Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

Khelben said:

Bi 10 sayfa sonra heralde kafası yarılan hakem suçlu olucak. ALTI ÜSTÜ KAFASI YARILDI. yaşıyo yani sorun yok.
olm maç daha başlamadan sahada gezmesi baştan suç zaten. ne işin var orda git otur hakem odanda çay falan iç.

ahah oda ısınmaya çıktı olm. yoksa gönül isterdi hakemlerimiz maçtan önce çay kahve içip stres atabilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

bundan sonra kural gelsin 10 dakka ısınıp geri girsinler.

yok öyle babasının tarlası gibi dolaşmak o sahada! kirasını bizim kulüp ödüyo lan!

bildiğin yarım saat ısındılar ya provokatör hakemler, resmen seyirciyi tahrik ettiler kafalarına bişey atmaları için
Sosyal ağlarda paylaş

konuya yorum atmamışım bende kendimce ve doğru olduğunu düşündüğüm yorumları yazayım.

1. golünüz ofsayt arkadaşlar. çok açık ve net bunda herkesin hem fikir olduğunu düşünüyorum zaten.

2. golünüz penaltı değil. biraz yavaş çekim kameralarından izlerseniz leo franco nun direk ayağa dolanmadığını, topa yöneldiğini leo franco nun ellerinin alex in bacağına gelmeden önce alex in "profesyönelce" kendini bıraktığını görüceksiniz.

ama hakemin o olayı görebileceğini tabiki bende beklemiyorum ne kadar sert görünmeye çalışsa da verdi penaltıyı derbide direk.

versin canım nolecek penaltı.

3. golünüz ; gol.

keita nın kırmızı kart görmesi normal , sonuçta yumruk atmış ; ama roberto carlos da o hareketi yaptıktan sonra kendine öyle tecrübeli yılların futbolcusu yok işte kral demesin. çok çamur bir hareket harbiden. bende olsam keitanın yerinde burnunu kırabilirdim roberto carlos un.

2-1 olduktan sonra galatasaray oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra gol arıyordu ki muhtemelen atabilir maçı berabere kapatabilirdi ; ama keitanın atılması ile dağıldı takım. yediğimiz 3. golden anlaşılabilir bu olay. resmen mahalle maçı golü gibi oldu. fb gs nin ceza sahasında daşşaklarını sallaya sallaya oynuyordu bildiğin.

seneye görüşürüz.
tebrikler genede.

ayrıca taraftarınız çok lanet bir taraftar.
teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Carlos aslında o pozisyondan sonra bence kendine profesyonel desin. Profesyonelliğe gayet uygun bir hareketti. Rakibini provoke etti gayet profesyonelce ve istediğini aldı.

edit : Ayrıca söylediklerinin çoğu yalan yanlış da olsa kişisel görüşündür, saygı duyarım.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk aklıma gelen Materazzi - Zidane olmakla birlikte bu şekilde rakibini provoke edip istediğini gerçekleştiren bir çok oyuncu var. Tamam yaptıkları çirkin bir hareket ama kurallar dahilinde ve gayet profesyonelce takımlarının kazanmasına dolaylı yoldan katkıda bulunuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Carlos aslında o pozisyondan sonra bence kendine profesyonel desin. Profesyonelliğe gayet uygun bir hareketti. Rakibini provoke etti gayet profesyonelce ve istediğini aldı.

edit : Ayrıca söylediklerinin çoğu yalan yanlış da olsa kişisel görüşündür, saygı duyarım.

aynen güreş için gayet profesyonel bir hareket. herkes yapsın karşısındakine kırmızı kart yedirmek için maçlarda. çok güzel örnek olabilir carlos türk futboluna ve futbolcularına.

söylediklerim neye göre kime göre yalan yanlış? fanatik, objektif olmayan fb taraftarına tabi yalan yanlış yorumlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Radiance said:

said:
edit: bi daha baktımda franco resmen şok olmuş penaltı verilince.. pozisyonu izleyin tekrar, spot görmüş tavşanlara dönmüş. vallahi hiç haketmemiş lan. çok üzüldüm yine şimdi.

Ya bunlar hep Ahmet Çakarı dinleyip burada konuşan tipler. Neymiş Adam sarı kartı görünce sevinmiş, kırmızı olabilirmiş, yok asagı yukarı bakıyormuş.

selam,
ben fenerliyim, attığım mesajda geyik.
bye.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Galatasarayın pozisyonu olmadığını idda edenlere bir çırpıda sayayım ;

Nondanın önünden geçen top

nondanın uzanamadığı kafa topu

aydının kaleci ile karşı karşıya vurduğu alakasız top

kewelın anlık duraksamasıyle bilicanın kornere attığı top

bunlar bir anda aklıma gelenler, daha da vardır muhtemelen

bütün bunlara karşı fenerin pozisyonları ;

1. kazımın aut attığı top
2. kazımın aut attığı top
3. kazımın aut attığı top
4. kazımın aut attığı top
5. kazımın aut attığı top
6. kazımın aut attığı top
7. kazımın aut attığı top
8. kazımın aut attığı top
9. kazımın aut attığı top
10. kazımın aut attığı top
11. güzanın kafası

sonuç ; daum korkmasaydı da kazımın yerine forvet çıkarsaydı belki 20 tane atardınız :)

abi bu yoruma bittim,enson beynelminel fılmınde gözlerimden yaş gelmişti.Nondanın önünden geçen topmuş pozisyon:) ha birde volkanın ıskalamadığı geri pas var,onuda ıskalasaydı nonda koşup gol atacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha supermis pozisyonlarin aciklamasi :)

nonda beyaz olsa idi gol olurdu, harry 10 cm uzun olsa idi gol olabilirdi ayin durumuna bagli bu olasilik, aydin rivaldonun cocugu olsa idi gol olurdu, abi nedir buna benzer aciklamalar.

sacmaligin daniskasi. hayir yaziyor bunlari birisi ve sanirim dusunuyorda , nasil olur anlamiyorum birisi nasil yazar bunlari ve inanir.. dalga geciliyoruz haberiniz olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...