Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Lyvanna_Dolores said:

ve ciddi olmadığımda bariz belliydi buralara kadar gelip zahmet edip yazmışsın ya listenden Lyvanna left click zor gelmiş

işte bu tip şeyleri sevmiyorum.

isim vermedim çünkü özel olarak birisiyle ilgili yazmadım.
genel olarak bir ricaydı benimkisi.
ama yine de karşıdakini aşağılayacak laf yazıyorsunuz.
lütfen dediğim şey bunla ilgiliydi.
lütfen.

ZaugnaKhaldun said:

her geçen gün, "birlikte oynanmayacak adamlar" listem kabarıyor.

abi birisiyle bir sorununuz varsa, lobide yazarsınız, "ben bu adamla oynamak istemiyorum, atın onu, yerine birisini çağırayım" derseniz olur biter.
no problem.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

abi birisiyle bir sorununuz varsa, lobide yazarsınız, "ben bu adamla oynamak istemiyorum, atın onu, yerine birisini çağırayım" derseniz olur biter.
no problem.

amacım laf atmak değil ancak şurada bir şey dikkatimi çekti
mesela atmak istediğiniz bi adam var ancak ben onunla oynamak istiyorum diğerleriyle sorunum yok, kim karar verecek kimin çıkacağına ya da kim bu atarız hemen gücünü kullanacak yetkili.

edit : nolax +1
Sosyal ağlarda paylaş

Oha ben yokken olay çıkmış. Şuan pati normal bir süreçten geçiyor, ilk heveslerden sonra "birlikte iyi uyum sağlanan kişiler" bölümüne geçildi şuan. Herkes kendine favoriler seçiyor. O yüzden böyle çekişmeler oluyor.

Ben herkesle oynarken keyif alıyorum, bazı kişilerle daha keyif alıyorum tabi. Mesela Ammo ve Grave aynı takımda olursa çok eğleniyoruz. E böyle bir durumda da random beni karşıya atınca keyfim kaçıyor. Bu demek değil ki o anki takımım kötü, ama öteki tarafta dialoglar eğlenceli falan. Bu da koordinasyonumu bozuyor hahah.

yalnız şu son 2 gündür ters tarafımdan mı kalktım nedir, biraz agresif takılıyorum (bone şahit oldu sdfs). Ama kişilere karşı agresif olmam, olsamda unuturum. Mesela Loki bana atarlanmıştı, tartışma çıkmıştı ama rahat rahat oynuyorum onla, keyifte alıyorum onun oyunundan. Sonuçta olur böyle şeyler.

Bone sende alınganlık göstermişsin gibi geldi burda. Yazı stilinden ötürü trolleniyorsun arada, ciddi söylenmiyor bunlar sana. Şuana kadar kimse "bone oynamasın bizle" demedi, aksine seni çağırır herkes. Demek ki negatif bir düşünce yok senle ilgili. Sadece durup duruken, chapter başında "Oooh beyler yediğim yemek mideme oturdu, o yüzden elimi hızlı çeviremiyorum, efektif bir teamwork beklemeyin benden" tarzı uzun mesaj atınca anında trolleniyorsun sdfsd. Lyvanna'da sen ona zamanında "kötüsün" diye kafa bulduğundan ötürü karşı saldırı yapıyor hahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben boomera sinir oluyorum arkadaş. kusarken vuruyorlar kimse etkilenmez, 4 kişinin arasına atlarım sadece vuranı etkiler.. binbir zahmet 4 kişiye birden bir seferde kusarım 2 tane zombi gelir. Yeter artık boomer!!!1bir

Valla kırk yıllık arkadaşım Eyüp ben en çok onla oynarken kanser oluyorum. Ama atsan atılmaz satsan satılmaz.. <3 eyüp ..
Sosyal ağlarda paylaş

Source motoru bug'ları onlar işte. Demin yine dellendirdi oyunun bug'lı motoru. Boomer odanın sonunda patlıyor, hiçbirimiz etkilenmiyor, ama odanın öbür tarafında (baya uzakta) Euph kusmuk yiyor. Oha oluyoruz. Sonra yine uzaktan millet kusmuk headshot çekiyor, ben adamın dibinden kusturamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...