Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sağ çizgide ayagının altından kaçırıp taca giden pozisyonda epicti sabrinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Masquerade said: ben bilmem yardımcı bilir.olm hasta mısın o zaman bizim pozisyona da ben bilmem yardımcı bilir desene? popomun objektifi ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 senin popon kötü ya, olmam orada objektif fln. bikinili resimlerinden biliyorum. ehah :p couldnt resist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bi 10 sayfa sonra heralde kafası yarılan hakem suçlu olucak. ALTI ÜSTÜ KAFASI YARILDI. yaşıyo yani sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Masquerade said: senin popon kötü ya, olmam orada objektif fln. bikinili resimlerinden biliyorum. ehah :p couldnt resist.assdf nasıl bir dansözsün ya cevab veremedi resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Khelben said: Bi 10 sayfa sonra heralde kafası yarılan hakem suçlu olucak. ALTI ÜSTÜ KAFASI YARILDI. yaşıyo yani sorun yok.olm maç daha başlamadan sahada gezmesi baştan suç zaten. ne işin var orda git otur hakem odanda çay falan iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Holy said: Khelben said: Bi 10 sayfa sonra heralde kafası yarılan hakem suçlu olucak. ALTI ÜSTÜ KAFASI YARILDI. yaşıyo yani sorun yok.olm maç daha başlamadan sahada gezmesi baştan suç zaten. ne işin var orda git otur hakem odanda çay falan iç. ahah oda ısınmaya çıktı olm. yoksa gönül isterdi hakemlerimiz maçtan önce çay kahve içip stres atabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bundan sonra kural gelsin 10 dakka ısınıp geri girsinler. yok öyle babasının tarlası gibi dolaşmak o sahada! kirasını bizim kulüp ödüyo lan! bildiğin yarım saat ısındılar ya provokatör hakemler, resmen seyirciyi tahrik ettiler kafalarına bişey atmaları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Masquerade said: ama seneye kesin yenicez diyip bitireyim. see ya. "Next time Gadget! Next timee!!!" (serbest çağrışım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 son olarak şunu da yapıp kaçıyorum ben; sene 2009, hala kadıköydeki feneri yenebileceğini düşünen gsliler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yeter lan ben bile sıkıldım valla kitleyin artık lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 konuya yorum atmamışım bende kendimce ve doğru olduğunu düşündüğüm yorumları yazayım. 1. golünüz ofsayt arkadaşlar. çok açık ve net bunda herkesin hem fikir olduğunu düşünüyorum zaten. 2. golünüz penaltı değil. biraz yavaş çekim kameralarından izlerseniz leo franco nun direk ayağa dolanmadığını, topa yöneldiğini leo franco nun ellerinin alex in bacağına gelmeden önce alex in "profesyönelce" kendini bıraktığını görüceksiniz. ama hakemin o olayı görebileceğini tabiki bende beklemiyorum ne kadar sert görünmeye çalışsa da verdi penaltıyı derbide direk. versin canım nolecek penaltı. 3. golünüz ; gol. keita nın kırmızı kart görmesi normal , sonuçta yumruk atmış ; ama roberto carlos da o hareketi yaptıktan sonra kendine öyle tecrübeli yılların futbolcusu yok işte kral demesin. çok çamur bir hareket harbiden. bende olsam keitanın yerinde burnunu kırabilirdim roberto carlos un. 2-1 olduktan sonra galatasaray oyunun kontrolünü ele geçirdikten sonra gol arıyordu ki muhtemelen atabilir maçı berabere kapatabilirdi ; ama keitanın atılması ile dağıldı takım. yediğimiz 3. golden anlaşılabilir bu olay. resmen mahalle maçı golü gibi oldu. fb gs nin ceza sahasında daşşaklarını sallaya sallaya oynuyordu bildiğin. seneye görüşürüz. tebrikler genede. ayrıca taraftarınız çok lanet bir taraftar. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Carlos aslında o pozisyondan sonra bence kendine profesyonel desin. Profesyonelliğe gayet uygun bir hareketti. Rakibini provoke etti gayet profesyonelce ve istediğini aldı. edit : Ayrıca söylediklerinin çoğu yalan yanlış da olsa kişisel görüşündür, saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 gures musabakasi icin profesyonel oalbilir dogru dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Keita'nın kırmızı kart gördüğü pozisyonla, Hagi'nin UEFA kupası finalinde gördüğü kırmızı kart aynı lan, dejavu yaşadım sanki o anda, kartlar bile aynı. alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 İlk aklıma gelen Materazzi - Zidane olmakla birlikte bu şekilde rakibini provoke edip istediğini gerçekleştiren bir çok oyuncu var. Tamam yaptıkları çirkin bir hareket ama kurallar dahilinde ve gayet profesyonelce takımlarının kazanmasına dolaylı yoldan katkıda bulunuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Fistan buraya kuralı yazdı.. Hala offside diyorsunuz. Okuma özürlülüğünde son level. End gamesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kitana said: seneye görüşürüz. teşekkürler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Holy said: Carlos aslında o pozisyondan sonra bence kendine profesyonel desin. Profesyonelliğe gayet uygun bir hareketti. Rakibini provoke etti gayet profesyonelce ve istediğini aldı. edit : Ayrıca söylediklerinin çoğu yalan yanlış da olsa kişisel görüşündür, saygı duyarım. aynen güreş için gayet profesyonel bir hareket. herkes yapsın karşısındakine kırmızı kart yedirmek için maçlarda. çok güzel örnek olabilir carlos türk futboluna ve futbolcularına. söylediklerim neye göre kime göre yalan yanlış? fanatik, objektif olmayan fb taraftarına tabi yalan yanlış yorumlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Radiance said: said: edit: bi daha baktımda franco resmen şok olmuş penaltı verilince.. pozisyonu izleyin tekrar, spot görmüş tavşanlara dönmüş. vallahi hiç haketmemiş lan. çok üzüldüm yine şimdi. Ya bunlar hep Ahmet Çakarı dinleyip burada konuşan tipler. Neymiş Adam sarı kartı görünce sevinmiş, kırmızı olabilirmiş, yok asagı yukarı bakıyormuş. selam, ben fenerliyim, attığım mesajda geyik. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bence Trabzonspor çok iyi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 abi hala bok atıcak yer mi arıosunuz anlamadım :/ yok gol ofsayt, yok bilmem ne. niye iyi oynadınız yendiniz diyemiosunuz ki? yiter ya. ilk gol ofsayttı iyi tamam ama o olmadı ondan sonraki girecekti, yüzleşin bunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 harrykewell said: Galatasarayın pozisyonu olmadığını idda edenlere bir çırpıda sayayım ; Nondanın önünden geçen top nondanın uzanamadığı kafa topu aydının kaleci ile karşı karşıya vurduğu alakasız top kewelın anlık duraksamasıyle bilicanın kornere attığı top bunlar bir anda aklıma gelenler, daha da vardır muhtemelen bütün bunlara karşı fenerin pozisyonları ; 1. kazımın aut attığı top 2. kazımın aut attığı top 3. kazımın aut attığı top 4. kazımın aut attığı top 5. kazımın aut attığı top 6. kazımın aut attığı top 7. kazımın aut attığı top 8. kazımın aut attığı top 9. kazımın aut attığı top 10. kazımın aut attığı top 11. güzanın kafası sonuç ; daum korkmasaydı da kazımın yerine forvet çıkarsaydı belki 20 tane atardınız :) abi bu yoruma bittim,enson beynelminel fılmınde gözlerimden yaş gelmişti.Nondanın önünden geçen topmuş pozisyon:) ha birde volkanın ıskalamadığı geri pas var,onuda ıskalasaydı nonda koşup gol atacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ahahaha supermis pozisyonlarin aciklamasi :) nonda beyaz olsa idi gol olurdu, harry 10 cm uzun olsa idi gol olabilirdi ayin durumuna bagli bu olasilik, aydin rivaldonun cocugu olsa idi gol olurdu, abi nedir buna benzer aciklamalar. sacmaligin daniskasi. hayir yaziyor bunlari birisi ve sanirim dusunuyorda , nasil olur anlamiyorum birisi nasil yazar bunlari ve inanir.. dalga geciliyoruz haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar