Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360 natal project

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

said:
microsoft'un en basarili consumer urunu su anda xbox, yapmayin gozunuzu seveyim ya.

MS in dustugu icler acisi hali belirttigin icin +rep verdim dostum adsfafds

said:
yalniz, ms xboxi sadece oyun konsolu olarak dusunmuyo artik, entertainment hede, kinect de sadece oyunlarda degil, diger seylerde de kullaniliyo, voicele film izlerken hop oynat hop durdur, ileri geri yapabiliyosun mis gibi mesela.

sony de ayni mantikta ilerliyor, ama sole bisi var

iksboksda voice ile ileri geri yaparken ps3 de bluray izliyebiliosun ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ole bir entertainment sistemi dusununki DVD nin yerini alan bluray i oynatamiyor ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA v2.0

HD DVD faili ise apayri bisi direk, somineye paralari bosaltmasina ragmen atesi yanik tutmayi basaramadi MS lol
Sosyal ağlarda paylaş

hala sony ps3 diyenler varya :)

geçin bunları,konsol satışında,oyun satışında,yan malzeme satışında,online ürün satışında ms sony nin kafasına vurdu sonra sıkıldı döndü bir daha vurdu siz hala sony hele hölö

blueray dediğiniz nedir,kimsenin umurunda olmayan bir teknoloji ps3 fanboileri haricinde kimsenin salladığı yok.Blue ray player ı artık neyin yanında hediye edeceklerini şaşırdılar hala tuturamadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Off, en 360 fail, nede PS3 fail. İkiside iyi satıyor, ikiside kullanılıyor. Yurt dışında adamlar ikisini birden alıyor "o daha iyi bu daha iyi" diyeceğine. Exclusive oyununu alıp oynuyor, bir tarafında değil yani.

Penth sende Kinect var "memnunum" diyorsun. OYUN MU VAR ki memnunsun? Evde zıplıyormusun botu zıplatıcam diye?

Kinect'te oyunlar botlu oyun dışına çıkamaz diyorum, o yüzden başarılı olamaz. Kinect = wii resmen. Yani gidersin sanal kedini seversin, ayıcıklarla zıplarsın. Ama CoD oynayamazsın.

Ben Move'u o yüzden seviyorum. Daha Pro...
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Off, en 360 fail, nede PS3 fail. İkiside iyi satıyor, ikiside kullanılıyor. Yurt dışında adamlar ikisini birden alıyor "o daha iyi bu daha iyi" diyeceğine. Exclusive oyununu alıp oynuyor, bir tarafında değil yani.

Penth sende Kinect var "memnunum" diyorsun. OYUN MU VAR ki memnunsun? Evde zıplıyormusun botu zıplatıcam diye?

Kinect'te oyunlar botlu oyun dışına çıkamaz diyorum, o yüzden başarılı olamaz. Kinect = wii resmen. Yani gidersin sanal kedini seversin, ayıcıklarla zıplarsın. Ama CoD oynayamazsın.

Ben Move'u o yüzden seviyorum. Daha Pro...

ya ben buna da katılmıyorum, move'da hardcore oyunların sorunsuz oynanabileceğini nereden çıkarıyoruz ki?

Hani Wii'de Metroid falan oynadım mesela, tamam oyun ona göre düzenlendiğinden ötürü çok başarılıydı ama PS'de veya Xbox'ta FPS oynayacaksam analoglarla oynarım daha iyi,

Move hiçbir zaman Wiimote'un kopyası olmaktan öteye geçemeyecektir. Bu yüzden Kinect'te Move'da fail işte üstelemeye gerek yok.

Ayrıca Penth, lütfen Xbox veya Kinect'le ilgili birşeyi ABD baz alarak örnek verme, çünkü cidden Xbox ve ürünleri söz konusu olduğunda ABD vs. World oluyor. Hani bütün satış başarıları, bütün reklam faaliyetleri Amerika üzerinde yapıldığından global bir başarı söz konusu olmuyor.

İlk hafta satışlarında Kinect mesela beklenenden çok büyük satış yapmıştı dünya genelinde, bunu söyle ama ABD'deki toplam satış rakamları tarzında şeylerden bahsetme, ya da Amerikalı bir gencin yorumlarını,
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

hala sony ps3 diyenler varya :)

geçin bunları,konsol satışında,oyun satışında,yan malzeme satışında,online ürün satışında ms sony nin kafasına vurdu sonra sıkıldı döndü bir daha vurdu siz hala sony hele hölö

blueray dediğiniz nedir,kimsenin umurunda olmayan bir teknoloji ps3 fanboileri haricinde kimsenin salladığı yok.Blue ray player ı artık neyin yanında hediye edeceklerini şaşırdılar hala tuturamadılar.

birisi bu arkadaşa full hd televizyonda bluray film izlettirebilir mi lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun kısımları normal dvd ye sığmadığı için çıkarmışlar huehue

Bide DarkRider +1

Kinect de Move da overrated aletler bence. Hani ben tv nin karşısına geçip hoplayıp zıplamayı pek sevmiyorum. Sakin sakin karşımakinin kafasına chainsaw u sokmayı tercih ediyorum.

Wii de aylardır açmadım bile. Senede 1-2 adam gibi oyun çıkıyor onada.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de kısaca şöyle değineyim;

alet iyi, hayvan gibi gelecek vadediyor, sadece oyun alanında da değil.

çıkmış ya da duyurulmuş (büyük ihtimalle duyurulmamış çıkacak oyunlar da dahil) hiç bir oyununu oturup da tek başıma oynamam. evet oturmadan oynanıyor zaten. sonuç olarak tek başıma saçma saçma zıplamam ya da böyle basit oyunlar oynamam.

arkadaş ortamı olursa, deli gibi oynanır. işte o zaman saçma saçma zıplamanın bir anlamı olur. özellikle dönecek taşağın haddi hesabı olmaz. party işte.

bu aleti move ile karşılaştırmam, zira move üzerindeki tuşları sayesinde daha yüksek bir kontrol veriyor. bunda ise tamamen özgürlük ile farklı şeyler vadediliyor. ikisinin de kulvarları farklı.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.gamespot.com/news/6284632.html?om_act=convert&om_clk=hot-stories&tag=hot-stories;title;2

2.5 milyon satmis kinect 25 gunde daha ne olsun adamlar 500milyon dolari cikarmislar bile

hatta bestbuy da 150 dolar a satildigini dusunur isek

2.500.000 x 150 dolar = 375milyon dolar yapiyor sadece 25 gunde

super(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...