calimero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Lugano zaten 1. dakikadan atılması lazım da türkiye de acaip müsamaha gösteriyolar. adam tam bi kasap abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 lugano madagascar'da bile top oynayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 oldu, hemen atsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 lugano galatasaraya gelicem dese kapısında yatarsınız ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bencede. atsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 çok gol olacak bu maçta, çook. kadıköy'de çift haneli skor alacak tabela vardır inşallah. ayıca lugano süper adam, keşke bizde olsaydı. resmen şu anki defans sorunumuza ilaç olacak adam. hagi gibi uyanık bir oyuncu olsaydı bizde, 3. dakikada attırırdı onu oyundan ama, çok agresif zibidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Geçen seneki ilk maçta topik rekor sayılara ulaşmıştı,bunda da ulaşır mı acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Forumun muhtelif yerlerinde, diğer maçların konularının altında da, takımların başlıklarında ve transfer ile ilgili konularda da bu maç konuşuldu, konuşulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sostizm said: Trabzon maçından sonra bile sabri KÖTÜ yakışmıyo falan diyen var mı? Kim gelse önüne geçti, ortaları da çok iydi, ilk gölü de al da at yaptı - tamamen kişisel becerileri ile. bu isimle bu kelimeleri olumlu bir şekilde yanyana gördüm ya, hiç bir face palm yetmez duygularımı açıklamaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 deplasman tribününde yerimizi alıcaz gelecek arkadaşlar olursa haber versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ne kadardı biletler ya. almayı düşünüyodum da, bu hafta içi çıkar sanıp hiç takip etmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 GS yenerse super zevkli olacak zirve yarışı ama zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 daum fb yi korkak oynatırsa gs kazanır. ama fb atak oynarsa (ki öyle olacağını tahmin ediyorum) bu defansla zorlanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bizim defans sıçmasın yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 5-2 falan fener alır . =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 2-1 fb alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Son 27 senedir sadece 5 maç kazanmışız kadıköyde fenere karşı. 18 maç fener almış 7 mi 8 mi ne maç da berabere bitmiş. Sırf şu istatistikler yeter zaten çekinmeye. Ama defans düzgün olursa kazanırız gibi. Edit: yok yok kazanırız gibi değil de, kazanma ihtimalimiz olur belki gibi diye düzelteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 * her maç 0-0 başlar * sahaya çıkan her iki takım içinde galibiyet şansı 1/3 'tür. * maçın berabere bitme ihtimali 1/3 'tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 hadi canım .gercekten mi ? bunu niye daha önce düşünemedik ki biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bu mac bariz üst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 harrykewell said: * her maç 0-0 başlar * sahaya çıkan her iki takım içinde galibiyet şansı 1/3 'tür. * maçın berabere bitme ihtimali 1/3 'tür. bunca yıldır matematik görüyorum bu kadar net olasılık görmemiştim. teşekkürler. dünyanın en yüzeysel insanı ödülünü de verdim gitti. bizim (fb) dıngıldozlar son vuruşlarda başarılı olursa rahat kazanırız. eğer gs korkak oyununu yenebilirse bu sene, rijkaard etkisiyle, 2-3 tane falan atabilirler bize. ama dediğim gibi bizim becerikliliğimize bakar olay, gs'nin savunma bize karşı çok zayıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 harrykewell said: * her maç 0-0 başlar * sahaya çıkan her iki takım içinde galibiyet şansı 1/3 'tür. * maçın berabere bitme ihtimali 1/3 'tür. etkilendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 harrykewell said: * her maç 0-0 başlar * sahaya çıkan her iki takım içinde galibiyet şansı 1/3 'tür. * maçın berabere bitme ihtimali 1/3 'tür. Real Madrid'e telefon açıyorum o zaman satsın ronaldoyu kakayı falan, boşa müsriflik yapmasın, sen ben çıkar oynarız r.madridde 3-4 bin lira maaşa, ne de olsa iki türlü de her maçı kazanma şansı 1/3 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar