Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Sparkcaster said: dont feed the taraf Her kesimin bir troll gastesi olmalı sadece dinciler olunca eylencesi kalmıyo bi süre sonra
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Taraf basın trolü demek için girmiştim bende ehehe. Yahu hem aydın geçiniyorlar, hem cahilin önde gideni bayrak sallayanı tipler hemde ona buna çamur atarak geçimlerini sağlıyorlar. Yazık valla.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 on ay sonra el bombası skandalı misali gerçek bir haber çıkarırlar HANİ YALAN YAZIYORDU HA HANİ GÖRDÜNÜZ MÜ ZUAAAA yapan kullanıcılarımız yine damlar, sorun değil.
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bu yalan haber değil ki yalan haberin de bi raconu var bu bambaşka bişi
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bir de şu var : onur tun said: taraf manşetten verdiği tüm haberlerde yüzünün akıyla çıktı onur tun said: yasemin çongar ve ntv ekibininin arasında geçen tartışma videosunu izledim. yasemin çongar rahat ve akıcı konuuştu. tarafın yaş tahtaya basmayacağını düşünüyorum... şahane ya.
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sanırım eskiden olsa bu gazete bir kere yalan haber yapan gazete damgası yedikten sonra belini doğrultamaz hale gelirdi. devir değişti işler değişti.
sinad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ya gazete kurabilecek kapasiteye ulaşmış bir adamın GMT den haberi nasıl olmaz ? Bu ülkede demekki gazete çıkarmak bu kadar kolay.
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 adamda suç yok ki okuyan gerzeklerde var
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 asfaloth said: sanırım eskiden olsa bu gazete bir kere yalan haber yapan gazete damgası yedikten sonra belini doğrultamaz hale gelirdi. devir değişti işler değişti. ülke ile ilgili bir durum. fransada (bile) bir devlet adamının oğlu bir şirketin başına gelir millet ayaklanır, burda 1-2 küfredilir sonra insanlar hayatına geri döner.
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 devir ne zaman değişti ya. her zaman böyleydi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 AHAHAHAHAHA abi taraf gazetesini ve altan ailesini cidiye lan var mı?
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 vakiti bile ciddiye alan var. o açıdan tarafı ciddiye alanların olması şaşırtmıyo beni. ama yine de böyle insanların varlığı acı bişey tabii.
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bu adamlar kış saatine geçilince de baya afallar lan.
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 edit/dasaaa:resim linki düzeltildi
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 otobüslerdeki tehlikenin farkında mısınız? diye reklam bekliyorum taraftan.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yanlız ntv direk testise bagladı olayı http://www.ntvmsnbc.com/id/25013801/ ahahah
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Ben en çok şu mühendisleri merak ettim ya, çıkasalar da 2 laf etseler. " -başınız sağolsun abi -sağol yiğenim -yenge hasta falan mıydı abi? -yok yiğenim, sağsağlam kadındı ya -peki nasıl oldu abi -ntv den aradılar:( " ahhazhahzhahghaha
fizban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bu haber sayesinde iki mühendise dayandırarak istediğinizi zırvalayabilirsiniz bunu öğrenmiş olduk. girin bi itüye, ne haberler çıkar. benim mesela iki tane yüksek mühendisten edindiğim bilgiye göre kanal d çalışanları cep telefonuyla çağrı bırakaraktan bekaret bozuyorlarmış.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 +merhaba ben ntv'den mirgün -abi yapme etme gözünü seveyim, biraz daha yaşasaydım +çok geç kıçına çip yerleştirdik sen çok küçükken -doğum lekem!!!!! +şu anda aradık aktive oldu -ne kadar daha yaşarım? +ölmüş olman lazım? -ölmedim, belki yanlışlık yapmışsındır abi +gmt kaç sizin orda!? -+2 +ruşen bir boku da adam gibi yap be adam!? -abi madem ölmedim bak ölümü atlattık, kanka olalım? burcu'nun numarası var mı sende kanka? +dıt dıt dıt dıııııtt
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 babam ntv de santral memuru hepinizi öldürürüm. o değilde mühendis tanımaya gerekte yok bu haberler için. nede olsa "ben gazeteciyim kaynağımı açıklamam" zırvası var haha.
Burax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 139 kez aramak yerine 1 kez arayıp uzun uzun çaldırsalarmış :F
Öne çıkan mesajlar