aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya hala adamlara cevap veriyosun vidi vidi, birak uzatma iste, hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Holy said: OLM NASI YENDİK LAN BEN GALATASARAYLI OLSAM (ÇOK ŞÜKÜR DEĞİLİM LAN ORÇUN KORUSUN AMAN YARABBİ 100 MİLYAR BORCUM OLSUN BÖYLE OLUCAĞIMA) 10 yıl sokağa çıkamam.fenerli olman bir şeyi değiştirmiyor dostum, senin çıkamaman normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Holy said: OLM NASI YENDİK LAN BEN GALATASARAYLI OLSAM (ÇOK ŞÜKÜR DEĞİLİM LAN ORÇUN KORUSUN AMAN YARABBİ 100 MİLYAR BORCUM OLSUN BÖYLE OLUCAĞIMA) 10 yıl sokağa çıkamam. dimi ama 17 mayıs 2000'de sevinçten kalpten giderdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ya Galatasaray'lıyım diye Cantona'yı koruyacak değilim, adam büyük konuşmuş üyeliğini silsin kendisi. Ama Baggio paha biçilemez bir adam.Devam etsin böyle ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Daha ne tartışılıyor ki aslında? Fenerbahçe her sene en büyük başarısını tekrarlıyor. Bu yüzden kutlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Fenerbahçeliyim bu lazer tutanları bırakın fenerbahçeli adam kabul etmiyorum.Adam gibi maç izlemeyi öğrensin bu insanlar artık.Galatasarı yendiğimiz için mutluyum ama böyle saçma olaylar maçın önüne geçmesin.Bu arada Baroşun ayağı kırılmış hakan şükür söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Cantona said: Holy said: OLM NASI YENDİK LAN BEN GALATASARAYLI OLSAM (ÇOK ŞÜKÜR DEĞİLİM LAN ORÇUN KORUSUN AMAN YARABBİ 100 MİLYAR BORCUM OLSUN BÖYLE OLUCAĞIMA) 10 yıl sokağa çıkamam. dimi ama 17 mayıs 2000'de sevinçten kalpten giderdin. tmm avunacak şey buldular bu malubiyetin üzerine haha sonra birisi kalkıcak bana siz neyle avunuyosunuz diyicek. bende 8-0 ile dicem ha ha ha ha her fener malubiyetinde adamlar bununla avunuyılar 17 mayıs 17 mayıs diye sayıklayıp bilinç altına sokuyolar hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 erkek adam verdiği sözü tutar hala konuşuyon bıdı bıdı bıdı ama çok pis ezdi fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 valla göğsümü gere gere geziyorum çok şükür. GS'li olmak ölüm gibi bişey lan, yaşarken ölmek gibi, çok değişik. Ötenazi yasaksa GS'li olmak da yasaklansın bence. Ötenazi'yi serbest bıraksınlar ya da GS'lilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Cantona said: Holy said: OLM NASI YENDİK LAN BEN GALATASARAYLI OLSAM (ÇOK ŞÜKÜR DEĞİLİM LAN ORÇUN KORUSUN AMAN YARABBİ 100 MİLYAR BORCUM OLSUN BÖYLE OLUCAĞIMA) 10 yıl sokağa çıkamam. dimi ama 17 mayıs 2000'de sevinçten kalpten giderdin. wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Leo franco nun pozisyonu penaltı değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Holy abartma olm, Avrupa kupamız var sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Holy said: valla göğsümü gere gere geziyorum çok şükür. GS'li olmak ölüm gibi bişey lan, yaşarken ölmek gibi, çok değişik. Ötenazi yasaksa GS'li olmak da yasaklansın bence. Ötenazi'yi serbest bıraksınlar ya da GS'lilere ahahaha komik şey.. komiklik yapıyoo hade gülün ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yalniz o tutulan lazer mi, yoksa stadin kendinde olan bi isik mi anlamadim, cunku macin sonunda sahada gene yesil yesil isiklar geziyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Fb sezonu bitirdi, rahatça takılıyorlar tabi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: Cantona said: Holy said: OLM NASI YENDİK LAN BEN GALATASARAYLI OLSAM (ÇOK ŞÜKÜR DEĞİLİM LAN ORÇUN KORUSUN AMAN YARABBİ 100 MİLYAR BORCUM OLSUN BÖYLE OLUCAĞIMA) 10 yıl sokağa çıkamam. dimi ama 17 mayıs 2000'de sevinçten kalpten giderdin. tmm avunacak şey buldular bu malubiyetin üzerine haha sonra birisi kalkıcak bana siz neyle avunuyosunuz diyicek. bende 8-0 ile dicem ha ha ha ha her fener malubiyetinde adamlar bununla avunuyılar 17 mayıs 17 mayıs diye sayıklayıp bilinç altına sokuyolar hahaha el .... gerdeğe girmeyin yazık olur. dalga geçtiğin takım sizi 3-0 yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Aziz bizzat tutmuş ışıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 -GALATASARAYLI FUTBOLCULARA SU DOLU BALON ATTI- Fenerbahçeli taraftarlar, ısınmanın ardından soyunma odasına giden Galatasaraylı futbolculara içinde su olduğu görülen balonları attı. Futbolcular soyunma odası tüneline yöneldiğinde, medya tribününün sağ tarafında bulunan taraftar grubu üzerinde mor renkli inek resmi bulunan, çoğunluğu su dolu olduğu görülen balonları futbolcuların üzerine doğru attı. Bu arada, sarı-kırmızılılar ısınmak için sahaya çıktığında, Fenerbahçe tribünlerinden sahaya su dolu plastik bardaklar atıldığı görüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Galatasarayda seçe seçe Sabriyi takım adına sözcü seçmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 arda çıksa ana avrat sövcekde ondan sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 tebrikler tüm fenerbahçelilere, gslilere geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Holy said: OLM NASI YENDİK LAN BEN GALATASARAYLI OLSAM (ÇOK ŞÜKÜR DEĞİLİM LAN ORÇUN KORUSUN AMAN YARABBİ 100 MİLYAR BORCUM OLSUN BÖYLE OLUCAĞIMA) 10 yıl sokağa çıkamam. adam provakatör ya, direk zua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Baggio said: Masquerade said: e ama sen diğer adamlara "hala konuşuyorlar, bir susun" diyorsun. Selfpwn. Hadi canım? "Kaybedersek üyeliğimi silerim" diyen adamdan bahsediyorumdur da, yetemeyenler ya da gocunanlar üzerine alıyordur belki. Quote kullanmadığım için özür dilerim. gerizekalı mısın? pardon, sormak hata, gerizekalısın. ve art niyetli, örümcek kafalının tekisin. ben öyle yazmışsam yazayım, yazdığım beni bağlar, istediğimi yazar ederim, sen - üstelik mod olarak - gelip burada bana hala yazmaya yüzün var mı diyemezsin. dersen de ayarı götüne götüne yersin. siktir git şimdi. sil üyeliği, sen rahatla. ben de maçtan önce dediğim gibi üyeliğimi sildirmiş olayım. ama en azından giderken senin gibi bir yavşağa içimden gelenleri yazabildiğim için mutluyum. inan bana staddaki 52.000 maymundan hiçbir farkın yok, hepiniz aynısınız. bağırıyorsunuz ya, "hepiniz o. çocuğusunuz" diye, he, sizin ne çocuğu olduğunuz bile belli değil. ohş. şimdi sil ve kaybol gözümün önünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Sarbiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Olm hak veriyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar