebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Oynuyorsan zaten gel bize katil, charisma 4-5 olan herkesi aliyoruz suan :P Ventrilomuz var, orda toplaniyoruz genelde mikrofonla iletisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 iyi madem ben armor craft işine gireyim madem. baktım wikiden şimdi. repair almıştım zaten main skill olarak başlarken. arttırmasıda sorun olmaz. oyundaysan gel NCR madenlerindeyim :D isim Zehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 geldim de yoksun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 uyudun sandım cevap gelmeyince uzun sure :p geliyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 abi herkes 4-5 charisma'lı olcak ee bu party hiç mi 6-7 kişi olmucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hayırrr braveheaaaaaaaart sen de mi at avrat braveheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 iste orada KARIZMATIK LIDER MORTIS devreye girecek bence, 10 karizma! Gel artik gokhan yeter cektirdigin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hıh mortis gelmese de hepimizde radyo olduğu sürece lider'e de ihtiyacımız yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mortis zaten doğuştan lider, karizma 10 nümera. Arada lastik üstünden atlayıp karizmayı çizdiriyor ama olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 girdim bugün flamer'ın range mi değişmiş? alta doğru sanki biraz uzatılmış gibi geldi gerçi bayadır girmiodum belki bana öyle gelmiştir :) Lvl 10 oldum bu arada B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 470 kişi onlaynmış ne güzel. Bende başliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ys vent'de fln girdiğim saatlerde denk gelemiyoruz malum casual oynuyorum :) Bu ağaç nerden toplanır? Garbage toplanan yerde bi türlü çıkmadı 8-9 kere girip çıktım.. Kaliteli orman spot u fln yok mu. Zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 random encounterlarda çıkıyo genelde farmlanabilir ağaçlar. primitive tool ya da balta'yı ağaçların üstünde kullanınca alabiliyosun ağacı. üstüne geldiğinde el işareti çıkıyosa, kesilebilir . ha bi de ncr'ın giriş kapısının etrafındaki ağaçlar da harvest edilebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 keşke boş vaktm olsa çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bahtima sokim o kadar tezek temizle para kazan git bankaya koy hirsizlardan kose bucak kacarak sonra silah almak icin vendora git silahin fiyatini ogren yeterli miktari bankadan alip, tekrar silahciya giderken delinin biri ncr girisinde minigunla tarasin ve parayi kaybet bahtima sokim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 wasteland baba, gözünün yaşına bakmiy :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar