peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mirage said: Mirage said: Topic sağolsun Icewind Dale I yüklüyorum. Bu arada iki gün önce IWD 1 oynamaya başladım. 3 kişilik grup yaptım: Human Fighter, Half-Elf Fighter/Druid, Elf Thief/Mage. Çok zevkli gidiyor. Hack & Slash oynamayı özlemişim bariz. Uzun zamandır ilk defa "eve gitsem de oyun oynasam" derken buldum kendimi. Infinity engine de ne güzel bir şeydir...bende iwd oynuyorumda baydı beni be : S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mirage said: Mirage said: Topic sağolsun Icewind Dale I yüklüyorum. Bu arada iki gün önce IWD 1 oynamaya başladım. 3 kişilik grup yaptım: Human Fighter, Half-Elf Fighter/Druid, Elf Thief/Mage. Çok zevkli gidiyor. Hack & Slash oynamayı özlemişim bariz. Uzun zamandır ilk defa "eve gitsem de oyun oynasam" derken buldum kendimi. Infinity engine de ne güzel bir şeydir... solo ftr/clr/mage le oyna. zevkli oluyo :) druid e de bi büyüler vermişlerdi IWD da, alayı ne yapcağı belli olmayan kaotik şeyler. atsan bi türlü atmasan bi türlü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 IWD2'yi Fighter/Thief/Mage oynamıştım aşırı kolay olmuştu. Stealth ile elemanların arasına gidip Sunfire mı ne atıyodum ölüyordu hepsi. Kalanların da kafasını iki vurdun mu 2.80 yatıyorlardı. O da olmadı bir fireball, iki cone of cold... :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 iwd2 yi 4-5 kişiden az oynayınca çok absürd kolaylaşıyordu ne yazıkki bi de tabi malum op invis ailesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 priest of mask absürd güçlü oluyor solo olarak IWD de. bard da fena değil de sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yau bi' şey soracaktım; google'da "site: paticik" şeklinde yaptığım arama marifetiyle m&m 6 veya 7 topiki bulamadım ama bunu buldum, burdan idare edeyim. şimdi m&m 6 var ya, ben onu oynamadım. 7'yi oynadım ama. sonra bi' baktım aradan yıllar geçmiş, bi' daha başlıyım dedim. ama sonradan hep "tamam 7 de gayet iyi ama 6 öyle böyle değildi, en birinciydi, çok süferdi!" diye çıldıran insanlar geldi aklıma. şimdi sizce hangisi daha iyi demicem, herkes 6 diyecek gibi geliyor çünkü. ama neden? ne farkları var yani? edit: yalnız google'dan bulduğum tek topikte de herkes "ah ulan m&m sen neydin! ha benim koçuma!" diye yardırmış ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 çünkü heros of might and magic 2 bazlı yapılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 m&m6 başlığı vardı, burada baya tartışıp tekrar oynamaya başlamıştık hep beraber. Hayatımda oynadığım en iyi rpg'lerdendir. Hatta en iyi bile diyebilirim o imkanlarla o zevki verdiği için. Mutlaka oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 onu herkes söylüyor "hayatımda oynadığım en iyi rpg" falan diye. ben de 7'yi çok sevdim de, neden 7 yerine 6 oynıyım yani, onu merak ettim. =) 7'yle ufak bir kıyas yapılırsa iyi olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Valla ben de 7 oynamadım, herkes 6 daha iyi dediğinden hem de kronolojik olarak önde olduğundan onu oynadım. Ama herkes diyorsa bir ssebebi vardır yani, oynarsan en fazla zaman kaybedersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ne might and magicmiş arkadaş adam ben PLANESCAPE TORMENT !!! oynadım diyor siz might and magic 6 süper falan diyosunuz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bana çok daha fazla keyif vermişti valla, daha sandbox kaldığındandır belki. De zevkler, renkler falan.. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Cokomantis said: onu herkes söylüyor "hayatımda oynadığım en iyi rpg" falan diye. ben demiyorum. hayatımda oynadığım en iyi rpg'ler bloodlines, torment ve mask of the betrayer'dır, yanına morrorowind, redemption ve kotor'u da katabiliriz de, m&m6 değil (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bloodlines o kadar iyi miydi yahu? yani ben de beğenmiştim de en iyiler arasına sokmam sanırım. yani top x yaparsam x'e bağlı olarak girer diyim. neyse. m&m6-7 diyorduk. =) yok mu ikisini de oynamış olup da "m&m6'nın şu şu yönleri iyi, 7'de ordaki şeyleri şuna çevirdiler de kötü oldu. gerçi 7'nin bıdıbıdısı daha iyiydi yahu..." diye konuyu biraz daha açabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 mask of betrayerı hala oynamadım , kotoruda oynamadım eskiden bir arkadaşım direk sonunda revan olduğumuzu söyleyince hevesim kaçtı ama ah torment ah daya yeni tekrar oynayıp bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 zamanında oynasanıza ulan şunları. liseliyseniz de new vegas falan yeter zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hepsi eski oyunlar , onlardan keyif almak için wisdom statım yeterli değildi ilk çıktıklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 6nın hikayeis vs daha eğlenceli/sürükleyici ama 7 nin aşağı kalır yanı yok ayrıca sistemi biraz daha iyi oturtmuşlardı. bide zaman isteyen oyunlar yani günlerce uğraşıp ilk dragonumuzu kesip ne sevinmiştik .. öyle uğraştırıydu. 7 oynadıysan şu saatte 6yı oynamanın pek anlamı yok. 7 den sonra sarpa sarıyo seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 MM6 ve 7 bence nerdeyse eşdeğerde oyunlar. Yine de oynayacak olsam önce 6'dan başlardım. Yalnız 6 o kadar uzun ki, sayısız kere başladım ama sadece bir kez bitirebildim. Araya bir şey girip 1-2 hafta oynayamayınca soğuyorum. Devam edemiyorum. Oyun o kadar uzun ki illa araya bir şey giriyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Cokomantis said: bloodlines o kadar iyi miydi yahu? yani ben de beğenmiştim de en iyiler arasına sokmam sanırım. yani top x yaparsam x'e bağlı olarak girer diyim. neyse. m&m6-7 diyorduk. =) yok mu ikisini de oynamış olup da "m&m6'nın şu şu yönleri iyi, 7'de ordaki şeyleri şuna çevirdiler de kötü oldu. gerçi 7'nin bıdıbıdısı daha iyiydi yahu..." diye konuyu biraz daha açabilecek? mm7 güzel. hatta serinin en güzel oyunu homam3 ile paralel olduğu için lakin aşırı kısa ve tadı damağında kalıyor mm6 hem güzel, hem aşırı uzun, hem de feci sert. tek problem 7 den sonra oynarsan kısıtlı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hmm 7'yi oynadığımda orta okuldaydım, bayağı oynamıştım ama bitirememiştim. hatta quest promote falan derken sonu yok gibi geliyordu. şimdi de öyle gelecekse ve 6 ondan da çok vakit alıyorsa... gözüm korktu lan, 1-2 hafta ara verdikten sonra oyunun sarmaması hastalığı bende de var çünkü. o zaman bi deniyim 6'yı. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ulan canım sıkılıyor bende bi deniyim 6yı o zaman . Sorularım şu high reso patch veya ilk sefer oynuyanlar için önerdiğiniz fix patchler ,tweakler , restored contentler hede hödö var mı , ve vistada çalıştırıcaz bide bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 MM6 için Mok's Patch v1.3 var. Caps lock ile autorun açıp kapatabilmeni sağlıyor. Onun dışında ufak tefek bug'lar düzeltiyor ve official v1.2 yi de içeriyor. Vista için ayrı bir patch de varmış galiba. Geçen biri yazmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ya bi' de biraz daha iyi grafikler için 1-2 tane mod buldum ama item falan filan da ekliyormuş, pek sevmiyorum oyunu bitirmeden kurcalamayı. sadece grafik için var mı bildiğiniz veya tavsiye ettiğiniz patch/mod? (hem 6 hem 7 için soruyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar