Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 duyuruyu haketti, evet: http://img132.imageshack.us/img132/8996/paticikdeney7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ahah abi çok iyi, canım sıkılıyodu zaten eğlence çıktı bize de sdlkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 AHAHAHAHAHAHAHA BAGİRDİM YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paticik.com 'u nerden buldun peki? Ayrıca özel mesaj gelmiş, sağ üstte kutun çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 HAHA TROLL OGUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 abi dev ekranda göründü refresh yemeden ahahuazuuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ben attım pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ondan sonra patinin adı cıkıyo orda burda gizli bölümleri var vip odaları falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 omden kim yaziyor? iki dakka adam olun arkadasim, ayip yaa. kabak gibi got cikti dev ekranda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 pogodi said: ben attım pm FEMÜNÜS bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 lol kim koymuştu o resmi? ben de nazlı'ya attım valla oy, olayı anlamadım ama madem kahveden adama ihtiyaç var. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 oğuz da hala yeto gibi nba izletiyor. hedef kitlesi farklı adamın. apaçi dh tayfası yani hedef kitlesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 oğuzun ekran gözükmüyor? bide çok pis dağınık gibi ora nazlının oda daha bi hoş sarı ışık var öbüründe florasan gibi fakir işi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deney7nazli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 benim şimdi görevlerimi yapmam lazım paticik.com u da yapıştırdım duvara size bırakıyorum artık ben gelip yardım istedim sadece tabiki etmeme hakkınız var yinede teşekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 NAZLI NASIL YARDIM EDEBİLİRİZ? VUR DE VURALIM NAZLI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 zaten nazlıya atardık biz ilk mesajında yardım istemiş apaçi tayfası saldırılarına karşı koskoca elitist pati yaneee buraaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 "roket adam" said: oğuz da hala yeto gibi nba izletiyor. hedef kitlesi farklı adamın. apaçi dh tayfası yani hedef kitlesi.fsdagfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Ne zaman ihtiyacin olursa 4. kamerada bekliyorum iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 pm harrası devam ediyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 haha hakkaten güzel hareket nerden buldun pati'yi çoh merak ettim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ABBI AHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 hadi kaptın oyları yine iyisin apaçi oğuza vermedik oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 benim de proje yapmam gerekiyor, bana da oy verin lan, hocanin mailini veriim, hocam bes ver bu adama diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Pardon, 100 kontörü nereye atıyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar