Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 adım atışalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 aksam oyun dönerse ses edin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bone said: şöyle üç ekip oluştursak: 1- lathspell xenocide osmaniac ammoniac 2- kutulu maxigenous senko tugberk 3- lethe sam fastreload arezzo bunlar önce aynı campaigni en zor ayarda tamamlamaya çalışsa (1.30 saat nereye kadar gelirlerse) sonra da versus turnuvası çevirse (1vs2 1vs3 2vs3 şeklinde) en iyi oyuncuları seçsek felan... simdi en birinci ben oldugum icin en iyiyi secmeye gerek yok sdf ha en kotuyu secebilirdik ama o da arezzo zaten belli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 öyle deme dün çok çekti arezzo. "dedim jockey geliyo" ikisi yanyana hotrodla ve hotrod bu adam kapılınca döndü..ve bize yürüdü. her bölüm 1 kere daha tekrarlandı bu olay , adam isyan etmesinde naapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bone said: şöyle üç ekip oluştursak: 1- lathspell xenocide osmaniac ammoniac 2- kutulu maxigenous senko tugberk 3- lethe sam fastreload arezzo iyi de siz ekip oluşturmamış direk sıralamayı yazmışsınız şampiyon direk belli IMBA team olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 über aim team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 LethE said: öyle deme dün çok çekti arezzo. "dedim jockey geliyo" ikisi yanyana hotrodla ve hotrod bu adam kapılınca döndü..ve bize yürüdü. her bölüm 1 kere daha tekrarlandı bu olay , adam isyan etmesinde naapsın? ahaha guzelmis bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 OsManiaC said: iyi de siz ekip oluşturmamış direk sıralamayı yazmışsınız şampiyon direk belli IMBA team olmuş öyle deme aim yerine taktik kasanlar da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bone said: öyle deme aim yerine taktik kasanlar da var :) taktik >> aim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 özellikle l4d2'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ikiside --> win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 benim olduğum takım şampiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 lagspikelar sagolsun benim oldugum takım kaybediyor... ama tank la tek yumrukta 3kişi aldım mı aldım :D varmı 11722 yi geççek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 LethE said: lagspikelar sagolsun benim oldugum takım kaybediyor... ama tank la tek yumrukta 3kişi aldım mı aldım :D varmı 11722 yi geççek :D Infected zor ya NSde olsun AVP de olsun hep insan yaşam formunu seçmişimdir. demin 1.5 dk içersinde 5 tane special infect öldürdüm 4 ayrı köşeden keşke demo çekseydim ^^ gerçi bu bir şey değiştirmiyor en çok öldüren de ben olsam en az öldüren de ben olsam hep bir köşede unutulan ve takım oyunu vaazlarına hedef gösterilen ben oluyorum o biraz komik oluyor. Neyse gg. Güzel vakit geçiriyoruz sayenizde ellerinize sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Aimbot bulup indirecem böle ağzına ağzına vurcam zombilerin. Şaka şaka ama bi ara yapalım bu turnuvayı ama tamamen random olsun yada adım atışarak takım oyuncuları seçilsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ben infected oynamayı daha cok seviorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Kim sevmiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 artık oynamak istiyore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 merhaba maxi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 15 dakakya başlıyoruz +2/+3 (nolaxı yemeğe giderse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 gelirim ekleyip davet pls. id: holysaft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ben de ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bone said: merhaba maxi Selam bone naber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 iyidir nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 hacılar oyun var dediğimiz de ekle fln diye uğraşmadan direk l4d2 communityden bi mesaj atıp gelseniz daha hızlı olur kanımca. nitekim ekledim ama yer yok holy :/ belki ben lag manyağı olurum gene yerime geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar