NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Yeniharitaya 1kişi lazım acele haydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi ben yükleyemiyorum hala. tekrar indirdim. tıklıyorum, steam açılıyor, o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Steamapps klasörünü yedekle. Steam i kaldırıp baştan kur. Bozmuşun steami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 yeni mapi oynıyamadık zaten dün gece ama onun yerine çok çekişmeli 2 orijin maplerden oynadık orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 CthuLhu said: abi ben yükleyemiyorum hala. tekrar indirdim. tıklıyorum, steam açılıyor, o kadar aynısı bana da oldu,duzelttin mi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ben yüklemedim direk klasöre attım single playerda oynadım paşalar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 hangi klasöre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bulamadım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 steam>steamapps>common>left 4 dead 2>left4dead2>addons Buraya l4d2_one4nine.vpk dosyasını kopyala olmadı bi çift tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 evet o klasöre gönder yeter tıklamaya filan gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 steam'de toolsdan left 4 dead 2 add-on support yüklemeyi unutmayın, çift tıklama olayından önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Skyfire said: steam'de toolsdan left 4 dead 2 add-on support yüklemeyi unutmayın, çift tıklama olayından önce onu da yukluyorum simdi 350 mb neden bu kadar buyuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 o 350mb diyor da nedense bende %92'den ba$lamı$tı, hemen bitmi$ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bende de öyle oldu simdi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 eh ne mutlu :) çift tıkla madem çektiğin dosyaya (map'e yani) kursun, hazırsın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 NolaxThensbane said: steam>steamapps>common>left 4 dead 2>left4dead2>addons Buraya l4d2_one4nine.vpk dosyasını kopyala olmadı bi çift tıkla en başta söylesenize şunu yea. oldu oh. oyniim birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 e ben add-on support u da kurdum onun artısı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 map için add-on support gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 o da lazım. onu yuklemeden olmaz. kutulu sende yuklemediysen addon support yukle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 mokoko said: o da lazım. onu yuklemeden olmaz. kutulu sende yuklemediysen addon support yukle. o bende ilk aldığım gün kuruluydu da klasöre atmayı hiç düşünmemiştim. neyse halloldu efsane harita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 steam den dürttüm ses yok var mı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben bu hafta da yokum, yeni hdd eskisinden bozuk çıktı heh. adam gibi paketleyip gönderebilirlerse belki gelecek haftasonuna doğru artık. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 "nutella yerim" said: steam den dürttüm ses yok var mı oyun steam id ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar