Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımı tam olarak bilmiyorum eğerki yanlış ise kusura bakmayın...

Sorunuma geçiyim kıza ve öz.Steam hesabımda şu an bulunan Left 4 Dead 2 oyunu var arkadaşlar bu oyuna ne zaman girsem belirli bir müddet sonra "STEAM HARDWARE" diye bir hata alıyorum ama sadece L4D2 oluyo bu olay,steam hesabımda farklı 2 tane daha oyun olmasına karşın (CS ve Trackmania) sadece L4D2 de alıyorum bu hatayı çok şey denedim.Google da aratıp buna benzer hatalar buldum ama ne yapsam düzelmedi,bilen veya fikri olan arkadaşlar varsa,yardım edebilirse çok makbule geçer...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o kart pek iyi değil.

Nette ve Steam forumlarında bir dolandım da birşey dikkatimi çekti. Sendeki oyun orjinal mi sende? Yani Steam'den mi indirdin yoksa başka bir siteden felan mı çektin? ( non-steam sürüm vs gibi ). Öyle ise non-steam sürümünü normal steam de çalıştıramazsın. Tekrar indirmeyi denedin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

bayramdan sonra orjinalini almayı düşünüyorum, kutulu. yurtta internet pek iyi değil, bir gün iyiyken bir gün çok kötü olduğu oluyor. steam da bağlantılar iyi midir, çok sık kopma yaşanıyor mu? steam ile oynayacağım ilk multi oyun olacak da, pek fikrim yok?
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

Evet o kart pek iyi değil.

Nette ve Steam forumlarında bir dolandım da birşey dikkatimi çekti. Sendeki oyun orjinal mi sende? Yani Steam'den mi indirdin yoksa başka bir siteden felan mı çektin? ( non-steam sürüm vs gibi ). Öyle ise non-steam sürümünü normal steam de çalıştıramazsın. Tekrar indirmeyi denedin mi?

Yok tabikie orjinal ama şu 2 gündür hata vermemeye başladı şaşırdım bende =D
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

bayramdan sonra orjinalini almayı düşünüyorum, kutulu. yurtta internet pek iyi değil, bir gün iyiyken bir gün çok kötü olduğu oluyor. steam da bağlantılar iyi midir, çok sık kopma yaşanıyor mu? steam ile oynayacağım ilk multi oyun olacak da, pek fikrim yok?

Yabancı sv lerde çok farkediyo pingin heleki multi oyunlarda ve yurtta kaldığını düşünürsek baya zor oluyo ama oyunun tadına varman için bence sabahlamasın herkezin uyumasını bekliyip ardından L4D2 ye dalmalısın diyebilirim orjinal oyunları hiç bir şeye değişmem şahsen =D
Sosyal ağlarda paylaş

@gecko;
Online oynayacağın oyunun Steam bağlantısı ile bir alakası yok. Steam sadece ortak noktada buluşturan bir platform. Bağlandığın Official server yada third party serverların kalitesi ile bağlantılı dediğin olay. Tutup bir oyunun USA daki bir serverına bağlanırsan lagdan adam göremezsin. CS serverları gibi düşün, sana ne kadar yakınsa o kadar rahat edersin. Bu steamdeki oyunlar içinde geçerli.

@bizzystar,
L4D serisi için bir kaç gün önce Sacrifice diye bir DLC çıktı. Onunla alakalı olabilir sorun. Eğer kota sorunun yoksa L4D2'i steamden Uninstall/delete edip tekrar indir. Muhtemelen çözülür sorunun.
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:
@bizzystar,
L4D serisi için bir kaç gün önce Sacrifice diye bir DLC çıktı. Onunla alakalı olabilir sorun. Eğer kota sorunun yoksa L4D2'i steamden Uninstall/delete edip tekrar indir. Muhtemelen çözülür sorunun.

Bunu yapmadan önce steamden l4d2 properties local files verify integrty of game catche ve defragrament yapın bende rahat 5-6 kez l4d2 sorunu yaşadım bunu her yaptığımda düzeldi deneyin biraz zaman alır ama eğer kurtarırsa 5 saat dl den kurtulursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

bu hafta 3. kez ayni seyi fixliyorlar asdf

Başka firma olsa 5 hafta sonra fixlerlerdi fixlerkende başka birşeyi bozardı, valve support numarasında 1 numara her ne kadar "valve time" biraz kötü olsada hayal kırıklığına uğratmıyor oyunları hiç bir zaman

<3 valve fanboi um ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...