Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

-Deno- said:

abi ilk maçta tüm suç holy'nin.

adam sırf kazanmak uğruna son dakikada takım değiştirdi ya. sıkı noobmuş. oysa lan party'de büyük umutlarım vardı kendisinden.........
Ahahahaha oyuna bi girdim takımım böyle olmuş, ben ayarlamadım ki :) Chaz geçmemiş falan dediler bana, ben de o zaman derslerini verelim dedim!

Smoker'ın çektiği hedef altta kalmış abi koca charger göremiyo tabi :P
Sosyal ağlarda paylaş

lol no

hiç olmazsa taktik falan yapıyorum. bizim takımın bütün taktikleri bana aitti dün resmen. iyi oynuyorum demeniz için orta seviye bir takımı idare edebiliyor olmanız lazım. ki ben de bu orta seviyeye dahil olunca 3 tane 500 saat gameplay'i olan adamlara karşı bu kadar dayanabiliyoruz. bizde ilk oyunu oynayan da yoktu ayrıca, map'i bilsek hadi bir nebze.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizde Chaz'ın başını alıp gitmeleri dışında takımı senin sattığını düşündük biz ama sdfsdgsdg.

Yanındaki adamı jockey alıyor, dönüp bir tane vurmuyorsun ilerideki hunter'ı indirmeye çalışıyorsun falan. Bunun gibi nooblukların çok malesef, bunları öğreticem ben sana ;)
Sosyal ağlarda paylaş

üzerime boomer kustuğu için, dibimde bilmem kaç tane zombi olduğu için, takımda bir kişi yatmış olduğu için ve kalan iki kişiyi de siz aldığınız için olabilir bence sdfds.

takımı sattıysam sattım diyorum ben zaten. orda önümde charger vardı onu vurmaya çalıştım, kimse mikrofondan beni şu aldı da demiyor ki. chaz rezil etti zaten. çekicem kulaklarını.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

lol no

hiç olmazsa taktik falan yapıyorum. bizim takımın bütün taktikleri bana aitti dün resmen. iyi oynuyorum demeniz için orta seviye bir takımı idare edebiliyor olmanız lazım. ki ben de bu orta seviyeye dahil olunca 3 tane 500 saat gameplay'i olan adamlara karşı bu kadar dayanabiliyoruz. bizde ilk oyunu oynayan da yoktu ayrıca, map'i bilsek hadi bir nebze.

Taktik executelayamadıgın zaman çok fuzuli birşey, senin gibi the heat of the moment geldiğinde hata yapan adamların daha dogaclama ve spontane oynaması daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...