-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bu akşam helms deep de yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Dün baktım da çok iyi yapmışlar o mapi ama fazla kolay sanki birde extra +4 bot ( toplam 7 oluyor ) var. Online giremedim zaten map server hatası verip durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 evet 7-8dakikada 26 tank öldürmek çok kolay oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 neler diyorsun tysre :) baya zor bir harita olmuş. ben ammo ve fastreloader ile girdim dün, bildiğin ağzını kırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ALAYINIZA GIDERIM!!! ama once eve erken gidebilmem lazim. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 -Deno- said: neler diyorsun tysre :) baya zor bir harita olmuş. ben ammo ve fastreloader ile girdim dün, bildiğin ağzını kırıyorlar. harita kolay baya başka bi survival haritasında tek basına 10 dk ı geçmen zorlar baya bunda çok rahat alıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sen sus. kolay diyen çeksin videoyu koysun görelim. KLAVYE DELİKANLILIĞI YAPMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 adam harbiden 15 dakka falan önce oyunu açmıştı sdfsdf direkt girip kasmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Cheaz said: harita kolay baya başka bi survival haritasında tek basına 10 dk ı geçmen zorlar baya bunda çok rahat alıosun heh bende bu yüzden kolay demiştim :) multide extra bot varmı ? 7 tane bot ile sorun olmuyor pek zaten sağ tarafı bir grup tutuyor sana solu tutmak kalıyor. TANK biraz sorun oluyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 e tamam da 10 dkda bitme sebebi supply ve yer darlığı normal survival'da. bu özel yapım her yerinde el emeği göz nuru var haritanın her yerini görebil diye oynuyorsun işte. ama taktik yapmazsan alalalalallah diye takılırsan yalan oluyorsun. 36 dakikada bitirdik 20 dakkadan fazla sırf haritayı gezip ss aldık biz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Bowmaster gibi gelirim Helm's Deep'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ben de spearmaster in minas tirith. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Şu oyuna BOW ekleseler nasıl olur acaba. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 gayet olur aslında, zombi filmlerinde modern crossbow, bow falan kullanıldığı vardır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 7 gibi kuralım. 2 oyun falan atalım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://i.imgur.com/0t06D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 fdaasfdjqsd HELAL BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ben 10 gibi gelirim. erken yatmayan bebeleri beklerim sdfs bizim şu ammo lath ben deno kadrosuyla maç işini mi yapsak? hatta denoyu atıp guti'yi mi alsak adsff liberal said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Revangelis said: http://i.imgur.com/0t06D.jpg adamlar ölmüş ya ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 -Deno- said: 7 gibi kuralım. 2 oyun falan atalım bugün. 7 uyar da, o saatte millet genelde uyuşuk oluyor. Köle tüccarı gibi kırbaclamadan hazır oyuna sokamıyorsun. cthulhu kursun söve söve sokar milleti zaten benim enerjim tükendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ben 7buççukta ancak çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 2. oyuna yetişirsin madem Ferit efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 7de başlarsanız 3. oyunu bulur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Abi dogumgünün ben hunterla HAPPY BIRTHDAY <3<3 XOXO diye atlayarak 25lik koymadan kutlu olmaz bence. Gel bizle kutla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar