Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 amma laga luga olmuş gene ulan 10 sene biz gs a samiyende yenilecez bırak post atmayı sokağa çıkamam , demekki gs lıların çenesine vuruyor garip bi durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masquerade said: Elin değmişken siliver abi o zaman. Kusura bakma ama Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden birinin başkanına haysiyetsiz diğerine öküz denebiliyorsa o sözcüğü burada kullanmak istediğim birçok kişiye hitabımda kullanacağım. Tamam güzel yapmışsın ödevini de, bula bula bunları bulmuşsun işte, birine karşı gaza gelip de ettiğim hakaret bulamamışsın, çünkü yok :) Haysiyetsiz olduğunu düşündüğün birine gıyabında böyle bir şey yazmakla, direk buradaki başka bir şahısa bunu demek çok farklı şeyler, bunu zamanında diğer modlarımızdan biri de açık bir şekilde belirtmişti. Sadece suyunun çıkartılmaması bekleniyor bu konunun, yani sırf kendisi burada yok diye ağır hakaret falan edilemiyor. Örnek; az önce Eeht'i de Arda hakkında abartıp mal falan dediği için aldık dışarı, şaşırırsın belki ama ilk talebi de ben yaptım. Mesajı da gizledim hatta, bak şu işe. Senin "oha hemen sildin TARAFLI MOD AHAH" dediğin mesajlar ise bunun ötesinde KÜFÜR içeriyordu. Size göre delikanlılık tabii de, biz siliyoruz, kusura bakma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Holy said: tamam da yapmıyoruz diyorsun sen. eğer ikisini karşılaştıracaksak bu olay şuna benzer; ben bankaya girip kasadan 1 milyar çalarım, benden sonra sen girersin 2 milyar çalarsın, sonra ben sana hırsız diye bağırırım. konuşmakla görgüsüzlük yapmak aynı şey değil işte verdiğin örnek de uçuk, alakasız diyorum ki, her fırsatta uefa deyip gözünü çıkarmıyoruz biz, yeri geldi mi konuşuyoruz, sizinse öyle zamanlarınız oluyor ki, tek eğlenceniz 6-0'ı konuşmak, uefa ya b.k atmak oluyor. Siz 6-0 la sadece bize karşı gururlusunuz, biz uefayla dünya devlerine karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 postkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 erucalavera said: ya abi nedir bu fener en büyük başarısına ulaştı, onlar için bitti sezon ehe ehe yorumları. sanki gs bize 10-15 şampiyonluk fark atmış da biz sadece derbi kazanıp seviniyoruz. şampiyonluklarımız aynı sayıda, son 10 yılda da mükemmel bir seri yakalamışız, sevincez tabi. yok olay ne biliyomusun? Çok yakın zamandan bir örnek vericem.. Yemin ederim ben geçen sene 2 kupa alıp şampiyon olduktan sonra bu kadar sevinmedim ki benim Bjk'yi burda ne kadar hararetli savunduğumu herkes bilir , her maça giderim istanbuldaki falan filan.. Yani siz Kadıköyde Gs'yi 3-1 yenince bu kadar seviniyosunuz o biraz acaip oluyor ondan.. sevinceksin tabi en doğal hakkın ama biraz ölçülü olması lazım , o kadar laf söylenmemesi lazım karşı tarafa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Baggio said: khala said: anca geldim eve maçtan fenerli arkadaşları tebrik ediyorum öncelikle baggio efendide modluguna güvenerek lagaluga yapmaya başlamış gene.Atmış gene zarfı, yersen işte. Kaç senedir aynı ortamdayız bide bana söylerler kavgacı diye. Biz en azından delikanlı gibi lafımızın arkasında dururuz. Bu lafları en fazla burda söylersin, başka yerde gel söyle görelim ne kadar delikanlısın. Aman abi, kavga edemediğim için çok karıyım ben. Senin gibi ser.. şey, delikanlı olamadık, affet. Neler var ya ehe, adres isteyecek utanmasa. Şu modluk edebiyatından da gına geldi, kendinize yeni "laga lugalar" bulun artık. Mod olmadan da aynı idi tarzım, banlanmak bir yana mod yaptılar, sizin aksinize ikisini ayırt edebiliyorum çünkü. senden zaten karıdan başka birşey olmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Baggio said: Masquerade said: Elin değmişken siliver abi o zaman. Kusura bakma ama Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden birinin başkanına haysiyetsiz diğerine öküz denebiliyorsa o sözcüğü burada kullanmak istediğim birçok kişiye hitabımda kullanacağım. Tamam güzel yapmışsın ödevini de, bula bula bunları bulmuşsun işte, birine karşı gaza gelip de ettiğim hakaret bulamamışsın, çünkü yok :) Haysiyetsiz olduğunu düşündüğün birine gıyabında böyle bir şey yazmakla, direk buradaki başka bir şahısa bunu demek çok farklı şeyler, bunu zamanında diğer modlarımızdan biri de açık bir şekilde belirtmişti. Sadece suyunun çıkartılmaması bekleniyor bu konunun, yani sırf kendisi burada yok diye ağır hakaret falan edilemiyor. Örnek; az önce Eeht'i de Arda hakkında abartıp mal falan dediği için aldık dışarı, şaşırırsın belki ama ilk talebi de ben yaptım. Mesajı da gizledim hatta, bak şu işe. Senin "oha hemen sildin TARAFLI MOD AHAH" dediğin mesajlar ise bunun ötesinde KÜFÜR içeriyordu. Size göre delikanlılık tabii de, biz siliyoruz, kusura bakma artık. kimse senin burdaki insanlara hakaret ettiğini söylemiyor bitanem , sen o mesajları cantona'ya yönelik arka arkaya yazarken ben seni uyarmaya çalıştım sende bana sanane yahu diye cevap verdin.. sonunda ne oldu Cantopna banladı? Baggio nooldu bir dahaki topiği beklemek üzere ve bir kaç kişiyi daha banlatmak üzere köşesine çekildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 suBzer0 said: erucalavera said: ya abi nedir bu fener en büyük başarısına ulaştı, onlar için bitti sezon ehe ehe yorumları. sanki gs bize 10-15 şampiyonluk fark atmış da biz sadece derbi kazanıp seviniyoruz. şampiyonluklarımız aynı sayıda, son 10 yılda da mükemmel bir seri yakalamışız, sevincez tabi. yok olay ne biliyomusun? Çok yakın zamandan bir örnek vericem.. Yemin ederim ben geçen sene 2 kupa alıp şampiyon olduktan sonra bu kadar sevinmedim ki benim Bjk'yi burda ne kadar hararetli savunduğumu herkes bilir , her maça giderim istanbuldaki falan filan.. Yani siz Kadıköyde Gs'yi 3-1 yenince bu kadar seviniyosunuz o biraz acaip oluyor ondan.. sevinceksin tabi en doğal hakkın ama biraz ölçülü olması lazım , o kadar laf söylenmemesi lazım karşı tarafa... şu mesajda hiç doğru bişey yok farkında mısın külliyen yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Eti Maximus, AYARSIZ SEVİNÇ! benim şahsen GS maçlarını kazanınca veya kaybedince sevincim veya üzüntüm bir başka oluyor. şampiyonluktan daha uzun süreli olmuyor belki ama anlık sevinç katsayım tavan yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ne gereksiz kavgalar dönüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 diyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Aziz Yıldırım'a bir kere azize bir kere kişiliksiz dediğim için 2 kere ban yedim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Offff fena koydu valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 mhh neyse, yarın dersim var yatıcam, bayaa da postm oldu zaten futbol konuşunca, sevindim ahaha tekrar tebrikler fb camiasını(emre belözoğlu denen haysiyetsiz dallama hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Maratona özel istek geldi , "Şansal bey ben galatasaraylıyım oğlum 13 yaşında ve daha Kadıköyde Fenerbahçeye karşı galibiyet hatırlamıyor , sizden ricam 10 sene önceki maçı verirmisiniz".. boş konuşan gs lılar alsınlar bi yeni rakı geçsinler televizyonun karşısına , fırsat bu fırsat çünkü başka türlü göremezler böyle bir olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kim koydu :S alıntıda yapmamışsın bianda içinden geldi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 abi ne konuşuyosunuz burda saçma sapan şu an? açın rıdvanı dinleyin bari NTv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bonjo said: Maratona özel istek geldi , "Şansal bey ben galatasaraylıyım oğlum 13 yaşında ve daha Kadıköyde Fenerbahçeye karşı galibiyet hatırlamıyor , sizden ricam 10 sene önceki maçı verirmisiniz".. boş konuşan gs lılar alsınlar bi yeni rakı geçsinler televizyonun karşısına , fırsat bu fırsat çünkü başka türlü göremezler böyle bir olayı :D inandın di mi sen de adamın gs li olduğuna ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sinad said: Aziz Yıldırım'a bir kere azize bir kere kişiliksiz dediğim için 2 kere ban yedim. Saygılar. bu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 AZİZE Mİ? CANIN SAĞOLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 emre belözoğluna sevgilerimi ilettiğim mesajımı sildiğiniz için teşekkür ederim, kendisi gerçekten haysiyetsiz, kişiliksiz dallamanın tekidir. tekrar ediyorum. ha birde, klavuzu karga olanın olayı var, madem silinecek kişilere hakaret mesajları, silecek insan da (eğer tahmin ettiğim kişiyse) kimse hakkında bu tarz yorumlarda bulunmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 antu.com giriş süper olmuş bu arada bi şarkı bu kadar güzel özetler herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sinad said: Aziz Yıldırım'a bir kere azize bir kere kişiliksiz dediğim için 2 kere ban yedim. Saygılar. Genel Moderasyon bölümünde, içinde "sinad" geçen, tarafımdan atılmış postları arattım; "Herhangi bir sonuç bulunamadı." dedi. Tek mod benmişim gibi davranmayın yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 cantona'yı savunan arkadaşlar acaba ilk sayfadan beri konuyu takip ediyorlarmı acaba? maksat bok atmak başka bişey değil yani. adam resmen saçma sapan konuştu konu boyunca hakaretin kralını yaptı. acc silicem dedi silmedi. bu adama sen hala konuşuyomusun dedi diye adama karşı birlik oldunuz. ezilenler birliği tarzında bişey bide biz x banlandık QQ!!wadkass diğeri karı falan yazmış cantonayı katmıyorum bile adam söylenmedik küfür bırakmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ben eski ezeli rekabeti istiyorum arkadaşım bu ne böyle skor tahmini yap golü kim atar onun tahminini yap bide bu maçlar tamamen iddaaya göre ayarlanıyo sen yap 2. yarıda kadıköyde maçı tek maç oynayabilelim bak gör ozaman bankadan kredi çekip fener'e koymuyomuyum parayı :D:D hadi gsli arkadaşlar takımınıza biraz güvenin her sene 1 golle olmaz bu seneye en az 3 gol bekliyorum tabi biz yine 4-3 yeneriz o ayrı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar