Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

bende yazayım

oyunun en tehlikeli zombisi tank veya witch değildir, boomber dir. boomber ile oyunu alabileceğiniz gibi, aynı zamanda kaybedebilirsiniz de. oyundaki oynaması en zor zombi bence, sırf kendini patlatarak bile oyunun akışı inanılmaz değiştirebilir, ama bunun için haritada ne var ne yok bilmek gerekiyor.

smoker tek başına başarısızlık abidesi, ancak sürüden ayrılanı kurt kapar misali, bir survivoru öldürmesi pek sık görülmez, genelde zaman kaybettirmek için vardır, doğru yerlerde saldırırsa güzel zaman ve hp kaybettirir, zaten bence asıl amacı da budur. oyunda çok sazan survivorlar varsa, witch in ya da alarmlı arabaların yanında gözükecek şekilde dil atın, mutlaka ıskalayan bir oyuncu ile karşılacaksınız, o zaman eğlenceyi görün hehehe.

hunter, half life da gauss kullanma sanatı gibi bir şey sanırım, ne kadar yüksekten zıplarsanız o kadar çok hp götürüyorsunuz parçalarken. birde zıpladığınız survivorun dibinde başka bir survivor varsa knockback etkisi alır 1-2 saniyeliğine, bunu kaçırmayın.

tank, üzerinize molotof atılırsa bittiniz, zaten oyunda çıktığınız yerler belli iken molotof yiyip anında ölmeniz çok problem yaratabilir, bir yumruk bile atamadığınız anlar olabiliyor çünkü. hakkında pek bir şey yazmaya gerek yok, koş vur parçala işte.

eee, ööö diğer zombilerle oynama fırsatım pek olmadı versusta filan, zaten bana söylenecek pek bir söz kalmamış hehehe. tf ile karşılaştırmak gereksiz olmuş ikiside takım oyunu ama oyunun dinamiği apayrı bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

ben de yazicam.

insanlar
cikmayin olm basladiginiz yerden, orda yardim gelene kadar bekleyin.

zombiler
insan olun biraz.

(tu)

Xenocide said:

ne korsanı ya fakir misiniz, 5 dolara indi oyun 20 kere, yılbaşında da iner. oyunu korsan indirirken harcadığın elektriğe, setup'ının hard diskte kaplayacağı yere, o verilerin diskte oluşturacağı karmaşaya yazık.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

ne korsanı ya fakir misiniz, 5 dolara indi oyun 20 kere, yılbaşında da iner. oyunu korsan indirirken harcadığın elektriğe, setup'ının hard diskte kaplayacağı yere, o verilerin diskte oluşturacağı karmaşaya yazık.

ahahahahahaha çok doğru demişsin.

ayrıca bugün nasıldım beyler? mutfağıma geri dönmeli miyim =D
Sosyal ağlarda paylaş

ev ekonomisi? (:P)

eheh yok daha iyiydin bugün, oynadıkça alışıyor öğreniyor insan zaten harita vs. hoş gerçi gene oynayıp bilip patlamak mümkün ya gene de, rakiple, takım koordinasyonuyla filan hep alakalı. yalnız mikrofon temin etmeye çalış, o önemli bayağı.

yalnız bone'u sunucu yaparsak sırtımız yere gelmez, avrupalı gibi hissettim kendimi bu gece ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...