Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 adımı söylemekten bile korkuyorsunuz. o kadar iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 maxigenous said: rekabetçi bir havaya girip ortamın havasını zehirleme gibi bir ihtimal var bu turnuva vs. olaylarının, dikkat etmek lazım bence. Ben aynı fikirde değilim. Daha çok Heyecanı ve rekabeti arttıracağını düşünüyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 CthuLhu said: adımı söylemekten bile korkuyorsunuz. o kadar iyiyim. üzülme kank sen ben rochelle nick dağıtırz her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 zombili oyunun ne realizmi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 pöff pardon beyler ya kablonet patlak bu gece :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Turnuva olayı zor ya. Buradan taş çatlasa 3 , çok zorlarsan 4 takım çıkar. 4 takımla da turnuva olayı pek tad vermez. Dışarıdan başka takımlarla da karşılaşacağız denirse de o büyük bir organizasyon olur. Kim uğraşacak onunla da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 açıkçası bence bir turnuva güzel olur ancak takım olayı sıkıntı pati içi mi sırf yoksa pati dışı olacak mı buna karar vermek lazım. eğer bir organizasyon olursa en erken nisanda başlar zaten öncesi yalan olur. bir kaç kişi de dışarıdan gelirse patiiçi diyebileceğimiz 6 takım çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=t-T2I6sEsrY gabe@1:18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 pipe jump! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bugunde ne ezdik arkadaş grave ve drunk'ı. uzuldum resmen adamlar için. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 mokoko said: bugunde ne ezdik arkadaş grave ve drunk'ı. uzuldum resmen adamlar için. :( aynen ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Liebe said: mokoko said: bugunde ne ezdik arkadaş grave ve drunk'ı. uzuldum resmen adamlar için. :( aynen ya :( Sataşma var lütfen bunları dışarı atın. Ortamın tadını kaçırıyorlar =P Valla ya. Üst üste boomer efsanesi ile karşılaştık. Ama ben charger ile oyuna imzamı attım arkadaş. Ben üzerime düşen vazifeyi fazlasıyla yaptım. Asıl benim noob'larla oynamamam lazım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 GraveRobbeR said: Liebe said: mokoko said: bugunde ne ezdik arkadaş grave ve drunk'ı. uzuldum resmen adamlar için. :( aynen ya :( Sataşma var lütfen bunları dışarı atın. Ortamın tadını kaçırıyorlar =P Valla ya. Üst üste boomer efsanesi ile karşılaştık. Ama ben charger ile oyuna imzamı attım arkadaş. Ben üzerime düşen vazifeyi fazlasıyla yaptım. Asıl benim noob'larla oynamamam lazım =P aynen o charger efsaneydi ama atın intikamı kötü oldu sonraki haritada çatıda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 lan eşşek gibi video koydum kaynatmışınız arada püü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 LathspeLL said: Oyunda ki nick ne? steam nick düz oyuncu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 çok samimi nick yav insanın bi çay söyleyesi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 oynadığı yok ki adamın ne zaman çağırsan ay yok yatıcam ay yok çıkıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 an itibariyle yeni patch geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Ne değişti yazmıyor, kesin mutation falan gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://vimeo.com/11879320 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ^ löl. 4:57 "l4d2 de oyun nasıl kaybedilir" diye ders olarak sunulmalı tum pati l4d severlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 müziği çok güzel abi. blues sevdiğim için bayıldım belki de bu arada 4.57'de sadece hunter atlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Alarmlı arabayı vuruyor. Sonra by by. Bölümler baya uzun sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 turnuvalar ne zaman olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Well you made me weap And you made me moan When you caused me to leave, child My happy home But someday baby You ain't gonna worry my life Anymore I get satisfaction Everywhere I go Where I lay my head That's where I call home Whether barren pines, Or the mission stare, Take tomorrow's collar And give em back the glare Bang Bang Bang Bang Vamanos, Vamanos Bang Bang Bang Vamanos Vamanos You told everybody In the neighborhood What a dirty mistreater That I was no good But Someday Baby You aint gonna worry my life Anymore Doctor or Lawyer I'll never be Life of a drifter [ Clutch Lyrics are found on www.songlyrics.com ] The only life for me You can have your riches, All the gold you saved Aint room for one thing In everybody's grave Bang Bang Bang Bang Vamanos, Vamanos Bang Bang Bang Vamanos Vamanos If I had money Like Henry Ford Lord, I'd have me a woman Yeah, on every road But someday baby You aint gonna worry my life Anymore Invocation of the dummy's Requiem for a head Cash in at the corner, Piles of street cred I get satisfaction Everywhere I go One day baby You'll worry me no more! Bang Bang Bang Bang Vamanos, Vamanos Bang Bang Bang Vamanos Vamanos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar