Harir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ahaha ayıp ediyonuz.yine gizli kahraman olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 niye kucuk yazıosun lan daha napıcaz pro olmak için sdfs bi tank oynamayı beceremiyorum.o da pipimde değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 http://www.nastyhobbit.org/data/media/13/trolled-softly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 haxballda yakaladım küçük fontluları, artık dayanamıyorum buna dediler dandik oyununuz için. az ezin yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 kaliteli smoker hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ne sattın zun be hey be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 siz satmadınız biz çok iyiydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Bugün sanki xunn değil de chaz oynuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Xenocide said: ne sattın zun be hey be. Abi biraz çabuk çıkmam lazımdı dısarı çıkıcam diye, çok satış oldu pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 şuan dışardasın o zaman sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Sahilden bildiriyorum arkadaşın iphone'dan. Fucking miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 -Deno- said: bu gece biniyorum otobuse, yarin sabah evdeyim. bazi adi sani duyulmamis adamlar ile oynamissiniz, uzucu. geldigimde ziyafeti kim duzenleyecek benim icin bilemem ama balli ordek, uzumlu tartlar, nefis corbalar olsun. bununla birlikte 15 eylulde su oyunculari gormek istiyorum ziyafetimde, lathspell xunn holy lyvanna ammoniac epilogue bone, harir ya da red'den biri let's get ready to rrrruuuummmbbbllleeee :( http://karlmac.com/wp-content/uploads/2011/08/forever_alone_by_fastdesign-d3eps1o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 xeno, duyulmamış adamsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Xenocide said: ne sattın zun be hey be. Bizim takım baştan satıcı idi hep zaten. Sizde son el bir Xunn satmış çok mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 evdeyim beyler. 8 saatlik yol ve sırt ağrım var, fakat hiçbir şey oyun zevkimi elimden alamayacak. akşama dönsün oyunlar, oynasın kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 jonq said: Xenocide said: ne sattın zun be hey be. Bizim takım baştan satıcı idi hep zaten. Sizde son el bir Xunn satmış çok mu :P Sana odaklanan nefreti hissettin umarım Neme. Direk üzerine KUSTUK böyle. @Deno: Bu akşam yokum kuzu çıkmam lazım, yarın at oyununu, bugün single takıl böhüea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ben halen 3 kişi yerdeyken saatlerce beni kovalayan caki'nin öldükten sonra xeno olduğunu anladığım andaki şoku yaşıyorum. nası lan nası? ben harir falan sanmıştım iaşskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 neme kalbimi kırdın takımım için çarpıştım ilk chapter haklısınız bas git ugrasılmaz diyip rushladım ama sonra satmadım :) ha jahreinin gerideki smokerı illa öldürcem diyip geride beklemesi yüzünden 2 defa yarı health gittiydi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Cystein said: ben halen 3 kişi yerdeyken saatlerce beni kovalayan caki'nin öldükten sonra xeno olduğunu anladığım andaki şoku yaşıyorum. nası lan nası? ben harir falan sanmıştım iaşskdf ben olsaydım daha jockeyi göremeden kapmıştım seni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bayadir oynamiyodum bu aksam denoya ozel gelcem oyuna ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Red said: neme kalbimi kırdın takımım için çarpıştım ilk chapter haklısınız bas git ugrasılmaz diyip rushladım ama sonra satmadım :) ha jahreinin gerideki smokerı illa öldürcem diyip geride beklemesi yüzünden 2 defa yarı health gittiydi sdfs Oyunun tarihinde gördügüm en yavşak şeydi o. Adam ölürken seni kurtardı, sonra onu kaptılar, kurtarmadın, bir de giderken arabaya sıkıp alarmı çalıştırıp öyle safe house'a girdin. Sen ne biçim erkeksin diye sormazlar mı adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ve ben infectedken bu kadar rencide oldum, holy ve neme kim bilir neler dedi arkandan ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 holy bizde değildi lan bone vardı cahrein vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 lan o arabaya sıkıp kaçan bendim.Xeno ile satmıştık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar