smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 hmm konu yok yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 konu var aslında, intro videosunu seyredip campaign'leri sırayla oynar ve konuşmaların hepsini dinlerseniz zombilerden tek bir büyük kaçış öyküsü esasen. iki oyun için de öyle, ama iki oyundaki gruplar birbiriyle alakasız. birisi kuzeyde, birisi güneyde geçiyor. the passing dlc'sinde buluşuyorlar ama. dediğim gibi sırayla oynar ve dinlerseniz çok keyifli, 10 numara zombi filmi seyreder gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 duvardaki yazılar, loading ekranındaki easter eggler vs vs bazı şeyleri açıklıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 beyler bayanlar su son steam indirimi ile bircok kisi edindi sanirim oyunu. Kimler guncel olarak oynuyor/oynar ogrenmek icin bi el kaldirirsaniz hos olur. bu arada oyunu alanlar "Pati L4D" steam grubuna katilirlarsa daha da sukela olur xsenko benim steam acc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 >:D< ben varım ama saatlerim uyarmı bilinmez tabi :) Ama 10 dolara l4d2 olurda kaçırırmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 steam acc ney haci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 MW2 grubundada varım zaten darejedi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 şu video settingsteki avaible memory olayı nedir.l4d oynuodum tertemiz.ama l4d2 deki ayarları hala oturtamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ben de nihayet geri döndüm pc'min başına, oynamak isteyenler bana da mesaj yollayabilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 steam id: rabec yükledim bende bi daa oyunu. Oynayacaksanız katılırım. Hatta çevirsek bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 demin the passing oynadık ki normalde bile son kısımda yattara olacaktık. ben gri halde iken son bidonu doldurup sonra 2 kişiyi kaldırdım, birini de defib'ledik, köprüye kaçarken sadece beni yatırdılar. film senaryosu çıkar bundan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ahaha sam yaptığın şey gerçekten çok kahramancaydı. ama işte bazen böyle fedakarlıklar oluyor seni arkada bırakmak zorunda kaldık :p valla uzun zamandır oyun oynayarak sabahlamıyordum ilaç gibi geldi bu gece. emeği geçenlere +rep :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 asdfjh bi de o "aşşa ne atlarım şimdi hobaa" nidalarıyla zıplayıp camın kenarına tutunmasıyla pasif hale gelen kimdi unuttum iyi güldüm ona ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 abi bu saatde oyun mu oynanır. ben bu saatde kalkıp staja gidiorm ya. pff 3 hafta sora katılırım anca aranıza. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Xenocide said: asdfjh bi de o "aşşa ne atlarım şimdi hobaa" nidalarıyla zıplayıp camın kenarına tutunmasıyla pasif hale gelen kimdi unuttum iyi güldüm ona ahah bendim o ya ahahgah epic fail yaşamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Oynayan varmı saat 16.30dan sonra sürekli oynayabilirim. Yarında gün boyu tabiki :) Bu arada stead id: dare_jedi imiş pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 pati l4d kanalına gelin bugün akıyoruz gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 gece oynarım 800 600 le oynuyorum gözlerim bozuldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 evet dün güzel oyunlar döndü. tekrarlarız bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 canım çekti benim de ama vaktim olmuyor bu ara.. 10 gün sonra katılırım artık aranıza =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 oyun olursa benide çağırın plz saat farketmez şu sıralar. edit: steam acc mrhaciyatmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 karnavalı da temizledik. devamı yarın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 karnavalı bayağı güzel hallettik, son iki bölümü ikişer kere deneyip bitirdik. sonraki iki camp zaten daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 çok noob var ya.kantır gibi oynayanlar mı dersin.infected iken spawning modda öyle millete saldırmadan adamlar safe zone a gidene kadar bekliyorlar :) ulan spawn ol hemen saldır uygun anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kran krana giden bi maçta önden tek kişi rushlayıp hunter yemi olanlar en çok küfür ettiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar