Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Eoteyn said: Helcaraxe said: keita roberto carlosu dağıtır dediler sonuç 0 , ayakları titriyo üzerine bile gidemiyo PUAHAHAHAHAha geçildiğinde maymun gibi komple tırmanmaya çalışmasaydı herife sansı vardı.. aha ırkçı geldi kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 chagy said: @Sotto Ayhan ne yaptı diyorsunda işte bir şey yapmadı zaten, hayır sabri bomboş koşuyor, ayhan dönüp kaleciye pas veriyor. yani dikine gitsek çok rahat gol atardık. Nitekim son dakikalarda 2-1 iken, Aydın'ın kaçırdığı pozisyon dikine geldi. Haklısın ama ben olayı 1-2 pozisyonla değil,genel olarak değerlendiriyorum...Ayhan top ayağına geldi mi biliyor ki baskı yiyecek ve bakıyor hücumcular ileride pas atamıyor,burada yardım etmesi gereken Elano olmalı..Alex mesela geri gelip yardım ediyor Emre'ye vs takımı rahatlatıyor,bunun olması lazım yoksa Ayhan atakları organize edecek adam değil bu takımda zaten.. Takımın sorunu sistemli bir şekilde top hücum oyuncularına aktarılamıyor,ve bu haftalardır böyle... Orta sahadaki oyuncuların o kadar hızlı bir şekilde o baskı altında kendilerinden onlarca metre uzaklıkta adama top vermesini beklemeyin,yardımlaşma gerekiyor takımda,takım durarak oynuyor... Ayrıca topun bizdeyken hakemin oyunu durduğunda topu Fenerbahçe'ye verdiğini bir tek ben mi farkettim,çok garibime gitti de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Baggio said: Arkası dönükken gözüne bir şey atıldığını iddia edebilen terbiyesiz üçkağıtçı zenciyiallahtan türkiyede çok fazla zenci yok da seni linç etmiyorlar şu yetersiz ırkçılığın sebebiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Baggio said: Mumu'dan sonra bir imza daha çıktı, teşekkürler Cantona. Bakalım bu kez sözünün arkasında durabilecek mi, hiç sanmıyorum gerçi ama :p Şöyle bir bakınca 5-6 banlık arkadaş gözlemledim, o işlere girişeyim biraz, nasıl olsa net çaktık. GS defansının kendini yere atmasına verilen 2 faule, yok yere verilen ofsaytlara falan hiç değinmeyen pek objektif GS'li arkadaşları da kutlarım. Arkası dönükken gözüne bir şey atıldığını iddia edebilen terbiyesiz üçkağıtçı zenciyi bile savunmuşlar hırstan, ancak bu kadar kör olunur. Sonra hakettiğini aldı zaten, seviyesini ortaya koydu kırmızı kart ile. "Keita'nın elemeyeceği sol kanat yok" diyordunuz bir de, onu da unutmayalım. ahaha sarhoş falan mısın. adamın kafasına basbaya pet şişe geldi. tabii, susup oturmasını bekliyordun galiba. carlos'a geçirdiği yumruk, ki tam oturmadı kötü oldu, hepinize geldi galiba. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Baggio said: Mumu'dan sonra bir imza daha çıktı, teşekkürler Cantona. Bakalım bu kez sözünün arkasında durabilecek mi, hiç sanmıyorum gerçi ama :p Şöyle bir bakınca 5-6 banlık arkadaş gözlemledim, o işlere girişeyim biraz, nasıl olsa net çaktık. GS defansının kendini yere atmasına verilen 2 faule, yok yere verilen ofsaytlara falan hiç değinmeyen pek objektif GS'li arkadaşları da kutlarım. Arkası dönükken gözüne bir şey atıldığını iddia edebilen terbiyesiz üçkağıtçı zenciyi bile savunmuşlar hırstan, ancak bu kadar kör olunur. Sonra hakettiğini aldı zaten, seviyesini ortaya koydu kırmızı kart ile. "Keita'nın elemeyeceği sol kanat yok" diyordunuz bir de, onu da unutmayalım. hani okumayım cevap yazmıyım diyorum artık maçı gözünle izlemediğine yorumları elinle yazmadığına eminim. ADAMIN GÖZÜ ŞİŞTİ BE ŞİŞTİ İNSAF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 reysist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 o deil de bi keita vardı? adam ne çirkefmiş lan. gözü arkadaymış bilemedik. zaten ilk defa karşısında adam gibi sol bek bulunca çaktı yumruğu. tam gs'ye yaraşırmış arkadaş helal olsun. o deil de başıma bir şey gelmicekse tekrar söylüyorum EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Cantona said: Baggio said: Mumu'dan sonra bir imza daha çıktı, teşekkürler Cantona. Bakalım bu kez sözünün arkasında durabilecek mi, hiç sanmıyorum gerçi ama :p Şöyle bir bakınca 5-6 banlık arkadaş gözlemledim, o işlere girişeyim biraz, nasıl olsa net çaktık. GS defansının kendini yere atmasına verilen 2 faule, yok yere verilen ofsaytlara falan hiç değinmeyen pek objektif GS'li arkadaşları da kutlarım. Arkası dönükken gözüne bir şey atıldığını iddia edebilen terbiyesiz üçkağıtçı zenciyi bile savunmuşlar hırstan, ancak bu kadar kör olunur. Sonra hakettiğini aldı zaten, seviyesini ortaya koydu kırmızı kart ile. "Keita'nın elemeyeceği sol kanat yok" diyordunuz bir de, onu da unutmayalım. ahaha sarhoş falan mısın. adamın kafasına basbaya pet şişe geldi. tabii, susup oturmasını bekliyordun galiba. carlos'a geçirdiği yumruk, ki tam oturmadı kötü oldu, hepinize geldi galiba. lol. gurur yapta yeni acc aç sil bunu bari rezil oldn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 NASI KOYDUK AHAHAHAHAHHAHA AĞLAYIN LAN ŞİMDİ EZDİK RESMEN SİLDİK SAHADAN FORMALARINIZDAN TUTUP SİLKTİK KENDİNİZE GELİN DİYE. oh boşaldım :) ayrıca hakem gs'den, sabri bizden gibi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 10 yıl dile zor be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 keske mor formayla gelselerdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ne yüzsüz adamlar var, hala yazı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya hatırlıyorum ilkokuldayken ben gs-fb macı sonrası yendiğin zaman gs lilerle dalga gecilirdi onlar da üzülürdü, sana laf etmeye calisirdi filan bir eglence olurdu. simdi dalga da gecilmiyor. adamlar boynu bükük duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bacyonun mod olduğu yerde kalite bu kadar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 DoruK said: Baggio said: Arkası dönükken gözüne bir şey atıldığını iddia edebilen terbiyesiz üçkağıtçı zenciyiallahtan türkiyede çok fazla zenci yok da seni linç etmiyorlar şu yetersiz ırkçılığın sebebiyle. ZENCİ Siyah ırktan olan. Siyâhi ZENCi Fellah, Arap Zenci SİYAHÎ Zenci SİYAH Zenci ZENG zenci Siyah ırktan olan kimse, siyahî Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Baggio said: Ne yüzsüz adamlar var, hala yazı yazıyor. sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Khelben said: Baggio said: Mumu'dan sonra bir imza daha çıktı, teşekkürler Cantona. Bakalım bu kez sözünün arkasında durabilecek mi, hiç sanmıyorum gerçi ama :p Şöyle bir bakınca 5-6 banlık arkadaş gözlemledim, o işlere girişeyim biraz, nasıl olsa net çaktık. GS defansının kendini yere atmasına verilen 2 faule, yok yere verilen ofsaytlara falan hiç değinmeyen pek objektif GS'li arkadaşları da kutlarım. Arkası dönükken gözüne bir şey atıldığını iddia edebilen terbiyesiz üçkağıtçı zenciyi bile savunmuşlar hırstan, ancak bu kadar kör olunur. Sonra hakettiğini aldı zaten, seviyesini ortaya koydu kırmızı kart ile. "Keita'nın elemeyeceği sol kanat yok" diyordunuz bir de, onu da unutmayalım. hani okumayım cevap yazmıyım diyorum artık maçı gözünle izlemediğine yorumları elinle yazmadığına eminim. ADAMIN GÖZÜ ŞİŞTİ BE ŞİŞTİ İNSAF.kankut adamın elmacık kemiği şişti be. senin elmacık kemiğinden mi görüyorsun dünyayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Fenerbahçe akıllı oynadı, Daum iyi hamleler yaptı ve kazandı. 10 sene oldu sezon başında demek burda 0 puan diye check atmamız lazım kağıda,Fenerbahçe'yi kutlarım.Tezahuratı olmayan, takımı galipken ve iyi oynarken bile zaferi kutlayacakken sahaya elinde ne bulduysa atan taraftarı ise Ali Sami Yen'e bekliyoruz.Atsınlar bakalım orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 senin mi account. git işine bak. zenci üçkağıtçıyla uğraş sen. gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Fener çok daha canlı oynadı bizimkiler resmen sümük gibi koşma yok poposunu haraket ettirmekden aciz cuk oturan ortaya kafa atmakdan aciz bi oyun sergilediler gerçi hakemin peşisıra yaptığı hatalar ve çoğu olayı görmezden gelmeside morallerini etkilemiş olabilir diyicem ama muhtemelen canına okurlar o hakemir "gördüğüne çalar bu hakem iyi ağa" < alakası yok gözü bozuk resmen adamın oyuncular el ense bacak kilidi yanar döner depik gibi haraketleri masterledi hakemde tık yok lol Taraftar kötüydü su şişeleri göze lazer tutma felan seyircilerin arasına bayaca lamer karışmıştı ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 barbu said: ya hatırlıyorum ilkokuldayken ben gs-fb macı sonrası yendiğin zaman gs lilerle dalga gecilirdi onlar da üzülürdü, sana laf etmeye calisirdi filan bir eglence olurdu. simdi dalga da gecilmiyor. adamlar boynu bükük duruyor ne dicez abi 10 olmuş. ON. ON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Baggio said: GS defansının kendini yere atmasına verilen 2 faule, yok yere verilen ofsaytlara falan hiç değinmeyen pek objektif GS'li arkadaşları da kutlarım. Arkası dönükken gözüne bir şey atıldığını iddia edebilen terbiyesiz üçkağıtçı zenciyi bile savunmuşlar hırstan, ancak bu kadar kör olunur. Sonra hakettiğini aldı zaten, seviyesini ortaya koydu kırmızı kart ile. "Keita'nın elemeyeceği sol kanat yok" diyordunuz bir de, onu da unutmayalım. dalga mı geçiyosun ya golünüz ofsayt, penaltıdan bile emin değilim ben yavaş çekimde görmek lazım. keita desen gözü morardı adamın ne numarası. futbol oynamayarak ve oynatmayarak kazandı fener tebriks, indirin herkesi ortasahayı geçince hakem de saolsun iyi göz yumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 HAKEM SAGLAM İYİ AİLE ÇOCUGUYDU! BİR MAHSUN MOR MENEKŞE AGLIYOR MU NE? KEİTA SÜFER CARLOS MADARA OLUCAK DİYENLER NERDE ? caps resim de kendi paylaşımım rep lütfen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Holy said: Khelben said: Baggio said: Mumu'dan sonra bir imza daha çıktı, teşekkürler Cantona. Bakalım bu kez sözünün arkasında durabilecek mi, hiç sanmıyorum gerçi ama :p Şöyle bir bakınca 5-6 banlık arkadaş gözlemledim, o işlere girişeyim biraz, nasıl olsa net çaktık. GS defansının kendini yere atmasına verilen 2 faule, yok yere verilen ofsaytlara falan hiç değinmeyen pek objektif GS'li arkadaşları da kutlarım. Arkası dönükken gözüne bir şey atıldığını iddia edebilen terbiyesiz üçkağıtçı zenciyi bile savunmuşlar hırstan, ancak bu kadar kör olunur. Sonra hakettiğini aldı zaten, seviyesini ortaya koydu kırmızı kart ile. "Keita'nın elemeyeceği sol kanat yok" diyordunuz bir de, onu da unutmayalım. hani okumayım cevap yazmıyım diyorum artık maçı gözünle izlemediğine yorumları elinle yazmadığına eminim. ADAMIN GÖZÜ ŞİŞTİ BE ŞİŞTİ İNSAF.kankut adamın elmacık kemiği şişti be. senin elmacık kemiğinden mi görüyorsun dünyayı :( anla yani. şişti sonuçta. neyse sana ayrıca helalteam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 gene 30 gün banlamayın beni taraflı modlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar