Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 o komando ölmedi, çekti silahını jack ile yanyana kaldılar öyle.. ben kim'in oradan kurtulmasına hayret ettim yani, birkaç bölüm daha esir kalmalıydı ki adet yerini bulsun.. :-p[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ben komandoya kurşun geldi gibi gördüm... o silahını çeken Yusuuuf değil miydi?[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 yusuf kapıda kaldı, jack herifin yanına koşup ateş etmeye başladı. adam yaralanmış olabilir ama ölmedi, hareket ediyordu silahını çekti hatta arabanın yanına gizlenmeye çalıştı..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 senin gözlerin iyi görüyomuş... gözlük işe yarıyo demekki :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 eh maksimum konsantrasyonla seyredince.. :)[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 hikayenin Kim kismi soyle gidiyor... 1 Bolum: Kim bi yerde mahsur kalir 1 Bolum: Kim o yerden kacar/kurtarilir 1 Bolum: Kim baska bi yerde basini belaya sokar yine yakalanir/mahsur kalir 1 Bolum: Kim yine kacar yine kurtarilir... simdi toplamda 24 bolum olduguna gore en son bolumde kim yine kaciyor yine kurtuluyor demek :P[hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 1. seriyi ailecek izliyoduk 1. serinin sonlarında kim gözaltına alındıktan sonra babam "eğer bu kız bi daha kaçırılırsa bu diziyi bi daha izlemem" demişti... kim bi daha kaçırılmıştı ve babam o günden sonra cidden diziyi izlemedi lol![hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ya düşünsenize, jack'in karısı hayatta kalsaydı bir de o kaçırılacaktı 2 bölümde bir![hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 7th comando gider ayak delilleri verecek Jacke. Hatta Jack bile ayarlamış olabilir o tepeden ateş eden adamı çünkü çok daha net vurabileceği durumlar varken ateş etmedi tepedeki. Bu Jackten her hinlik beklenir. KIM ilk kez akıllılık edip kaçmayı başardı. Şu an büyük ihtimal KIM karakola götürülcek ifade içina am kaçak olduğundan bir şekilde kaçacak gene maceralardan maceralara sürüklenecek. Bu arada Tonye iyice kıllandım yakında kıl dönmesi gibi birşeyden onu da ordan alırlar yerine başkası geçer.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 tony de sinirlerndiriyor beni. Mr president gozune bakiyor jack in, tony azcik otorite saglayinca simardi, tepesine cikmaya calisiyor Jack in.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Almedia kral adam dedik bağrımıza bastık, fazla havalandı. Kim e bişi olmaz kanımca, her durumdan kurtulur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 mason da bu sezonun başına kadar 50 çeşit üçkağıt yapıyordu. tony de ebola filan kapar sonra da a-bomb'un üstüne biner dr strangelove misali, bağrımıza basarız yine.. :)[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ben bu Tony en baştan beri ısınamamıştım zaten. Bu arada Jack bey oğlumuz 1 saniyede Tonynin belini büktü onu da takdir lazım. Esaslı oğlan bu Jack.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 şu son 2 haftayı izleyemedim arkadaşlar, kazaadan çekeceğim. Ama bölüm numaralarını bilmiyorum. En son izlediğimde işte 21 i mi neydi ayın, nükler bomba patlamıştı dizinin sonunda, pls help, burda okuyup anlarım birşeyler dedim sonra, yok o sahneler izlenmeli diyorum acil cvp yazın ki bu gece izleyeyim[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 tamam 16 11pm 12 am ve 17 , 12 am 1 am kaçırdıklarım şimdi kazaa da deniyorum şansımı :)[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 rofl görmelisiniz bu haftaki fragmanı! *!Mike başkana en endişeli simasıyla yaklaşır* "We have a problem with Turkish government" :lol: :D :-p[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ehehe süperdi hakkaten[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Lol Turkish government ne alaka?Arap yerine de koydu herhalde hayvan ABD bizi.Sonunda olacağı buydu işte :).Bu bölümü kaçırmamak lazım.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 09 January 2004 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Arap yerine koymak ile ne alakası var ki? 3 tane orta dogu ülkesi söz konusu. Biz de orta dogu ülkesiyiz. Hadi biz yokuz içinde o zman orta doguya geçiş icin bize ihtiyacları var. Onu da bırakın zaten biz daha kendimiz tanıtmayı beceremedikten sonra onlar nerden bilsim Arab mıyız değil miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 eh arap ile türk'ü karıştıracak yabancının da dünyadan bihaber olması gerek, onu anladım artık. bizim değil onların cahilliği olur.. turkish government ile ne sorunları olduğunu fragman'da anlatıyor ama bahsetmek istemedim, spoiler olur. arap'larla karıştırmak ya da terörist yerine koymak sözkonusu değil ama gördüğüm kadarıyla..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 valla şu geçen 2 haftaki tecrübeme dayanarak türklerin arap kültürü etkisi altında kalmış ve arapça konuşan insanlar olduğunu düşündüklerini bilyorum. %80 olarak amerikanın filan.. Araplarla Türklerin farklı olduğunu anlat anlat bitiremedim..[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Biz ilginciz açıkcası ne Arabız ne Avrupalı biz Türküz :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Evet ama sonuçta adamlar kızlar fila bir noktaya değindi ki çok haklılar bence. Turkey is always silent , eh bu yoruma ne denir ki. Sesimizi duyuramıyoruz. Ondan sonra millet bizi arapta sanır japonda , moğolda. Tabi bu arada Cengiz Han'ı da anlattık moğol kültürüne bir katkımız olsun :) Ghengis Khan[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 super bitti yine. ama ne yalan soyliyim, tahmin etmistim inside dediginde :) Of miguel e uzuldum ben.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 11 January 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Harbi Miguel'e kıydılar ya..[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar