Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kimse yapmaz yav paticikten oyle bişey,Boomer havasina girmiştir belki oyle sesler cikarmiştir sadsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 haha abi şansa bak. kaç haftadır hard rain oynamak istiyorum herkes itiraz etti, biraz sc2 oynayım dediğim an millet hard rain'e akmış direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 son oyun berbattı ondan önceki gayet keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 geçen gece o sinirle bir format attım, ancak şimdi belini doğrultabildim makinenin. o geceden beri pc'yi yeniden kurmaya uğraşıyorum lol bir takılma sorunum var ama onu da donanım bölümünde aktaracağım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bu aksam oynarsanız ben kesin gelicem. bugun vakit ayırabiliyorum yani, ne zamandır oynayamadım. bensiz baslamayın pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 http://www.l4dmaps.com/details.php?file=6687 bu mapi çekerseniz akşa m oynıyabiliriz gayet başarılı ve eğlenceli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 l4d1 diyor ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 doğru adres http://www.l4dmaps.com/details.php?file=7387 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 2.oyunu kuruyoruz gelcek varmı? arezzo ya mesaj atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Yeni oyun var, gelin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 finallerim bi bitsini biriktiriyorum vomitleri. bir anda kusucam:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 boomer çok overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ya dün net gitti sabah 6da geldi kusura bakmayın cart diye kayboluş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 tnkt said: doğru adres http://www.l4dmaps.com/details.php?file=7387 indiriorm bunu. indirsin herkes bu aksam deneyelim. 173 mb ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 benim de net surekli gidip geliyo, rezil etmek istemedim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 benim net değil de ben gidip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 mokoko said: tnkt said: doğru adres http://www.l4dmaps.com/details.php?file=7387 indiriorm bunu. indirsin herkes bu aksam deneyelim. 173 mb ztn indirdim ilk 2 bolumunu oynadım single olarak ve inanılmaz zor bi harita olduğunu soleyebilirim. herhangi bi survivor grubunun herhangi bi bolumu bitirebilceğini sanmıorm. dar koridorlar, ufak odalar dolu falan etraf hep. cok zevkli olabilir ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 valla ilk başlarda evet baya zor ancak daha sonra dar alanda hunter falan pek bi işlev yitirecek charger falan silicek o ayrı mesele ama map gayet başarılı bir defa eskiden safe house olan bi mekanda geçmesi çok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 evet aynen. yukleyin bencede deneyelim oynayalım en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 dun beni bayagi cagirmissinizda hasta hasta yatiyordum ben cevapta veremedim, kusuruma kalmayin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 neye sağlık olsun, zaten 2. bölümde fark 900 e vurunca terk ettiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Hunterin yakaladığında çıkardığı ses paha biçilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ilk çıklıktan sonra çok yüksekten düşerken gelen ses çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Geldim sonunda bu akşam/gece olursa çağırın benide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 http://img832.imageshack.us/img832/8003/left4deafmoti.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar