Cystein Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 smoker önemli bi karakter abi. gördüğün yerde sıkıcan kafasına. en iyi smoker ölü smokerdır der bir türk atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 siz hala bu tirt oyunu mu oynuyosunuz http://i.imgur.com/ewaqg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 oynamıyor diye kıskanıyor bak http://i.imgur.com/16csy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 MADBOY said: Red said: neme kalbimi kırdın takımım için çarpıştım ilk chapter haklısınız bas git ugrasılmaz diyip rushladım ama sonra satmadım :) ha jahreinin gerideki smokerı illa öldürcem diyip geride beklemesi yüzünden 2 defa yarı health gittiydi sdfs Oyunun tarihinde gördügüm en yavşak şeydi o. Adam ölürken seni kurtardı, sonra onu kaptılar, kurtarmadın, bir de giderken arabaya sıkıp alarmı çalıştırıp öyle safe house'a girdin. Sen ne biçim erkeksin diye sormazlar mı adama? oynadığım en başarısız oyunlardan biri olmasına rağmen biz nasıl yendik ben hala onu düşünüyorum. ilk bölümde "witch var yaklaşmayın" dedim herkes witchin olduğu yere gitti. witchin aldığı kişiyi kaldırayım derken "gelin buraya koruyun" dememe rağmen 2 kişi bastı gitti, safe rooma da giremediler. ikinci haritada "soldan çıkıyoruz" dedim duyulmadı herhalde, sonrasında "niye soldan çıktın sağdan gittik biz, wipe yedik ondan dolayı" denildi. üçüncü haritada saçma bir şekilde içeri girmekle dışarda durmak arasında kararsızlık yaptı oyuncular. bazıları dışardan damage aldı, içerde iyi savunma yapamadı felan 3 kişi bir anda yere düştü. tek başıma ayaktayken "koy gitsin ben de öleyim" dedim ama sonra "amaan ne olacaksa olsun" diyip kaldırdım adamları. ıkına sıkına son yere kadar gittik, bir tek ben giremedim safe rooma. dördüncü levelda grup yine anlamsız yere dağıldı, taktiksiz hareket ettik, daha asansörde savunma yapamadan dağıldık. yukarı iki kişi çıktık da yetemedi tabii. son levelda herkes yerde, red kurtarmayıp etrafta koşmaya devam etti felan. böyle bir takıma yenildiniz, utan. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 damnit. gec kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 son chapterda haklıydım yalnız 20-30 puan gerideydik.ve smoker beni çekmeye calıstı çekemedi.eğer birinizin yanına kurtarmaya gelsem direk alıcaktı yenilcektik oysa kaçarak puan kazandım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Red hala kotu mu oynuyor yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 red pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hadi oynayalım deniz uyanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ben bi bucuk saate gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bende bipuçuk zaate gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ben de bipuçık saate gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Bone said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?40,4389451,5881611#msg-5881611 MADBOY said: Red said: neme kalbimi kırdın takımım için çarpıştım ilk chapter haklısınız bas git ugrasılmaz diyip rushladım ama sonra satmadım :) ha jahreinin gerideki smokerı illa öldürcem diyip geride beklemesi yüzünden 2 defa yarı health gittiydi sdfs Oyunun tarihinde gördügüm en yavşak şeydi o. Adam ölürken seni kurtardı, sonra onu kaptılar, kurtarmadın, bir de giderken arabaya sıkıp alarmı çalıştırıp öyle safe house'a girdin. Sen ne biçim erkeksin diye sormazlar mı adama? oynadığım en başarısız oyunlardan biri olmasına rağmen biz nasıl yendik ben hala onu düşünüyorum. ilk bölümde "witch var yaklaşmayın" dedim herkes witchin olduğu yere gitti. witchin aldığı kişiyi kaldırayım derken "gelin buraya koruyun" dememe rağmen 2 kişi bastı gitti, safe rooma da giremediler. ikinci haritada "soldan çıkıyoruz" dedim duyulmadı herhalde, sonrasında "niye soldan çıktın sağdan gittik biz, wipe yedik ondan dolayı" denildi. üçüncü haritada saçma bir şekilde içeri girmekle dışarda durmak arasında kararsızlık yaptı oyuncular. bazıları dışardan damage aldı, içerde iyi savunma yapamadı felan 3 kişi bir anda yere düştü. tek başıma ayaktayken "koy gitsin ben de öleyim" dedim ama sonra "amaan ne olacaksa olsun" diyip kaldırdım adamları. ıkına sıkına son yere kadar gittik, bir tek ben giremedim safe rooma. dördüncü levelda grup yine anlamsız yere dağıldı, taktiksiz hareket ettik, daha asansörde savunma yapamadan dağıldık. yukarı iki kişi çıktık da yetemedi tabii. son levelda herkes yerde, red kurtarmayıp etrafta koşmaya devam etti felan. böyle bir takıma yenildiniz, utan. ^^ Abi finalde asansöre resmen atladım, 50 puan aldırdınız, ona ragmen en kolay bölüm finalinde 10 puanla son saniyede öne geçebildiniz. Bir zahmet yenin yani, yenilişimiz bile asalet dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 benze bipüçük zaate çelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 liberal said: bende bipuçuk zaate gelirim. Cystein said: ben de bipuçık saate gelirim LathspeLL said: benze bipüçük zaate çelirim bende sizi cok ozledim ='((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 xunn koyduk işte 3-5 puanı mı olur 400 puan fark vardı ztn 30 puan farkla biçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 http://i.imgur.com/SB6If.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ilk bölümde iliklerime kadar hissettim bana olan nefreti. :P Üstüne kurtardığım adamda satıp gidince ben direk dağıldım zaten. Ondan sonraki mapler de pata kute takıldık zaten. Ama Red o satışların bir bedeli olacak biliyorsun değil mi, kaç para verdiler bir fatura kesmediğin kalmıştı sdsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 aslında orda satan ben gibi gözüktüm ama rushlayan cahrein idi ben onun arkasından gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Çok sakat var. http://i.imgur.com/NsdJK.jpg said: LathspeLL: yeteneksiz yetersizler sizi ya http://i.imgur.com/PNfLh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 had ikinci oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 çağırmadınız lan. öğarğh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 SATILDIK EY HALKIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 satıcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar