Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Radiance said:

Gençler kendine baksın : )

bak bakalım son zamanlarda açılan beşiktaş topiclerine
kalkıpta beşiktaş şöyle böyle diyenlere laf etmişmiyim. takımımı savunmuşmuyum.
ben kendi takımımı biliyorum ne olduğunu ona göre susarım haksızsam yada adam gibi yorum yaparım.
kalkıpta sizene benim takımımdan diye bi mantık yürütmemki =)
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Ronaldinho said:

carlos a güreş yaptı diyenler , servetin ceza sahasında luganoya yaptığını , kazım'da bulaşıcı hastalık varmış gibi yanından geçenin kendini yere atmasını ve hakemin buna sessiz kalmasını da görsünler. sonra gol ofsayttı filan diye hakemin arkasına sığınsınlar.

normal bir hakem yönetseydi maçı kazım 7-8 kere kırmızı kart görürdü

yine hakem normal olsa nondaya kart çıkarmazdı,

hakem hakem olsa yine kendini fenerli topçulara parmaklatmazdı,

hakem bir daha normal olsa baroninin maç içinde ardaya attığı yumruğu görürdü,

hakem insan olsa o maçı hiç başlatmazdı, ya da en iyi ihtimal tribünleri boşaltıp öyle oynatırdı...
normal bir hakem olsa franco,servet,gökhan,keita,arda atılırdı. maçı hükmen 3-0 alırdık.
Sosyal ağlarda paylaş

Normal hakem olsa dediklerinizden hiçbiri atılmazdı.

Franco'nun pozisyonu evet penaltı (zaten öyle demiştim şimdi videosunu bulup tekrar izledim, merak edene youtube'dan aratınca çıkıyor). Ancak dediğiniz gibi kırmızı olması için her penaltının kırmızı kart gerektirmesi gerekir ki yok öyle bir şey. Kaleci topa müdahale etmeye çalışırken kontrolsüz çıkışla adam düşürüyor, kırmızı kart demek kusra bakmayın ama hakemle alakasız sizin anormalliğiniz.

Servet ve Kazım normal değil ama "sert" bir hakemde atılırlardı berabercene, Gökhan'ın çok bir şey yaptığını görmedim.

Arda, Emre, Christian, R.Carlos hep atılmaya müsait oyunculardı maçta zaten.

Öte yandan beni şaşırtan bunca olay olurkan Sabri'nin bunların hiçbirine karışmaması kenarda temiz bir şekilde futbolunu oynaması oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Razu said:

Baggio said:

bunda 50 tane atıldı ama bir tanesi daha baştan hakemin kafasını buldu, onun için de bu kadar büyüttünüz olayı.

Baggio said:

hakemin kafasını buldu, onun için de bu kadar büyüttünüz olayı

Baggio said:

hakemin kafasını buldu

Baggio said:

hakemin

Hem suçlu hem güçlü taraftar modeli işte.

Seneye hedefleri Adnan Polat'ın kafasını yarmakmış. Önce td, sonra hakem şimdi başkan.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

harrykewell said:

Ronaldinho said:

carlos a güreş yaptı diyenler , servetin ceza sahasında luganoya yaptığını , kazım'da bulaşıcı hastalık varmış gibi yanından geçenin kendini yere atmasını ve hakemin buna sessiz kalmasını da görsünler. sonra gol ofsayttı filan diye hakemin arkasına sığınsınlar.

hakem insan olsa o maçı hiç başlatmazdı, ya da en iyi ihtimal tribünleri boşaltıp öyle oynatırdı...
normal bir hakem olsa franco,servet,gökhan,keita,arda atılırdı. maçı hükmen 3-0 alırdık.

normal bi hakem olsa maç başlamazdı arkadaşım. kafası yarılan hakemin cesareti olsa başlatmazdı o maçı. FIFA nın ve TFF nin kararı net, maçtan önce hakemler yaralanırsa maçı başlatmayın diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

FIFA'nın ve TFF nin kararı net demişsin.
Koy bakalım linki bizde okuyalım ?
öyle işkembeden sallamayla olmuyor.
TFF konferansta anlatmış bunları. Oguz Sarvan Lig TV ye dedi.
maçtan önce yaralanma olursa hakemin durumuna göre "son takdir hakkı hakemlerindir"
anladın mı bişey burdan ?
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

normal bi hakem olsa maç başlamazdı arkadaşım. kafası yarılan hakemin cesareti olsa başlatmazdı o maçı. FIFA nın ve TFF nin kararı net, maçtan önce hakemler yaralanırsa maçı başlatmayın diyorlar.

yaralandıda sanki yoğun bakıma aldılar
kafası kanadı bi altı üstü
hiçmi çocukken kafanıza taş atıp kanamadı kafanız.
kafa dediğin şey sivri bi darbeye bakar yarılmak için. attılar bişi yarıldı attılar dikiş yada pansuman yaptılar geçti gitti.
sanki bana beyin kanaması geçirdi yada komaya girdi.
abartmayın bu kadar. maç balşatılmazmış şuymuş buymuş
ona bakarsak sizin sahanızdaki maçında yarıda kesilmesi gerekirdi
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Normal hakem olsa dediklerinizden hiçbiri atılmazdı.

Franco'nun pozisyonu evet penaltı (zaten öyle demiştim şimdi videosunu bulup tekrar izledim, merak edene youtube'dan aratınca çıkıyor). Ancak dediğiniz gibi kırmızı olması için her penaltının kırmızı kart gerektirmesi gerekir ki yok öyle bir şey. Kaleci topa müdahale etmeye çalışırken kontrolsüz çıkışla adam düşürüyor, kırmızı kart demek kusra bakmayın ama hakemle alakasız sizin anormalliğiniz.

Servet ve Kazım normal değil ama "sert" bir hakemde atılırlardı berabercene, Gökhan'ın çok bir şey yaptığını görmedim.

Arda, Emre, Christian, R.Carlos hep atılmaya müsait oyunculardı maçta zaten.

Öte yandan beni şaşırtan bunca olay olurkan Sabri'nin bunların hiçbirine karışmaması kenarda temiz bir şekilde futbolunu oynaması oldu.
Sabri'nin sahada olduğunu çektiği şut 30 metre üstten auta gidince fark ettim ben :) yoktu sahada resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Holy said:

harrykewell said:

Ronaldinho said:

bükreş maçından sonra sadece 3 günümüz vardı hazırlanmak için o yüzden ucuz kurtuldunuz.
maç başlamayıp da 10 gün sonraya ertelenseydi halinizi düşünemiyorum :(
her gün başına bir gol yazıyo taksimetre
Sosyal ağlarda paylaş

Temiz bir şekilde futbolunu oynaması zaten Sabri için auta giden 5 veya daha az şut / maç demek oluyor :)

Yine 1-2 defa atağa kaldırdı takımı gerçi, hatta çok güzel bir ortası vardı hem nonda hem elano mu ne dokunamamışlardı falan da genel olarak etkisizdi evet. Ama işte beni şaşırtan kavgaya karışmaması oldu Sabri'nin. GS'den kim kart görür deseler 1 sabri derdim derbi maçında
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...