LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 max ping limitleyen bi komut olcak ama en temizi grouplara girip ordan seçmek yoksa publicte x servera ping atıyo en düşüğüne giriyo. oda en iyi 120 pingli server getiriyo. mm_dedicated_search_maxping şurda bi sürü komut var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 L4d2 5 dolar olmuş. sonra "ay görmedim duymadım" diyen olluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bone post kasma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 BONE OWW YEEE yarın sabah alıyorum sonunda 1 yıldır fln şu indirimi bekliorum herhalde ne pintiymişim mehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 l4d2 için post kasmaya değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bone said: L4d2 5 dolar olmuş. sonra "ay görmedim duymadım" diyen olluyor...bunu diyen bendim hep. SONUNDA ALDIM LAN! üstelik bi sefer hipnelik yapmamışlar. sizde fiyat 5 dolar olunca bizde 5 euro oluyodu :D adam gibi 3.99 euro etmişler. oh mis. akşam akalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ooo bir nub daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ben de aldım sonunda, geleyim yiyeyim sizi akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 NE NOOBU YA l4d inanılmaz oynardım zamanında. l4d2 çıkınca ben de paraya kıyamayınca, l4d'de adam kalmayınca bıraktık tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 noob değilim diyosun ama fakirsin fakir=noob yani noobsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bi ara hırslandım. 20€'ya alcaktım. Revangelis değmez abi o kadar da iyi değil dedi. Kıyamadım yine almadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 +1 noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Cystein said: bi ara hırslandım. 20€'ya alcaktım. Revangelis değmez abi o kadar da iyi değil dedi. Kıyamadım yine almadım :/ o kadar da iyi değil demedim lan kaç kere indirime girmiş, yine girer boşuna verme o parayı dedim yoksa 40 dolara da değer sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 euro ile oyun alan nubtur zaten, bi de almancılara kansız versiyon falan veriyolar :( (nepsi nub) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 HASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS KANSIZ GELDİ Dİ Mİ LAN ŞİMDİ!? OFFFFF abi sana aldırtacaktım revan offfff nası unuttuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 üzülme ya ben birlikte oynadığımız zamanlarda senin kanlı halinin (tepende hunter arkanda smoker vs) screenshotları alır yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ABİİİİİ ahahahahah ağır fail lan refund falan zorla, yalvar supporta ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aynı olayı kf'da da yaşamıştım. o yüzden tf2 revangelise aldırtmıştım. tabi görünce hayvan gibi indirimi o heycanla next next derken alıvermişim. fakirlikten gözüm dönmüş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Low Violence: Low Violence Version açıklama da yapmış hitneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hitler reyis sağolsun .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Gangren said: Ben de aldım sonunda, geleyim yiyeyim sizi akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 AADSJHAJSD KANSIZ L4D NEDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 akşam oyun atarsanız bi noob burada afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 lan dün adamların 3üde aşagı düştü beni tek bıraktılar sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar