Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ben arkaya hello kitty online açıym non-stop mikrofon açık oynıym? hepimiz sakin oluruz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yarın eski tayfayı topluyorum o zaman. summon Arezzo (hatırımız için oyna lan !11 unuttun iyice) Lathspell Fastreload Overseer Lethe Senko Cthulhu ^^ (ismini unuttuklarım olabilir lakin en aktif oyuncuları yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 overseer diye bir adamı hiç görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 o da seni görmemiş öyle diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 dfgkjdshglsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ben gösteririm kendimi ona bulsun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 wuteva bi gününü ayırıversin bu listedekiler oynayalım adını atladığım varsa trip atmasın gelsin adam gibi UNUTMUŞUN LAN !! desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 söyledim buluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 buldu valla. overseer değil ama nicki, sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 listende bone ve sam yok ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/130/085/tumblr_lk366bZ5jL1qfledq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 o listedekilerle yarın bi oynayalım, sinem de dışarda kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 sam in misafiri gelir. ondan yazmadım dsf bone yok zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 L4D şu an patinin en dedicated oynanan oyunu konumunda BF3 çıkana kadar, adam sıkıntısı asla yaşamıyor zaten. Temiz temiz oynanır her daim kafaya esince. Game on people. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Holy said: o listedekilerle yarın bi oynayalım, sinem de dışarda kalsın. http://1.bp.blogspot.com/_T_JachDW9ag/Sz5MpWjX_VI/AAAAAAAAFNc/6asGhBCTW7Y/s800/1262298096876.jpg ben de zoey'i alırım buraya koyarım ss'ini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 senko said: ZaugnaKhaldun said: yine hırs, yine ego. abi mumkunse 1 yil onceki l4d kafasina donun. o zamanlar cok guzeldi keza... OO KAVGA VAR. HATTA KAVGA CIKMIŞ KAÇIRMIŞIM sdfhsd Abi buna comment atma gereği duydum. O dönemi bilen, o dönemde oynayan ve hırslı oynayan biri olarak söylüyorum bunu. Şimdi diyoruz ki 1 sene önceki kafayla oynayalım falan, güzel de olmuyor o. Hatta hiç olmuyor o çünkü teknik olarak mümkün değil. O zamanlar herkeste overall noobluk vardı, millet taktik kasarken "aa abi burda yol yokmuş lan sdhfshd" şeklinde komediler falan dönüyordu. İki takımda noob olduğu için yeni taktikler falan bulununca deli seviniyorduk ve çok komik şeyler dönüyordu (ki hala dönüyor bence, sadece gülünen şeyler değişti). Oyunun gidişatı çok hızlı değişebiliyordu. Sebebi ise daha önce yazdığım gibi noobluk. Bugün bu bahsettiğimiz şey yok ve rakipler de eskisi gibi noob değil. Eheeee ben zevkine oynuyorum dersen rakip eziyor. Aranızda "ben gönüllüyüm ezilmeye" diyenleriniz varsa kuralım takıp nooblar vs pro'lar diye bağırmadan çağırmadan oynayalım. Şimdilerde "rakip" takımlarda o noobluk yok ve puanı önceden kapan takım çoğunlukla, hatta %70 lik oranda o puanı koruyabiliyor. Rakip takımın öne geçebilmesi için de biraz ciddi kasması lazım ve doğal olarak gerginlikler olabiliyor. Benim bu noktada anlamadığım şey patinin yaptığı "maksat maç olsun oynayalım" mıdır yoksa "maksat beraber oynayıp yenelim" midir? Ben açık söylüyorum her oynadığım oyunu kazanmak için oynuyorum. Bunun için de hırs yapıyorum zaten ama bunu rage'e dönüştürmüyorum. Sizin rage dediğiniz benimse eleştiri dediğim şeylerin sonuna kadar arkasındayım, yarın o eleştirdiğim şeyleri yaparsanız yine ragelerim (bkz: lathların arkadan gelip bizi geçmesi falan) onun dışında maç kaybetmek sorun değil benim için, maksat eşit olsun takımlar. Hani diyoruz ya herkes biraz daha rahat oynasın falan, öyle bir durum yok yani. Mümkün değil. Bunun dışında oyuna güzellik katan şey de kazanma hırsı bana göre. Aman adamı kaldırmasınlar aman ilerlemesinler derken ki çekilen stres zevk veriyor bana. Kaybediyorken kazanma ihtimalimizin olması ve o maçın dönmesi için yapılması gerekenleri yapmaya çalışmak, limitleri zorlamak hoşuma gidiyor benim.Yoksa benim kazanma hırsım olmasa mikrofondan niye konuşayım ki oyun boyunca? Kazanma hırsını abartanlar olabilir, "o" kişileri de uyarmak lazım. Ben bu yüzden arada ekstreme kaçarsam insanalara "yaptığım hatalar varsa söyleyin" diyorum. Maksat eğlenceli zaman geçirmek o kesin. Sizi bilmem ama ben kazanmaya çalışırken daha fazla eğleniyorum. Eğer 3.cü chapterda arada 800 puan fark varsa ve biz yeniyor olsak dahi aynı zevki almıyorum cünkü rakip mücadele etmiyor bu sefer. Neyse.. tl;dr Hırs abartılmadığı sürece iyidir, güzeldir, gereklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 oha ben yazarken adamlar sayfa atlatmış sdhhfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi niye hirs yapion iste hirs yap ama oyuna yapma yani, ne bileyim okuyorsan derslerine yap calisiyorsan isinde yap. kimse hirsli ol demiyor sana zaten, diyemez de. ama surda adam isten cikmis allah bilir nelerle ugrasmis geliyor oyun oynamak icin, baskasi belki tum gununu salak bi network sorunu ile gecirmis hirsin alasini yapmis cozmek icin geliyor oynamaya, bi baskasi satis yapcam diye bi tarafini yirtmis vs vs... e simdi bu adamlar sence oyunda lan mutlaka yenmeliyiz, illa yencez diye girerler mi, girmezler. dogali da bu zaten, cunku oyun bu. senin dedigin clan maci kafasi, hani o zaman anlarim rage girmeyi de hirs yapmayi da bagirip cagirmayi da. ama oyle bir ortam yok patide. hadi su siralar benim icin hava hos isim gucum yok vaktim var, ama adam sinirli vaktini oyuna harciyor orda da harala gurele cikinca mutsuz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 senkom ya canım ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 geçen senkonun yerinde başkası olsa quit atardı.adam yerden kalkamadı sdfs ama onun harici ben genelde ezilen taraf olarak oynamayı sevmişimdir asıl o zaman keyifli amaan fark yedik kapatalım oyunu.yada takımlar dengesiz yenilicez demek mantıksız ya bence l4d nasıl oynanmaası gerkeiyor öyle oynamak lzm.sonuçta 4 kişi gitmeye 4 kişi indirmeye calısıyor.fazla kasmamak lzm sdfs bunun dışıdnsa sapıtmadıktan sonra dengeymiş falan gereksiz hani chaz gibi gider catıdan atlar ölür cıvıtır.yada rush yapar tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 senko said: abi niye hirs yapion iste hirs yap ama oyuna yapma yani, ne bileyim okuyorsan derslerine yap calisiyorsan isinde yap. kimse hirsli ol demiyor sana zaten, diyemez de. ama surda adam isten cikmis allah bilir nelerle ugrasmis geliyor oyun oynamak icin, baskasi belki tum gununu salak bi network sorunu ile gecirmis hirsin alasini yapmis cozmek icin geliyor oynamaya, bi baskasi satis yapcam diye bi tarafini yirtmis vs vs... e simdi bu adamlar sence oyunda lan mutlaka yenmeliyiz, illa yencez diye girerler mi, girmezler. dogali da bu zaten, cunku oyun bu. senin dedigin clan maci kafasi, hani o zaman anlarim rage girmeyi de hirs yapmayi da bagirip cagirmayi da. ama oyle bir ortam yok patide. hadi su siralar benim icin hava hos isim gucum yok vaktim var, ama adam sinirli vaktini oyuna harciyor orda da harala gurele cikinca mutsuz oluyor. Clan maçı kafası değil ki benimkisi. Benimle son dönemde de oynadın zaten. Benim nasıl kafada oynadığımı farketmişsindir. Benim bahsettiğim bu. Hırs yapmak ragelemek le aynı değil bunu farketmek alzım önce. Hırs yapıyorken "ille de kazanıcaz" kafasında olmamak lazım ve öyle de değilim ben. Ama oyunu kazanmak için oynamak lazım çünkü bana göre oyunu zevkli klan şey o. Clan maçlarına da girdim ki onda hava farklı oluyor ve herkes sorumluluğunun bilincinde. Normalin aksine ben klan maçlarında cok da sinirlenen biri değilim çünkü herkes yapılması gerekenin bilincinde oluyor. Daha önce de söyledim hırs yapmak demek bağırmak çağırmak değil, o başlı başına yapılmaması gereken şey zaten. Ama benim ideal bir oyunda harcadığım eforla newfag'ın harcadığı efor bir olmuyor. Hele ki l4d gibi co-op'un allahı gerektiren bir oyunda. Hırsım benim performansımı doğrudan etkileyen bişey. Ha her zaman da diyorum bundan rahatsız olan varsa söylesin, benim işime gelir. Maç boyunca konuşmaktan neredeyse 2.ci ele enerjim kalmıyor benim. özet: hırs oyunu daha zevkli yapıyor. @lyv yalancı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 more talk, more co-operation, more fun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 konuşun abi aynen. yenince PUAAA ZOAAAA yapıp geri düşünce eternal silence moduna geçmenin lüzumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bu arada "ilk el fark olursa ikinci el takımları dengeleriz" büyük yalan; ben henüz yapanı görmedim, kazanan adam bunu neredeyse hiçbir zaman dile getirmiyor. Kandırmayalım yani kendimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar