Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 biz guti, kurmay, kirpi vs tayfasıyla oynarken hep yapılıyor o ya, seviyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 http://i.imgur.com/Tl6WH.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 CthuLhu said: biz guti, kurmay, kirpi vs tayfasıyla oynarken hep yapılıyor o ya, seviyorum o yüzden. şu aralar l4d'e akamıyorum ya, senle scav oynamayı bile özledim düşün artık ne kötü durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 sen nerdesin ya ? bir sen bir ben varız şu oyunu oynanır hale getiren. co-pilot'umu istiyorum artık. sorry guyz, deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 -Deno- said: bir sen bir ben varız şu oyunu oynanır hale getiren. co-pilot'umu istiyorum artık. -Deno- said: şu oyunu oynanır hale getiren. co-pilot'umu istiyorum artık. -Deno- said: co-pilot'umu istiyorum artık. -Deno- said: co-pilot'umu istiyorum. -Deno- said: co-pilot'umu. http://i.imgur.com/hekg2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 -Deno- said: http://i.imgur.com/Tl6WH.png kendime alıntı yaparak cevap veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 liberal said: CthuLhu said: biz guti, kurmay, kirpi vs tayfasıyla oynarken hep yapılıyor o ya, seviyorum o yüzden. şu aralar l4d'e akamıyorum ya, senle scav oynamayı bile özledim düşün artık ne kötü durumdayım. benle oynadığın scavengelerden daha zevklisi var mı lan şu oyunda adfs yeni atma taktikleri de öğrendim zaten, bi de dark carnival scavenge daha çok hoşuma gidiyor artık^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 o halde bu akşam bir maç atalım. bayadır rolle coaster yapmıyorduk. gerçek erkeklerin takımını oluşturuyoruz; yani ben, cthulhu, ammo ve lathspell. geriye kalanlar ise ikincil erkek takımı ya da kırma takımlarını oluşturabilir. harassing like a boss for moar attention to da topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 beklerseniz gelirim ama erken başlıyorsunuz siz. bir de ammonun sınavları bitti mi bitmedi mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bi de oynayacaksak dead air oynayalım alayım şu achivementı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Lyvanna_Dolores said: ne alaka? Anlamadım. Ammo da dogru söylemiş, bekaret geri kazanılmıyor. Ve karsında kazanmak için oynayan biri varken oyunun zevki çok net katlanıyor. Dişe diş kapışmalar hep daha keyifli bu oyunda. Thrill kasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 CthuLhu said: bi de oynayacaksak dead air oynayalım alayım şu achivementı artık hangi achievement lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Deno o kadroda akarız, akarııııııııııııız, romayıda yakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 -Deno- said: CthuLhu said: bi de oynayacaksak dead air oynayalım alayım şu achivementı artık hangi achievement lan ?dead air versusunu bitirme başarısı. baştan sona oyunda olman gerekiyor, hiçbir dead air oyunum bitmedi. hep bi final öncesi quit yok bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 onu haftasonu yapalım ya. gerçi bugün de oynanır farketmez. duruma göre bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 En son Ammo çıglık atarak bitirmişti ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 @cthuluhu kenarları açık scavlarda sıcıyorum ben direk. sabırsızım biraz shdhgs onun dışında ezeriz her türlü np bu gece gelemem abi ben. yarından sonra boş olacağım.. :( gl hf size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yarından sonra boşalıyorsan yarından sonra oynarız ammocuğum ;) ben 15 dakka sonra müsaitim, oyun oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 asdas vazgeçtim, çocukça geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 takımları kuruyoruz 8'de, gelen gelsin looov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Son 1. Gireceksen çabuk ol holy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Xenocide said: asdas vazgeçtim, çocukça geldiözel mesaj geldi bile bebeyims ;) boşalıyorsan'ı vurgulamış bu! tabi zaten ben de onun için yazmıştım. http://1.bp.blogspot.com/_l2VT7bYUEaY/TIMoCOWJqUI/AAAAAAAAFh0/dS90pI0a73Q/s1600/your-face-when-you-saw-what-i-did-there.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 adhsghhasdhfhsf owned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Of ne eglendim ya. SEHITLER OLMEZ KOPRU GECILMEZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 baya eğlenceliydi bugün, kafa kafaya gittik hep. yendik ama karşı takım yense de şapka çıkarırdım. fair play ödülü aldı maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar