Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360 natal project

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

şu alet gelecek vaat etse de, bu oyun alanında değil.

şu aleti güvenlik sistemleri için kullanın, robotlar için çevre algısında kullanın da, oyun için kullanmayın. neymiş efendim balıkların kırdığı camı elimiz ayağımızla kapatıyormuşuz.

ha yoga güzel. oyun oynamasam ve yoga yapıyor olsam onun için alırım. ama oyun için ı ıh.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
DarKRideR said:

elesso said:

eşimle dün teknosada snowboard yaparken veledin teki eşimin önüne atladı o oynamaya başladı :D

eşim dövecekti çocuu :D, wiiyi katlıyacak gibi eğlence bakımından :D , ama tuş şart illaki..

öyle durumda işte çocuğun beline tabanla gireceksin, sakat bırakacaksın

ben o anda gülmekten bıraktım oynamayıda melek gibi kız oyunu baltalanınca canavara dönüştü :D

bu arada alma kararı vermem için 5 dakika oynamam yetti, xbox zaten güzel bir alet her eve lazım e bu zımbırtıda gelince süper işte çifte kar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ahah aynen iste, en hater adami koy, biraz teknolojiyle alakasi varsa o duyguyu alinca 5 dakkada aliyor aleti :)

ne dicem, dance central, your shape: fitness evolved ve kinect sports olmazsa olmaz bak. kinect sports'un masa tenisini xbox live'dan oynayabiliyorsun random insanlarla, avatarinla hareket falan cekiyorsun asiri eglenceli ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

dance central, your shape: fitness evolved ve kinect sports

var şu anda. Yeni aldım Kinectide. Cidden güzel bi aletmiş hani boşu boşuna laf sölemişim bunca zaman. Aletin karşına geçince seni direk tanıması sesle kontrol flnda güzel olmuş.

Oyunlarda eğlenceli ve baya yorucular :). Dance Central çok beğenmedikde Adventures ve sports hoş baya. Ama sportstaki çoğu şeyde wii de vardı yani. Your Shape daha sadece demosuan baktım hakiki oyunu açmadımda oda ilginç duruodu.

Yannız bol kıyafet giyme, yer aç, ışıkladnırmayı ayarla gibi istekleride çok harbiden aletin. Birde hepsini geçtim ayakta durmanın zorunlu olması kötü olmuş cidden.

Ayrıca keşke normal dashboardu da kinectle kontrol edebilseydik sırf kinect hub ile sınırlandırmasaydılar. Birde sesle x box ı kapatabilme de hoş olurdu :)

Star Wars oyunu çıkıcaktı birde ona nooldu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...