Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Bone said: chargerda beterin beteri var... http://www.youtube.com/watch?v=1YS0XJCruhQ ahahah abi cok güldüm birazda rahatladım ya böyle adamın içinden geçince falan uyuz oluyordum benim hatam değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Yok onlar senin nubluğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 of böyle bazen olunca http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/003/232/RAGE20110724-22047-1d5jicc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 o bomırla 10 metre öteye kusanlar ağır hileci bide sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Boomerla ilk basladigimda biri bana yukari dogru kus daha uzaga gider demisti de kulliyen yalanmis. 2 hafta boyunca boomer oynayamadim bu yuzden. Bildigin silahla nasil aim aliyorsak boomerla da oyle aim alip kusmak gerekiyor. Yeteneksizligim baki ama en azindan artik arada uzaga kusabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bence direkt hedef alınca gitmiyor. hortumla bahçe sular gibi mouse'u sağ sol hareket ettirmen lazım hızlı hızlı. adamın arkasından gidip, direkt hedef aldığım için kusamadığımı bilirim. bir de aşağıdan yukarıya doğru kusmak her zaman daha garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Yok o sen direkt kötü oldugun için. http://i.imgur.com/0PRfo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 boomer kusmuğu bir kaç metre doğrusal, aim aldığın yöne, sonra yerçekimi ile alçalarak ilerleyen bir form izliyor. yukarı aim alacaksınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 NE?! http://i.imgur.com/tjo7n.gif /Xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://i.imgur.com/JzBKk.jpg meh meh meh son anda aldık sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 valla fazla söze gerek yok, umutların tükendiği anda gelen charger+spit, tankı püskürtmeyi başaran rakip takımın "kazandık hüle" sevinç çığlıklarını spitip attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 İlk chapter kurtardı sizi, topla oynama yüzdesi bizde fazlaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 oldu olacak en çok kim tanka vurdu, en çok kim common zombie öldürdü istatistiklerine falan da bakalım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 arkaaşhım arabayı getirememeniz bizim suçumuz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Abi araba görünmez tavana çarpıp üstüme direk iniş yaptı. İmkanı yok bana gelmesinin diye altta duruyordum, tam arkama geçerken üstüme dik indi araba. üstelik yine tankın erken gelmesinin şoku vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 lath seninde tank iken acaip ballı şekilde arabayla hitlerini unutmadık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 lan partide gördünüz kestim hepinizi dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Daha ilk bölümden kalitesini belli eden FOXHOUND, olgun oyunuyla Lathspell, Ammoniac, Fastreload ve Guti gibi bir takım ismi bile olmayan yetolara post-apo'nun kaç bucak olduğunu birkez daha gösterdi. Bütün maç süresince erken açılan farkı kapatmaya çalışan İsimsiz Yetolar, Foxhound'un direncini son ele kıramadı. Lakin son el, rakibi fazla hafife alma sonucu yapılan hatalar, az daha hezimete sebep olacaktı(Revolver Revangelsi oyun boyu sıçmadı değil tabi, bu kadar yeto olur bir herif). Lakin tank'ımızı hile ve hainlikle öldüren İsimsiz Yetolar, zaferi garantilediklerini düşündükleri sırada, yıkık binanın içerisinden ilahi bir ses, bir Ave Maria yankılanmaya başladı. Liquid Xunn'un karma, yargı ve adalet dolu charger yumrugu, şanlı bir atagın kreşendosuydu adeta. Ardından üflemelilerin asil tınısı gibi merdivenlere savrulan Xeno the Raven'ın tükürüğü, Revolver Revangelis'in bariton boomer'ıyla birleşince, hak yerini buldu. FOXHOUND PREVAILS. /xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 individuals olarak kalitemiz oyunun genelinde hissedildi. İlk chapter'ın saçmalığı olmasa kimin kazandığı belli. Sonra ki oyunlarda dersinizi alacaksınız... Bu arada GraveRobber'ın yeni temsilcisi xunn'a da yeni mesleğinde başarılar sdfdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Xenocide said: oldu olacak en çok kim tanka vurdu, en çok kim common zombie öldürdü istatistiklerine falan da bakalım :)o abi bu cok alakasız, bilginde olsun. oyunun başında sadece 400 puan aldınız tank yoluyla. Az biraz oyundan anlayan adam zaten kimin iyi olduğunu görür oyunda. Ha pardon aranızdan biri cıkıp OMO BÖZ YÖNDÖK diye ağlayacak np kimse o konuda bir şey demedi zaten. @mortis tl;dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 OMO BÖZ YÖNDÖK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Revangelis said: OMO BÖZ YÖNDÖK ha bi de benden kaynaklı 200 ping sorunsalı vardı, ben ağlıyo muyum AMA BÖNÖM PÖNGÖM YÖKSÖKTÖ diye hı? kıskıskıskıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Bizim pingler iyiydi ya, standart 25-30 arası oynadık. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abi ahaha xunn bana laf etmiş bide elimizde charger ve spitter vardı kanalizasyona gidiyodunuz adam hadi beyler kanalizasyona kadar bi saldırı daha dedi ve chargerı harcadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 İÇ SAVAŞ ÇIKTI ADAMLARDA BEYLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar