Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Cantona said:

Holy said:

OLM NASI YENDİK LAN BEN GALATASARAYLI OLSAM (ÇOK ŞÜKÜR DEĞİLİM LAN ORÇUN KORUSUN AMAN YARABBİ 100 MİLYAR BORCUM OLSUN BÖYLE OLUCAĞIMA) 10 yıl sokağa çıkamam.

dimi ama 17 mayıs 2000'de sevinçten kalpten giderdin.

tmm avunacak şey buldular bu malubiyetin üzerine haha
sonra birisi kalkıcak bana siz neyle avunuyosunuz diyicek. bende 8-0 ile dicem ha ha ha ha
her fener malubiyetinde adamlar bununla avunuyılar
17 mayıs
17 mayıs diye sayıklayıp bilinç altına sokuyolar hahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

valla göğsümü gere gere geziyorum çok şükür.
GS'li olmak ölüm gibi bişey lan, yaşarken ölmek gibi, çok değişik.

Ötenazi yasaksa GS'li olmak da yasaklansın bence. Ötenazi'yi serbest bıraksınlar ya da GS'lilere

ahahaha komik şey.. komiklik yapıyoo hade gülün !
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Cantona said:

Holy said:

OLM NASI YENDİK LAN BEN GALATASARAYLI OLSAM (ÇOK ŞÜKÜR DEĞİLİM LAN ORÇUN KORUSUN AMAN YARABBİ 100 MİLYAR BORCUM OLSUN BÖYLE OLUCAĞIMA) 10 yıl sokağa çıkamam.

dimi ama 17 mayıs 2000'de sevinçten kalpten giderdin.

tmm avunacak şey buldular bu malubiyetin üzerine haha
sonra birisi kalkıcak bana siz neyle avunuyosunuz diyicek. bende 8-0 ile dicem ha ha ha ha
her fener malubiyetinde adamlar bununla avunuyılar
17 mayıs
17 mayıs diye sayıklayıp bilinç altına sokuyolar hahaha

el .... gerdeğe girmeyin yazık olur. dalga geçtiğin takım sizi 3-0 yendi.
Sosyal ağlarda paylaş

-GALATASARAYLI FUTBOLCULARA SU DOLU BALON ATTI-

Fenerbahçeli taraftarlar, ısınmanın ardından soyunma odasına giden Galatasaraylı futbolculara içinde su olduğu görülen balonları attı.

Futbolcular soyunma odası tüneline yöneldiğinde, medya tribününün sağ tarafında bulunan taraftar grubu üzerinde mor renkli inek resmi bulunan, çoğunluğu su dolu olduğu görülen balonları futbolcuların üzerine doğru attı.

Bu arada, sarı-kırmızılılar ısınmak için sahaya çıktığında, Fenerbahçe tribünlerinden sahaya su dolu plastik bardaklar atıldığı görüldü.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Masquerade said:

e ama sen diğer adamlara "hala konuşuyorlar, bir susun" diyorsun.

Selfpwn.

Hadi canım? "Kaybedersek üyeliğimi silerim" diyen adamdan bahsediyorumdur da, yetemeyenler ya da gocunanlar üzerine alıyordur belki.

Quote kullanmadığım için özür dilerim.

gerizekalı mısın? pardon, sormak hata, gerizekalısın. ve art niyetli, örümcek kafalının tekisin. ben öyle yazmışsam yazayım, yazdığım beni bağlar, istediğimi yazar ederim, sen - üstelik mod olarak - gelip burada bana hala yazmaya yüzün var mı diyemezsin. dersen de ayarı götüne götüne yersin. siktir git şimdi. sil üyeliği, sen rahatla. ben de maçtan önce dediğim gibi üyeliğimi sildirmiş olayım. ama en azından giderken senin gibi bir yavşağa içimden gelenleri yazabildiğim için mutluyum. inan bana staddaki 52.000 maymundan hiçbir farkın yok, hepiniz aynısınız. bağırıyorsunuz ya, "hepiniz o. çocuğusunuz" diye, he, sizin ne çocuğu olduğunuz bile belli değil.

ohş. şimdi sil ve kaybol gözümün önünden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...