Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kikirdak yapici maddeler, meyveler, sebzeler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Kikirdak zedelenmem her iki dizimde de. Duz yolda yururken sakatlaniyorum. Doktorluk bir seyim yok, gittim recetemi aldim geldim uzun sure once.

Ihtiyacim olan ilac haricinde kikirdak yapici ve zararsiz olarak tuketebilecegim yiyecek icecek tavsiyesi. Aradim ama pek birsey bulamadim.

Doktorlarin onerdigi bitkisel haplara yuzlerce lira para dokmek istemiyorum. Zira sigortam karsilamiyor ve hepsinin onerdigi haplari kesin tanidigi biri cikariyor.

Bana yardim.
Mesaj tarihi:
Hayir kilitlenme yok. Cok asiri agrilar cekiyordum ama cogu gecmis durumda. Cok nadir agri cekiyorum artik. Yine de dizlerimi zorlamaya gelmiyor.

Baglarimda bir sorun yok onu da biliyorum. Sadece kikirdakta sorun var.

Kisa sure oncesine kadar merdiven inip cikarken sol dizimdeki gicirti sesi beynimde yankilaniyordu -ki igrenc birsey cidden- lakin artik o da yok.

Kilo verip 1-2 ay kadar daha zorlamamaya dikkat edecegim ama bir yandan da bu sureci hizlandirmak istiyorum. Cok cabuk sakatlaniyorum cunku. Her sakatlikta sil bastan oluyor.

7-8 aydir iyilesmeyi bekliyorum diyebiliriz.
Mesaj tarihi:
annem 1,5 ay önce ameliyat oldu dizlerden kıkırdak sertleşmesi nedeniyle. eczanelerde hep geyiğine satıldığını zannettiğim ilaçlar vardı, stantlarda duran; hani kabuklu deniz hayvanlarının etinden, kabuğundan öğütülüp yapılan ilaçlar.

meğerse eklemle ilgili problemlerde reçeteyle de veriliyormuş bunlar. adını da alırım akşama.

bunun dışında doktora görünmekte her zaman fayda var.
Mesaj tarihi:
asfaloth said:

abi doktora deseydin ya bitkisel hapa tonla para vermek yerine direk bitkisini yiyim, nedir bu doktor bey?

bey demeyi unutma ama

Ilac kategorisindeki seyleri icerdigi maddeler yuzunden cok uzun sure kullanamiyorsun. Ben ilac tedavisi oldum zaten. Sonraki asama igne vesaire ama tirsiyorum abi ondan. Goturemez kimse beni diz kapagimdan igne olmaya =)
Mesaj tarihi:
asfaloth said:

mesela hapın içinde kabak, maydonoz + roka var (tamamen aklıma gelenleri yazdım)
sen hapı alma direk manava git :)

ilacın içindeki madde oranını yakalamak için manava değil, hale gitmesi lazım. konsantre oluyor o haplar netekim.
Mesaj tarihi:
Glukozamin kondıreatit okununuş böle bişi yazılışını bilemicem böle haplar var istersen. 50'li paketler halinde kıkırdak ve bağ yenilenmesini hızlandırıyo bunun haricinde. Her türlü işkembe köpekbalığı eti falan faydalı diye biliyorum ben.
  • Yeni Oluştur...