Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 of abi bravo tebrikler falanda cidden bi maç alt tarafı ya neden gs yi yenince fb şampiyon olmuş kadar seviniyor anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Farinal said: of abi bravo tebrikler falanda cidden bi maç alt tarafı ya neden gs yi yenince fb şampiyon olmuş kadar seviniyor anlamak mümkün değil. Bir yarası var işte çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yarası olsada 10 yılda geçmiştir lan yene yene anlamadım ki biraz sakin be pehlivanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Radiance said: Gençler kendine baksın : ) bak bakalım son zamanlarda açılan beşiktaş topiclerine kalkıpta beşiktaş şöyle böyle diyenlere laf etmişmiyim. takımımı savunmuşmuyum. ben kendi takımımı biliyorum ne olduğunu ona göre susarım haksızsam yada adam gibi yorum yaparım. kalkıpta sizene benim takımımdan diye bi mantık yürütmemki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ne şampiyon olmuş gibi sevinicez ya? gs'i her sene eze eze yeniyoruz, alıştık artık. eğlendiğimiz tek şey ağlayıp duran gslılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 harrykewell said: Ronaldinho said: carlos a güreş yaptı diyenler , servetin ceza sahasında luganoya yaptığını , kazım'da bulaşıcı hastalık varmış gibi yanından geçenin kendini yere atmasını ve hakemin buna sessiz kalmasını da görsünler. sonra gol ofsayttı filan diye hakemin arkasına sığınsınlar. normal bir hakem yönetseydi maçı kazım 7-8 kere kırmızı kart görürdü yine hakem normal olsa nondaya kart çıkarmazdı, hakem hakem olsa yine kendini fenerli topçulara parmaklatmazdı, hakem bir daha normal olsa baroninin maç içinde ardaya attığı yumruğu görürdü, hakem insan olsa o maçı hiç başlatmazdı, ya da en iyi ihtimal tribünleri boşaltıp öyle oynatırdı...normal bir hakem olsa franco,servet,gökhan,keita,arda atılırdı. maçı hükmen 3-0 alırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hakem adam olsa hakem olmazdı lan 90dk it gibi koşulur mu başka iş mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 o maçtan 90dk için ne kaç milyar alıyo haberin varmı. o parayı sana versinler edirneden ardahana kadar koşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 GS taraftarlarının %70'i çapulcu ya. fakir takımın taraftarları işte nolucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Normal hakem olsa dediklerinizden hiçbiri atılmazdı. Franco'nun pozisyonu evet penaltı (zaten öyle demiştim şimdi videosunu bulup tekrar izledim, merak edene youtube'dan aratınca çıkıyor). Ancak dediğiniz gibi kırmızı olması için her penaltının kırmızı kart gerektirmesi gerekir ki yok öyle bir şey. Kaleci topa müdahale etmeye çalışırken kontrolsüz çıkışla adam düşürüyor, kırmızı kart demek kusra bakmayın ama hakemle alakasız sizin anormalliğiniz. Servet ve Kazım normal değil ama "sert" bir hakemde atılırlardı berabercene, Gökhan'ın çok bir şey yaptığını görmedim. Arda, Emre, Christian, R.Carlos hep atılmaya müsait oyunculardı maçta zaten. Öte yandan beni şaşırtan bunca olay olurkan Sabri'nin bunların hiçbirine karışmaması kenarda temiz bir şekilde futbolunu oynaması oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Razu said: Baggio said: bunda 50 tane atıldı ama bir tanesi daha baştan hakemin kafasını buldu, onun için de bu kadar büyüttünüz olayı. Baggio said: hakemin kafasını buldu, onun için de bu kadar büyüttünüz olayı Baggio said: hakemin kafasını buldu Baggio said: hakemin Hem suçlu hem güçlü taraftar modeli işte. Seneye hedefleri Adnan Polat'ın kafasını yarmakmış. Önce td, sonra hakem şimdi başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Holy said: harrykewell said: Ronaldinho said: carlos a güreş yaptı diyenler , servetin ceza sahasında luganoya yaptığını , kazım'da bulaşıcı hastalık varmış gibi yanından geçenin kendini yere atmasını ve hakemin buna sessiz kalmasını da görsünler. sonra gol ofsayttı filan diye hakemin arkasına sığınsınlar. normal bir hakem yönetseydi maçı kazım 7-8 kere kırmızı kart görürdü yine hakem normal olsa nondaya kart çıkarmazdı, hakem hakem olsa yine kendini fenerli topçulara parmaklatmazdı, hakem bir daha normal olsa baroninin maç içinde ardaya attığı yumruğu görürdü, hakem insan olsa o maçı hiç başlatmazdı, ya da en iyi ihtimal tribünleri boşaltıp öyle oynatırdı...normal bir hakem olsa franco,servet,gökhan,keita,arda atılırdı. maçı hükmen 3-0 alırdık. normal bi hakem olsa maç başlamazdı arkadaşım. kafası yarılan hakemin cesareti olsa başlatmazdı o maçı. FIFA nın ve TFF nin kararı net, maçtan önce hakemler yaralanırsa maçı başlatmayın diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 çok süper lan bu topik. seviyorum galatasaraylıları ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 FIFA'nın ve TFF nin kararı net demişsin. Koy bakalım linki bizde okuyalım ? öyle işkembeden sallamayla olmuyor. TFF konferansta anlatmış bunları. Oguz Sarvan Lig TV ye dedi. maçtan önce yaralanma olursa hakemin durumuna göre "son takdir hakkı hakemlerindir" anladın mı bişey burdan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Khelben said: normal bi hakem olsa maç başlamazdı arkadaşım. kafası yarılan hakemin cesareti olsa başlatmazdı o maçı. FIFA nın ve TFF nin kararı net, maçtan önce hakemler yaralanırsa maçı başlatmayın diyorlar. yaralandıda sanki yoğun bakıma aldılar kafası kanadı bi altı üstü hiçmi çocukken kafanıza taş atıp kanamadı kafanız. kafa dediğin şey sivri bi darbeye bakar yarılmak için. attılar bişi yarıldı attılar dikiş yada pansuman yaptılar geçti gitti. sanki bana beyin kanaması geçirdi yada komaya girdi. abartmayın bu kadar. maç balşatılmazmış şuymuş buymuş ona bakarsak sizin sahanızdaki maçında yarıda kesilmesi gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 otto bariç'in oscarlık oyunuyla sahadan çekilen bir fb vardı. tehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 otto bariç zamanındaki federasyona söyle sen o zaman maçtan çekilmeninde bi cezası vardır elbet ha bide sağdan soldan duyup okuyup gelipte burda otto bariç zamanında şöyle böyle yaptınız ühühü demeyin o zamanlarda sen burnunda sümükle takılıyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Rewendor said: Normal hakem olsa dediklerinizden hiçbiri atılmazdı. Franco'nun pozisyonu evet penaltı (zaten öyle demiştim şimdi videosunu bulup tekrar izledim, merak edene youtube'dan aratınca çıkıyor). Ancak dediğiniz gibi kırmızı olması için her penaltının kırmızı kart gerektirmesi gerekir ki yok öyle bir şey. Kaleci topa müdahale etmeye çalışırken kontrolsüz çıkışla adam düşürüyor, kırmızı kart demek kusra bakmayın ama hakemle alakasız sizin anormalliğiniz. Servet ve Kazım normal değil ama "sert" bir hakemde atılırlardı berabercene, Gökhan'ın çok bir şey yaptığını görmedim. Arda, Emre, Christian, R.Carlos hep atılmaya müsait oyunculardı maçta zaten. Öte yandan beni şaşırtan bunca olay olurkan Sabri'nin bunların hiçbirine karışmaması kenarda temiz bir şekilde futbolunu oynaması oldu.Sabri'nin sahada olduğunu çektiği şut 30 metre üstten auta gidince fark ettim ben :) yoktu sahada resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Khelben said: Holy said: harrykewell said: Ronaldinho said: carlos a güreş yaptı diyenler , servetin ceza sahasında luganoya yaptığını , kazım'da bulaşıcı hastalık varmış gibi yanından geçenin kendini yere atmasını ve hakemin buna sessiz kalmasını da görsünler. sonra gol ofsayttı filan diye hakemin arkasına sığınsınlar. normal bir hakem yönetseydi maçı kazım 7-8 kere kırmızı kart görürdü yine hakem normal olsa nondaya kart çıkarmazdı, hakem hakem olsa yine kendini fenerli topçulara parmaklatmazdı, hakem bir daha normal olsa baroninin maç içinde ardaya attığı yumruğu görürdü, hakem insan olsa o maçı hiç başlatmazdı, ya da en iyi ihtimal tribünleri boşaltıp öyle oynatırdı...normal bir hakem olsa franco,servet,gökhan,keita,arda atılırdı. maçı hükmen 3-0 alırdık. normal bi hakem olsa maç başlamazdı arkadaşım. kafası yarılan hakemin cesareti olsa başlatmazdı o maçı. FIFA nın ve TFF nin kararı net, maçtan önce hakemler yaralanırsa maçı başlatmayın diyorlar.bükreş maçından sonra sadece 3 günümüz vardı hazırlanmak için o yüzden ucuz kurtuldunuz. maç başlamayıp da 10 gün sonraya ertelenseydi halinizi düşünemiyorum :( her gün başına bir gol yazıyo taksimetre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sabrinin şutu tribünlere gitmeden baya önce bi şutu vardı yerden tıngır mıngır volkana geldi top. o an sabrinin gözler parladı sevincinden bir cocuk gibi. ALLAHIM FENERBAHÇE MAÇINDA OYNUYORUM VE ŞUTUM KALEYİ BULDU ÖLSEMDE GAM YEMEM der gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Temiz bir şekilde futbolunu oynaması zaten Sabri için auta giden 5 veya daha az şut / maç demek oluyor :) Yine 1-2 defa atağa kaldırdı takımı gerçi, hatta çok güzel bir ortası vardı hem nonda hem elano mu ne dokunamamışlardı falan da genel olarak etkisizdi evet. Ama işte beni şaşırtan kavgaya karışmaması oldu Sabri'nin. GS'den kim kart görür deseler 1 sabri derdim derbi maçında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 nondaya kestiği ve nondanın kafasını sıyıran bir top vardı ilk yarıda. 2 cm daha uzatabilse nonda ittirirdi içeri topu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Masquerade said: nondaya kestiği ve nondanın kafasını sıyıran bir top vardı ilk yarıda. 2 cm daha uzatabilse nonda ittirirdi içeri topu. :) ofsayttı canım o pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ben bilmem yardımcı bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sıkıldım. ama seneye kesin yenicez diyip bitireyim. see ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar