mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bende varım bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yer olursa katilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 valla tam bi oyun organize edeyim diyodum dur edeyim bari sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 kacta baslıyo event bu gece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 su oyun indirime girerse biri dürtsün sevaba girer alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 başladı, doldu bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 oha yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 pfff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Benide chat'ten attılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 inbeler! kırk yılın bası vaktimiz oldu onda da gec kaldık. neyse artık onumuzdeki maclara bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 çok iyi oyun dondu bea. gecenin olayı liyvananın asansor boşluğundan aşşa atılması oldu sadsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ellerim dert görmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bu akşam sanırım 3 campaign yaptık, namağlup bitirdi benim girdiğim takımlar eheh. son oynadığımız demin çok çekişmeliydi, 100 puan farkla bitti. lyvanna bir kere asansörden, (bone) bir kere de camdan (ben) uçtu. xeno da bir kere denize (ben) uçtu. sanırım artık herkes sırtını korkuluklara vermesi gerektiğini öğrendi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 çok bahtsızım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Bende duvarlara kafayı vurdum sürekli "olmaz bu hükümet, olmaz bu ekonomi" diye yakındı benim zombi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hızımızı alamayınca üstüne gittik bir de normal passing bitirdik eheh, advanced filan dendi ama yeni yıldan önce bitiremezdik muhtemelen. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 LathspeLL said: Bende duvarlara kafayı vurdum sürekli "olmaz bu hükümet, olmaz bu ekonomi" diye yakındı benim zombi. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 feci zevkliydi hakketen xenocide'nin denize ucmasi tam trailerlik goruntuydu boyle, onumden ruzgar gibi bisi gecti (charger), ve bi daha baktidimda adam denizdeydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 of hala oynuyoruz turşu gibi büzüştüm monitör karşısında. çok fena sardı çokda güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 oha lan ben şimdi ders için kalktım hala oynuosunuz. ztn senkoda saat 4.25 te yazmıs l4d adam lazım gelirmisin diye. ben dl'ye bırakmıştım pc yi asdadsa okadar oynamayın sıkılcaksınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sıkılırsak teamfortress'a geçiyoruz. evet bu aralar işsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sıçmılar güzelim oyuna heyecan olsun diye zorlaştırmışlar canavar sayısını vs takımı mı toplicam kendimi mi kurtarıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 beğenmiyosan oynama bilæ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bende simdi kalktim, hala oynuyorsaniz olmussunuzdur pc basinda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 çok da güzel iyi oluyo bu oyun ya gitgide hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar