Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360 natal project

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

Milo'nun yapımı çok daha ilerleyerek devam ediyormuş, bu sevindirici. Bu proje Kinect'i ciddiye almamın tek sebebi. Bu oyun geleceğin oyun dünyasını anlatıyor aslında.

Bu tip "emotional bond" kuracağımız karakter yaratımı bir süredir deneniyor zaten. Oyunlarda yanımızda ilerleyen karakterler bizi kendilerine ne kadar bağlayabilir? Valve bunu HL2'de Alyx ile deniyordu. Episode 1 ve 2 bu olayı bir kademe daha ileri götürüyordu. HL2 ve episode'ların yapım süreci boyunca Valve bir çok merkezde karakter mimiklerinin oyuncu üzerinde etkilerini araştırıyordu. Valve bu işi çok ciddiye alıyordu, Molyneux bunu bir kaç kademe ileri götürüyor.

Videoyu şiddetle tavsiye ediyorum. Bu geleceğin oyunlarına bir bakış. Artık oyun içinde ki karakterlere duygusal olarak bağlanma dönemine ve interactive gameplay'in zirve yaptığı bir döneme girecek endüstri.

http://vimeo.com/20308849

Böyle aptal baloncuklu oyunlar için değil bu iş için önemli Kinect.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

sesle kontrol olayi iyice super olmaya basladi, yeni gelicek update'de netflix ve hulu plus'i da sesle ve elle kontrol edebileceksiniz. ozellikle sesle kontrol zune da super oluyo, sarkiyi begenmeyen direk LAN XBOX, NEXT diye boguruyo evde ehuehe

ses kontrolü cep tellere de default olarak getirmeliler aslında.

mic+kualklıklarda daimi dinlemede olsa bile olur.

next, pause vs dediğinde anında yapsa.. fiyu

ve yapan vardır garanti, ben bilmiyorumdur şimdi. zor bişi değil gibi hani bu zamana göre
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Penthesilea said:

sesle kontrol olayi iyice super olmaya basladi, yeni gelicek update'de netflix ve hulu plus'i da sesle ve elle kontrol edebileceksiniz. ozellikle sesle kontrol zune da super oluyo, sarkiyi begenmeyen direk LAN XBOX, NEXT diye boguruyo evde ehuehe

ses kontrolü cep tellere de default olarak getirmeliler aslında.

mic+kualklıklarda daimi dinlemede olsa bile olur.

next, pause vs dediğinde anında yapsa.. fiyu

ve yapan vardır garanti, ben bilmiyorumdur şimdi. zor bişi değil gibi hani bu zamana göre

ben niye simdiye kadar bu kadar gec kaldiklarini anlayamamisimdir zaten, ekrana parmakla dokundurmaya caliscaklarina voice recog fln kassalardi gayet kullaniyor olurduk su an sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

natal'a çok güzel oyunlar çıkmış diye duydum. geliştirilmiş bir yapay zeka bir oyuna monte edilmiş, oyundaki insanlarla konuşabiliyor, etkileşim yapabiliyormuşuz. bir fps oyunu yapmışlar, mouse+klavyeden daha fazla kontrola imkan tanıyormuş. yeni oyunlar artık gamepadle olmuycakmış natalla olacakmış. doğru mu bunlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

natal'a çok güzel oyunlar çıkmış diye duydum. geliştirilmiş bir yapay zeka bir oyuna monte edilmiş, oyundaki insanlarla konuşabiliyor, etkileşim yapabiliyormuşuz. bir fps oyunu yapmışlar, mouse+klavyeden daha fazla kontrola imkan tanıyormuş. yeni oyunlar artık gamepadle olmuycakmış natalla olacakmış. doğru mu bunlar?
hayir

natal da projenin adi, her ms projesinde oldugu gibi bi sehir adi, brezilya'da yanlis hatirlamiyorsam natal. urunun adi kinect.
Sosyal ağlarda paylaş

bi exploit bulmuşlardı geçenlerde şimdi 1 aylık trial açıyorum abuse ediyorum diyince arkadaş hatırladım. eski MS point kartların codelarından adamlar sistemi çözmüşler ve 1 milyon $ lık mı ne MS puanı mı ne cukkalamışlar. joystiq de vardı haberi.

doğru mu bu olay penth ?

http://www.joystiq.com/2011/03/10/ms-point-scam-cost-microsoft-over-1-million/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...