aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 niye utansin, adamin isi chargelamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 http://i.imgur.com/hvbf8.jpg Bu arada kustum kusucam, birşey yapın birşey söyleyin yapayım kusmiyim çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 http://trentsterling.files.wordpress.com/2010/11/rainbow_puke.jpg?w=522&h=399 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Holy said: xunn yaptı sanırım onu sdf. ben de sonra ayberki chargeladım da kapatmış hemen çakal. Ahah o cok iyiydi. Alarmi kapatirken charger sesi duydum. Sonra saldim kendimi ve voice chat'ten "beyler size charger getiriorm" dedim. True story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ben yokken baya az egleniyosunuz siz ya. beni bekleyin serofsizler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 deniz =( özledim lan gel artık ! ayrıca son 3 beyler hadi toplanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 spy varsa geliyim zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 çağırın gelem steam id: jahrein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 pati l4d2 grubuna dahil olursanız çağırılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 girdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Hadi bir oyun atalım bari dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yalnız group çette kimse yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 jahretini mutelamak şart adam tf2de bile susmuyordu bikaç defa denk geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi mute'layınca nasıl takım oyunu yapıcaz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 benim gibi konuscan işte 'abi charger' 'hunter aldı' 'tamam' sdfsdf bide allahsızlar dandik mic var.kulaklıgın kablosunun en öbür ucunda sesim uzak diyarlardan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 lan olm mimlediniz beni gece gece noob diye, 2 infected elinde en çok zarar verenlerden biriydim bi kere dsf=) ha survivorda grubun medpacklerini mütemadiyen sömürmüş olmam bu gerçeği değiştirmiyor... yerseniz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Kendime bir kere med basamadım, allahından kork. Haplanmadım, hapladım... Çok güzel oyundu beyler, sagolun hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Yine varlığım yetti takıma ya. Bütün oyun lay lay lom gezdim bi tank oynadım bitirdim rakip takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 olduğum takım eziyor arkadaş.Red için tam tersi.En son ne zaman red'in takımı yendi hatırlamıyorum sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi benim takım hep eziyor eziyor sonra biri cıkıyor falan bişi oluyor yeniliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yok iyi oyundu lan harbiden. mic'im olsaydı rahat ezerdik de dsfg ne taktikler söylemek istedim de üşendiğim için söylemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 haftaya internet sorunum çözülmüş olacak, gecen hafta bi kurcaliim dedim hiç oynayan yok yada ben göremedim, oyun olursa cagırırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 beynim agrıdı ya saatte 5 olmuş sdfs jahreyin adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 jahrein meğer en iyiymiş dfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar