gecko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bende yazayım oyunun en tehlikeli zombisi tank veya witch değildir, boomber dir. boomber ile oyunu alabileceğiniz gibi, aynı zamanda kaybedebilirsiniz de. oyundaki oynaması en zor zombi bence, sırf kendini patlatarak bile oyunun akışı inanılmaz değiştirebilir, ama bunun için haritada ne var ne yok bilmek gerekiyor. smoker tek başına başarısızlık abidesi, ancak sürüden ayrılanı kurt kapar misali, bir survivoru öldürmesi pek sık görülmez, genelde zaman kaybettirmek için vardır, doğru yerlerde saldırırsa güzel zaman ve hp kaybettirir, zaten bence asıl amacı da budur. oyunda çok sazan survivorlar varsa, witch in ya da alarmlı arabaların yanında gözükecek şekilde dil atın, mutlaka ıskalayan bir oyuncu ile karşılacaksınız, o zaman eğlenceyi görün hehehe. hunter, half life da gauss kullanma sanatı gibi bir şey sanırım, ne kadar yüksekten zıplarsanız o kadar çok hp götürüyorsunuz parçalarken. birde zıpladığınız survivorun dibinde başka bir survivor varsa knockback etkisi alır 1-2 saniyeliğine, bunu kaçırmayın. tank, üzerinize molotof atılırsa bittiniz, zaten oyunda çıktığınız yerler belli iken molotof yiyip anında ölmeniz çok problem yaratabilir, bir yumruk bile atamadığınız anlar olabiliyor çünkü. hakkında pek bir şey yazmaya gerek yok, koş vur parçala işte. eee, ööö diğer zombilerle oynama fırsatım pek olmadı versusta filan, zaten bana söylenecek pek bir söz kalmamış hehehe. tf ile karşılaştırmak gereksiz olmuş ikiside takım oyunu ama oyunun dinamiği apayrı bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bilmeden yazmasaydın keşke :D bide boomer o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ben de yazicam. insanlar cikmayin olm basladiginiz yerden, orda yardim gelene kadar bekleyin. zombiler insan olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 tankın en büyük olayı etrafta araba varsa onlarla bilardo oynamak. dün kusmuk atıp kör ettiler, tek arabaya çaka çaka 4908 puan yaptım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 mokoko said: bilmeden yazmasaydın keşke :D bide boomer o. imla hatası yapmışım ama editlemicem bilmeden mi, bunu küfür olarak algılıyorum eksbaks da az oynamadım, korsandan oynanabiliyor olsa multisi gelicem ama yok. böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ne korsanı ya fakir misiniz, 5 dolara indi oyun 20 kere, yılbaşında da iner. oyunu korsan indirirken harcadığın elektriğe, setup'ının hard diskte kaplayacağı yere, o verilerin diskte oluşturacağı karmaşaya yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bir pringles parası yahu. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 aquila said: ben de yazicam. insanlar cikmayin olm basladiginiz yerden, orda yardim gelene kadar bekleyin. zombiler insan olun biraz. (tu) Xenocide said: ne korsanı ya fakir misiniz, 5 dolara indi oyun 20 kere, yılbaşında da iner. oyunu korsan indirirken harcadığın elektriğe, setup'ının hard diskte kaplayacağı yere, o verilerin diskte oluşturacağı karmaşaya yazık. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 aquila said: zombiler insan olun biraz. abi gece gece ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Xenocide said: ne korsanı ya fakir misiniz, 5 dolara indi oyun 20 kere, yılbaşında da iner. oyunu korsan indirirken harcadığın elektriğe, setup'ının hard diskte kaplayacağı yere, o verilerin diskte oluşturacağı karmaşaya yazık. ahahahahahaha çok doğru demişsin. ayrıca bugün nasıldım beyler? mutfağıma geri dönmeli miyim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 mutfak meselesi olcaksa geri dön sandviç hazırla, ama tabii her zaman oyuncu arıyoruz biz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ayıp ayıp! enbirinci ben iken elimi sürmem sandviçlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 mutfakta islerini aksatmadan oynuyosan problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 okuyom ben yaa ne mutfağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ev ekonomisi? (:P) eheh yok daha iyiydin bugün, oynadıkça alışıyor öğreniyor insan zaten harita vs. hoş gerçi gene oynayıp bilip patlamak mümkün ya gene de, rakiple, takım koordinasyonuyla filan hep alakalı. yalnız mikrofon temin etmeye çalış, o önemli bayağı. yalnız bone'u sunucu yaparsak sırtımız yere gelmez, avrupalı gibi hissettim kendimi bu gece ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 mikrofon var ama biraz yetersiz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 şöyle bir maç yaptık, dişdişe geçti ama bizim taraf her bölümde önde oldu ve sonunda yendik. katılan herkese teşekkür ediyorum, zevkliydi. http://img524.imageshack.us/img524/4562/c3m4plantation0019.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 skora bakınca 3 kişi siz oturmuşsunuz, ammoniac da bütün survivorları kesmiş gibi bi izlenim bırakıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 skora bakınca final bölümünde bizden tank olanın ammoniac olduğu anlaşılıyor sadece, geçen gün 4908 puanın resmini ss tuşunu unuttuğum için alamadım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 F5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Bende yükledim hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bu gece oynuyosanız gelicem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 beni de çağırın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 oyunu beğendin bakıyorum. (:D gelirim ben de bu akşam, warband iptal olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar