Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konu var aslında, intro videosunu seyredip campaign'leri sırayla oynar ve konuşmaların hepsini dinlerseniz zombilerden tek bir büyük kaçış öyküsü esasen. iki oyun için de öyle, ama iki oyundaki gruplar birbiriyle alakasız. birisi kuzeyde, birisi güneyde geçiyor. the passing dlc'sinde buluşuyorlar ama.

dediğim gibi sırayla oynar ve dinlerseniz çok keyifli, 10 numara zombi filmi seyreder gibi oluyor.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler bayanlar su son steam indirimi ile bircok kisi edindi sanirim oyunu. Kimler guncel olarak oynuyor/oynar ogrenmek icin bi el kaldirirsaniz hos olur.

bu arada oyunu alanlar "Pati L4D" steam grubuna katilirlarsa daha da sukela olur

xsenko benim steam acc.
Mesaj tarihi:
demin the passing oynadık ki normalde bile son kısımda yattara olacaktık. ben gri halde iken son bidonu doldurup sonra 2 kişiyi kaldırdım, birini de defib'ledik, köprüye kaçarken sadece beni yatırdılar. film senaryosu çıkar bundan lol
Mesaj tarihi:
ahaha sam yaptığın şey gerçekten çok kahramancaydı. ama işte bazen böyle fedakarlıklar oluyor seni arkada bırakmak zorunda kaldık :p

valla uzun zamandır oyun oynayarak sabahlamıyordum ilaç gibi geldi bu gece. emeği geçenlere +rep :p
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

asdfjh bi de o "aşşa ne atlarım şimdi hobaa" nidalarıyla zıplayıp camın kenarına tutunmasıyla pasif hale gelen kimdi unuttum iyi güldüm ona ahah

bendim o ya ahahgah epic fail yaşamıştım.
Mesaj tarihi:
çok noob var ya.kantır gibi oynayanlar mı dersin.infected iken spawning modda öyle millete saldırmadan adamlar safe zone a gidene kadar bekliyorlar :)

ulan spawn ol hemen saldır uygun anda.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...