Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Lath bayağı bi özet geçmiş zaten de bende belirteyim şu dışarıdan adam cağırma olayını harbiden bırakın artık. Yada liste cıkaralım invite etmeyin o listedeki adamları karma oyunlara.

Zekvsiz oyunlar, tanımadığım etmediğim kazanmak icin deli gibi kasan adamlar, rage quitler falan hiç gerek yok.

Turnuva takımı belli oldu mu?
Sosyal ağlarda paylaş

X-Kutulu,maxigenious,loki,grywst

Ragers-Comanchi,Tugberk,Revangelis,Firefly Fatih

Öteki takıma bol şans ,çünkü ihtiyacınız olacak nihaha =P Şaka bir yana girip antrenman falan yapalım bu iki takım olarak bol bol ,turnuvadaki öteki takımlar sürekli beraber oynuyorlar bizimde aynı şekilde birbirimize alışmamız lazım.sonra turnuvada da patinin gücünü gösterelim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

X-Kutulu,maxigenious,loki,grywst

Ragers-Comanchi,Tugberk,Revangelis,Firefly Fatih

Öteki takıma bol şans ,çünkü ihtiyacınız olacak nihaha =P Şaka bir yana girip antrenman falan yapalım bu iki takım olarak bol bol ,turnuvadaki öteki takımlar sürekli beraber oynuyorlar bizimde aynı şekilde birbirimize alışmamız lazım.sonra turnuvada da patinin gücünü gösterelim :)
gelmediniz panpa

bi de co'ların takımı(ayyıldız) çıkmış galiba. listede adlarının yanında - var ve takım listesinde gözükmüyorlar. bizim ilk maç onlarlaydı hükmen galip syaılalım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Nedenini sormadım. Merak etmedim açıkçası. Castiel ile dün gece konuşuyorduk bana "bir takım daha çıkartabilir misin patiden " diye sordu. "Tüm slotlar dolmadı mı" diye sorduğumda söyledi ay yıldızın turnuvadan ayrıldığını.

Hazır konu açılmışken bir takım da ben çıkartayım madem. AmmoniaC Lethe Ben isterse LathspeLL bir takım kuralım. Lath sen istemezsen senin yerine kim gelmek ister bir söylesin. AmmoniaC ile Lethe istiyordu turnuvaya katılmak. Onun için onlar direk katılırlar diye düşünüyorum. İstemiyorlarsa söylesinler başka kişilere bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hemen sizi bu konuda bilgilendireyim madem.

10 Kişi spectators olarak girebiliyor. Hatta ben bugün oynanan maçın kaydını aldım. Konsola giriyorsunuz "record (dosya ismi ne istiyorsanız)" yazıp kaydını da alabiliyorsunuz. Bilgisayar da ise C:Program Files (x86)Steamsteamappscommonleft 4 dead 2left4dead2 klasörü içine kayıtlanıyor. İsterseniz kendi oynadığınız oyunları da bu şekilde kaydedebilirsiniz. Meraklılarına duyurulur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...