LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Milo'nun yapımı çok daha ilerleyerek devam ediyormuş, bu sevindirici. Bu proje Kinect'i ciddiye almamın tek sebebi. Bu oyun geleceğin oyun dünyasını anlatıyor aslında. Bu tip "emotional bond" kuracağımız karakter yaratımı bir süredir deneniyor zaten. Oyunlarda yanımızda ilerleyen karakterler bizi kendilerine ne kadar bağlayabilir? Valve bunu HL2'de Alyx ile deniyordu. Episode 1 ve 2 bu olayı bir kademe daha ileri götürüyordu. HL2 ve episode'ların yapım süreci boyunca Valve bir çok merkezde karakter mimiklerinin oyuncu üzerinde etkilerini araştırıyordu. Valve bu işi çok ciddiye alıyordu, Molyneux bunu bir kaç kademe ileri götürüyor. Videoyu şiddetle tavsiye ediyorum. Bu geleceğin oyunlarına bir bakış. Artık oyun içinde ki karakterlere duygusal olarak bağlanma dönemine ve interactive gameplay'in zirve yaptığı bir döneme girecek endüstri. http://vimeo.com/20308849 Böyle aptal baloncuklu oyunlar için değil bu iş için önemli Kinect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Evde harry potter beslemek istiyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Taze çektim: http://www.youtube.com/watch?v=NgSrsjc0s-o&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 o robota süper hareket çektirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ÇOK BEĞENDİMMMM... Vayyy bee. Bu gelişecek ve tuhaf oyun salonlarına gidip bunlarla sportif karşılaşmalar falan bile yapıcaz bi 10 sene içinde. Paint ball gibi oyunları bu tarz surrogatelere yaptıracağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sesle kontrol olayi iyice super olmaya basladi, yeni gelicek update'de netflix ve hulu plus'i da sesle ve elle kontrol edebileceksiniz. ozellikle sesle kontrol zune da super oluyo, sarkiyi begenmeyen direk LAN XBOX, NEXT diye boguruyo evde ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 netflixle, hulu plusa ekstra para veriyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Penthesilea said: sesle kontrol olayi iyice super olmaya basladi, yeni gelicek update'de netflix ve hulu plus'i da sesle ve elle kontrol edebileceksiniz. ozellikle sesle kontrol zune da super oluyo, sarkiyi begenmeyen direk LAN XBOX, NEXT diye boguruyo evde ehuehe ses kontrolü cep tellere de default olarak getirmeliler aslında. mic+kualklıklarda daimi dinlemede olsa bile olur. next, pause vs dediğinde anında yapsa.. fiyu ve yapan vardır garanti, ben bilmiyorumdur şimdi. zor bişi değil gibi hani bu zamana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Cep telefonu için sırtında şu aküden taşırsan niye olmasın: http://pinar_oto_elektrik.rehberalem.com/firmalar/29297/urun/mutlu_aku_337.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi sen iphone kullanıyorsun.. ondan öle ya. biz rom falan değiştirip, orasını burasını ekleyip çıkartıp battery life'ın ömrünü hayvani uzatabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dasaaa said: Penthesilea said: sesle kontrol olayi iyice super olmaya basladi, yeni gelicek update'de netflix ve hulu plus'i da sesle ve elle kontrol edebileceksiniz. ozellikle sesle kontrol zune da super oluyo, sarkiyi begenmeyen direk LAN XBOX, NEXT diye boguruyo evde ehuehe ses kontrolü cep tellere de default olarak getirmeliler aslında. mic+kualklıklarda daimi dinlemede olsa bile olur. next, pause vs dediğinde anında yapsa.. fiyu ve yapan vardır garanti, ben bilmiyorumdur şimdi. zor bişi değil gibi hani bu zamana göre ben niye simdiye kadar bu kadar gec kaldiklarini anlayamamisimdir zaten, ekrana parmakla dokundurmaya caliscaklarina voice recog fln kassalardi gayet kullaniyor olurduk su an sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 aksan yüzünden anlaşılmazlıklar vardı eskiden, zaten o aşıldığı ve sorunsuz bir şekilde uygulandığı zaman Default olarak gelecektir diye düşünüyorum. Hatta düşünmeme gerek yok, gösterişli teknoloji satar ve gelecektir asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 aquila said: netflixle, hulu plusa ekstra para veriyo musun?tabi, netflix degisiyor kac dvd aldigina gore, hulu plus da 8 dolar iste ayda. 5 aya falan yayinlarlar heralde bu update'i, betada su an. ben kabloyu iptal ettiriyorum, over the air + hulu gayet yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 habire 1 aylık trial açıyorum 8 dolar ödememek için öylede pis bir adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 o kadar kredi karti numarasini nerden buluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 natal'a çok güzel oyunlar çıkmış diye duydum. geliştirilmiş bir yapay zeka bir oyuna monte edilmiş, oyundaki insanlarla konuşabiliyor, etkileşim yapabiliyormuşuz. bir fps oyunu yapmışlar, mouse+klavyeden daha fazla kontrola imkan tanıyormuş. yeni oyunlar artık gamepadle olmuycakmış natalla olacakmış. doğru mu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Penthesilea said: o kadar kredi karti numarasini nerden buluyorsun? habire derken 3 oldu anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bone said: natal'a çok güzel oyunlar çıkmış diye duydum. geliştirilmiş bir yapay zeka bir oyuna monte edilmiş, oyundaki insanlarla konuşabiliyor, etkileşim yapabiliyormuşuz. bir fps oyunu yapmışlar, mouse+klavyeden daha fazla kontrola imkan tanıyormuş. yeni oyunlar artık gamepadle olmuycakmış natalla olacakmış. doğru mu bunlar?hayir natal da projenin adi, her ms projesinde oldugu gibi bi sehir adi, brezilya'da yanlis hatirlamiyorsam natal. urunun adi kinect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben natal ismini daha çok beğendim abi o yüzden natal diyorum. kinect böyle tuhaf şeyler çağrıştıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 JonBovi said: Penthesilea said: o kadar kredi karti numarasini nerden buluyorsun? habire derken 3 oldu anca olm söyleme, kapatırlar o açığı kalırsın ortada. adam microsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ux1FZpPKh20&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bi exploit bulmuşlardı geçenlerde şimdi 1 aylık trial açıyorum abuse ediyorum diyince arkadaş hatırladım. eski MS point kartların codelarından adamlar sistemi çözmüşler ve 1 milyon $ lık mı ne MS puanı mı ne cukkalamışlar. joystiq de vardı haberi. doğru mu bu olay penth ? http://www.joystiq.com/2011/03/10/ms-point-scam-cost-microsoft-over-1-million/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 sonra yakalanmışlardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 evet dogru da hepsinin hesap gitmistir heralde simdiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=l6QY-eb6NoQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar