Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

chagy said:

@Sotto

Ayhan ne yaptı diyorsunda işte bir şey yapmadı zaten, hayır sabri bomboş koşuyor, ayhan dönüp kaleciye pas veriyor. yani dikine gitsek çok rahat gol atardık. Nitekim son dakikalarda 2-1 iken, Aydın'ın kaçırdığı pozisyon dikine geldi.

Haklısın ama ben olayı 1-2 pozisyonla değil,genel olarak değerlendiriyorum...Ayhan top ayağına geldi mi biliyor ki baskı yiyecek ve bakıyor hücumcular ileride pas atamıyor,burada yardım etmesi gereken Elano olmalı..Alex mesela geri gelip yardım ediyor Emre'ye vs takımı rahatlatıyor,bunun olması lazım yoksa Ayhan atakları organize edecek adam değil bu takımda zaten..
Takımın sorunu sistemli bir şekilde top hücum oyuncularına aktarılamıyor,ve bu haftalardır böyle...
Orta sahadaki oyuncuların o kadar hızlı bir şekilde o baskı altında kendilerinden onlarca metre uzaklıkta adama top vermesini beklemeyin,yardımlaşma gerekiyor takımda,takım durarak oynuyor...
Ayrıca topun bizdeyken hakemin oyunu durduğunda topu Fenerbahçe'ye verdiğini bir tek ben mi farkettim,çok garibime gitti de...
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Mumu'dan sonra bir imza daha çıktı, teşekkürler Cantona. Bakalım bu kez sözünün arkasında durabilecek mi, hiç sanmıyorum gerçi ama :p

Şöyle bir bakınca 5-6 banlık arkadaş gözlemledim, o işlere girişeyim biraz, nasıl olsa net çaktık.

GS defansının kendini yere atmasına verilen 2 faule, yok yere verilen ofsaytlara falan hiç değinmeyen pek objektif GS'li arkadaşları da kutlarım. Arkası dönükken gözüne bir şey atıldığını iddia edebilen terbiyesiz üçkağıtçı zenciyi bile savunmuşlar hırstan, ancak bu kadar kör olunur. Sonra hakettiğini aldı zaten, seviyesini ortaya koydu kırmızı kart ile. "Keita'nın elemeyeceği sol kanat yok" diyordunuz bir de, onu da unutmayalım.

ahaha sarhoş falan mısın. adamın kafasına basbaya pet şişe geldi. tabii, susup oturmasını bekliyordun galiba. carlos'a geçirdiği yumruk, ki tam oturmadı kötü oldu, hepinize geldi galiba. lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Mumu'dan sonra bir imza daha çıktı, teşekkürler Cantona. Bakalım bu kez sözünün arkasında durabilecek mi, hiç sanmıyorum gerçi ama :p

Şöyle bir bakınca 5-6 banlık arkadaş gözlemledim, o işlere girişeyim biraz, nasıl olsa net çaktık.

GS defansının kendini yere atmasına verilen 2 faule, yok yere verilen ofsaytlara falan hiç değinmeyen pek objektif GS'li arkadaşları da kutlarım. Arkası dönükken gözüne bir şey atıldığını iddia edebilen terbiyesiz üçkağıtçı zenciyi bile savunmuşlar hırstan, ancak bu kadar kör olunur. Sonra hakettiğini aldı zaten, seviyesini ortaya koydu kırmızı kart ile. "Keita'nın elemeyeceği sol kanat yok" diyordunuz bir de, onu da unutmayalım.

hani okumayım cevap yazmıyım diyorum artık maçı gözünle izlemediğine yorumları elinle yazmadığına eminim. ADAMIN GÖZÜ ŞİŞTİ BE ŞİŞTİ İNSAF.
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:

Baggio said:

ahaha sarhoş falan mısın. adamın kafasına basbaya pet şişe geldi. tabii, susup oturmasını bekliyordun galiba. carlos'a geçirdiği yumruk, ki tam oturmadı kötü oldu, hepinize geldi galiba. lol.

gurur yapta yeni acc aç sil bunu bari rezil oldn
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Baggio said:
Arkası dönükken gözüne bir şey atıldığını iddia edebilen terbiyesiz üçkağıtçı zenciyi
allahtan türkiyede çok fazla zenci yok da seni linç etmiyorlar şu yetersiz ırkçılığın sebebiyle.

ZENCİ Siyah ırktan olan. Siyâhi

ZENCi Fellah, Arap

Zenci SİYAHÎ

Zenci SİYAH

Zenci ZENG

zenci Siyah ırktan olan kimse, siyahî
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Baggio said:

hani okumayım cevap yazmıyım diyorum artık maçı gözünle izlemediğine yorumları elinle yazmadığına eminim. ADAMIN GÖZÜ ŞİŞTİ BE ŞİŞTİ İNSAF.
kankut adamın elmacık kemiği şişti be.
senin elmacık kemiğinden mi görüyorsun dünyayı :(
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe akıllı oynadı, Daum iyi hamleler yaptı ve kazandı.

10 sene oldu sezon başında demek burda 0 puan diye check atmamız lazım kağıda,Fenerbahçe'yi kutlarım.Tezahuratı olmayan, takımı galipken ve iyi oynarken bile zaferi kutlayacakken sahaya elinde ne bulduysa atan taraftarı ise Ali Sami Yen'e bekliyoruz.Atsınlar bakalım orda.
Sosyal ağlarda paylaş

Fener çok daha canlı oynadı bizimkiler resmen sümük gibi koşma yok poposunu haraket ettirmekden aciz cuk oturan ortaya kafa atmakdan aciz bi oyun sergilediler gerçi hakemin peşisıra yaptığı hatalar ve çoğu olayı görmezden gelmeside morallerini etkilemiş olabilir diyicem ama muhtemelen canına okurlar o hakemir "gördüğüne çalar bu hakem iyi ağa" < alakası yok gözü bozuk resmen adamın oyuncular el ense bacak kilidi yanar döner depik gibi haraketleri masterledi hakemde tık yok lol
Taraftar kötüydü su şişeleri göze lazer tutma felan seyircilerin arasına bayaca lamer karışmıştı ne diyim..
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

dalga mı geçiyosun ya golünüz ofsayt, penaltıdan bile emin değilim ben yavaş çekimde görmek lazım. keita desen gözü morardı adamın ne numarası.
futbol oynamayarak ve oynatmayarak kazandı fener tebriks, indirin herkesi ortasahayı geçince hakem de saolsun iyi göz yumdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Khelben said:

Baggio said:

kankut adamın elmacık kemiği şişti be.
senin elmacık kemiğinden mi görüyorsun dünyayı :(

anla yani. şişti sonuçta. neyse sana ayrıca helalteam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...