di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Selamlar, Kikirdak zedelenmem her iki dizimde de. Duz yolda yururken sakatlaniyorum. Doktorluk bir seyim yok, gittim recetemi aldim geldim uzun sure once. Ihtiyacim olan ilac haricinde kikirdak yapici ve zararsiz olarak tuketebilecegim yiyecek icecek tavsiyesi. Aradim ama pek birsey bulamadim. Doktorlarin onerdigi bitkisel haplara yuzlerce lira para dokmek istemiyorum. Zira sigortam karsilamiyor ve hepsinin onerdigi haplari kesin tanidigi biri cikariyor. Bana yardim.
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ananas, mango gibi tropik meyveler diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 İşkembecilerde yenilen paçanın kemik ve kıkırdaklarını onardığını duymuştum.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kemik iliği yedirip durmuşlardı bana.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kopekbaligi kikirdagi mi ne wardi ya
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 solgar tarafından uretilen tabletleri olan, kıkırdak yumuşaması teşhisine istinaden hekimler tarfından reçeteye yazılıp, sigortalar tarafından ödenmeyen nane.
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 rahatsiz said: kemik iliği yedirip durmuşlardı bana. off o da ne lezzetli olur ama haa. limonu sıkacan üstüne off
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bir de onu çıkarma ritueli var. <3
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bence senin lateral menisküsünde verteks ve horizontal tarz da yırtıklar var. dizinde kilitlenme, hareket ettirirkene tık tık ses geliyor mu arada?
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 abi doktora deseydin ya bitkisel hapa tonla para vermek yerine direk bitkisini yiyim, nedir bu doktor bey? bey demeyi unutma ama
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Hayir kilitlenme yok. Cok asiri agrilar cekiyordum ama cogu gecmis durumda. Cok nadir agri cekiyorum artik. Yine de dizlerimi zorlamaya gelmiyor. Baglarimda bir sorun yok onu da biliyorum. Sadece kikirdakta sorun var. Kisa sure oncesine kadar merdiven inip cikarken sol dizimdeki gicirti sesi beynimde yankilaniyordu -ki igrenc birsey cidden- lakin artik o da yok. Kilo verip 1-2 ay kadar daha zorlamamaya dikkat edecegim ama bir yandan da bu sureci hizlandirmak istiyorum. Cok cabuk sakatlaniyorum cunku. Her sakatlikta sil bastan oluyor. 7-8 aydir iyilesmeyi bekliyorum diyebiliriz.
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 annem 1,5 ay önce ameliyat oldu dizlerden kıkırdak sertleşmesi nedeniyle. eczanelerde hep geyiğine satıldığını zannettiğim ilaçlar vardı, stantlarda duran; hani kabuklu deniz hayvanlarının etinden, kabuğundan öğütülüp yapılan ilaçlar. meğerse eklemle ilgili problemlerde reçeteyle de veriliyormuş bunlar. adını da alırım akşama. bunun dışında doktora görünmekte her zaman fayda var.
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 asfaloth said: abi doktora deseydin ya bitkisel hapa tonla para vermek yerine direk bitkisini yiyim, nedir bu doktor bey? bey demeyi unutma ama Ilac kategorisindeki seyleri icerdigi maddeler yuzunden cok uzun sure kullanamiyorsun. Ben ilac tedavisi oldum zaten. Sonraki asama igne vesaire ama tirsiyorum abi ondan. Goturemez kimse beni diz kapagimdan igne olmaya =)
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yok abi benim demek istediğim mesela hapın içinde kabak, maydonoz + roka var (tamamen aklıma gelenleri yazdım) sen hapı alma direk manava git :)
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 asfaloth said: mesela hapın içinde kabak, maydonoz + roka var (tamamen aklıma gelenleri yazdım) sen hapı alma direk manava git :) ilacın içindeki madde oranını yakalamak için manava değil, hale gitmesi lazım. konsantre oluyor o haplar netekim.
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 iyi işte abi, hazımsızlık varsa o da aradan çıkar.
Wisslett Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Glukozamin kondıreatit okununuş böle bişi yazılışını bilemicem böle haplar var istersen. 50'li paketler halinde kıkırdak ve bağ yenilenmesini hızlandırıyo bunun haricinde. Her türlü işkembe köpekbalığı eti falan faydalı diye biliyorum ben.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 gncde tri-flex var cok da pahali degil, kimse almadigi icin 2 alana 1 bedava gibi kampanyalara giriyo surekli.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paça çorbası yemen lazım, sakatat ve ciğercilerde sor.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Belli bir yaştan sonra zaten "çok büyük" bir etki beklememek lazım besinden falan da
necmi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 şukadarını söyleyim ayak bileğim kırıldığında kellepaça gibi yiyecekler tükettim citti anlamda faydası oluyor
Öne çıkan mesajlar