Wispy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 O ayı, ya hep armudu sen yiyorsun biraz da bana ver dediğin de de anlamaz o zaman : )
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 okumadım yorumları ama tvden bakıyorum şimdi. yarısı kadın,yarısı çocuk biz napcaz bunları?
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Fistan said: suvras said: fistan senin de ruh hastası bi tacizci sapık katil olup olmadığını bilmiyoruz bu mantıkla ? hangi mantıkla yaklaşıyorsunuz olaylara peki ? progatif
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Cuce said: sabun yaparsınız, hasbinala 4 harflilerden yapılan sabun köpürmez cüce!^'!'^1111!!
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 son zamanlardaki gelişmelerde ben bir eğilip bükülme görmüyorum. cücenin dediği gibi; bazılarımız öyle bir konuşuyor ki, sanki bu ülkenin başbakanı elini masaya vurduğunda her istediğimiz olacak da başbakan satılmış birisi bunları yapmıyor gibi anlam çıkıyor. sittin senedir ne kadar komşumuz varsa birşekilde sorunluyduk. yunandan dost olmaz, araplar satıcı, iran şeriatçı, ruslar kominik, suriye sadece kayısının iyi yetiştiği bir başkente sahip ülke, ermeniler şorolo vs. e sen nasıl güçlü olacaksın? abd'nin başına geldiği gibi dünyadaki bütün siyasi dengeleri altüst eden dünya savaşından galip çıkmayı mı bekleyeceğiz? dünya mahalle olsun, abd mahallenin kabadayısı; kimse boş yere kabadayı olmaz mahalleye. tek başına kabadayının karşısına çıkılmaz, afedersiniz büzzük ister. e apartmandaki bütün komşularla kavgalıyız, münir özkul gibi mahalleliyi arkamıza alıp hain müteahhite karşı duramıyoruz.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Yahu gelenlerin yarısı kadın-çocuk, kalan erkekler de 50 yaşlarında kır saçlı, buruşuk tipler. Bariz 20 yıllık artıklarla keklemeye çalışıyorlar tayyipi. Bildiğin her zamanki pazarcı taktiği; Saglamlar öne çürrükler arkaya laoo, hadii bokayım çabıh!"
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 mahmur kampının kısa bir tarihini okuman lazım o zaman.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Ne diyorsun sen huun ? Kürtlerin tarihi mi varmış ???!!!=!!!111
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bunları törenle uğrayacakları sırada tepeden füzeleselerdi keşke.. negzel amerika adamların yerini belirleyip belirleyip camdan içeriye füze hediye ediyordu..
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Olur mu canım. Artık teröristlere canım cicim yapmak moda.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 di said: Penthesilea said: Abi su haberi okuyup sinir krizi gecirmeyeniniz varsa, icinde bir gram sehitlere saygi, bir gram milliyetcilik yoktur yani. Ahmet Turk denilen adam nasil bir serefsizdir artik aklim hayalim almiyor ya. Sayin Ocalan zaten artik normal bi tabir oldu, herifin konusmasina bak ya. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12721398.asp?gid=229 Su sorununu cevabini ben de merak ediyorum. Coluk cocuk demeden bu ulkenin vatandaslarini katletmis bir kisiye sayin denmesini ve bu kisinin sozuyle bu adimlarin atilmasini nasil hazmediyorsunuz ? milletin içine en az %30 midesiz koydun mu bğyğk bir kısmı bunları izliyiveriyor ve herbir şeyi hazmediyorlar.
elm Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Bende merak ediyorum devletin resmi ideolojisiyle beyni yıkanmış insanlar, işler mantıklı şekilde yürümeye başlayınca bunu nasıl hazmetmeyi başarabilecekler.
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?13,1827546 Gerçi içidne şimdi Türk lafı filan geçior atam ırkçılık yapmıs yakıstıramadık kendisine ama yinede bi bakın belki Amerika ne isterse yapar filan diyenler biraz utanır.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Neyse ben devlet töreni göremedim günün sonunda, siz gördüyseniz söyleyin bir zahmet. Dokunulmazlık denen saçma sapan şey kaldırılsaydı Ahmet Türk de yargılanırdı şimdiye kadar. Bak bakalım sıradan bir adam sayın öcalan desin ne oluyor.
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Gozlerinizi acsaniz her seyi goreceksiniz ama inat ediyorsunuz. Hani sorunun cevabi nerede bu arada ? Ya saka gibi tiplersiniz cidden. Konuyu sadece tutup cekistirebileceginiz yerlerden tutup sunduruyorsunuz. Soru soruyoruz sesiniz solugunuz cikmiyor gormezden geliyorsunuz, muhatap degilim ayagina yatiyorsunuz.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sürekli demokrasinin neferleri geldiği için hükümete kalkmıyor dokunulmazlık bir türlü :( yargılanmamak demokrasinin şanındandır
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 @di. Var mı başka sorun ? Sen de kandili kuşatmaktan başka bir öneride bulunabiliyor musun bu tam bağımsızlık yolundaki Türkiye için ? Onu yapmazdım, bunu yapmazdım değil. Ne yapardını soruyorum. di said: Su sorununu cevabini ben de merak ediyorum. Coluk cocuk demeden bu ulkenin vatandaslarini katletmis bir kisiye sayin denmesini ve bu kisinin sozuyle bu adimlarin atilmasini nasil hazmediyorsunuz ? Sayın Öcalan denmesinden ben de rahatsızlık duyuyorum. Adam tek müsebbibi değildir belki ama terör örgütünün elebaşısı, dış mihrakların maşası ve onca akan kandan sorumludur. Dedim ya, dokunulmazlığı olmasa yargılanacaktı bu sözden diye. Türkiyede dokunulmazlık kalkacaksa referandumla kalkar, hiç bir meclis oy çoğunluğuyla evet benim haklarımı kısıtlayın, yargı denetimine açık olayım demez. di said: Wispy said: Bu dünya üzerinde Amerika'ya rağmen birşey yapamazsın. Kuzey Kore gibi fakir ama gururlu bir devlet olmak istiyorsan başka. Bahsettigimiz ulke dunyanin madenine sahip, stratejik konumu yuksek ve yapilabildigi takdirde is gucu maksimuma cikarilabilecek bir ulke ama bundan bi habersin sanirim ? Maden var evet, saf madeni satıyoruz. Adamlar bize işlenmiş olarak 10 katına geri satıyorlar. İşlenmişi de satamıyoruz. Stratejik konumu yüksek, doğrudur. Enerji hatlarında hub konumunda ama Nabucco gibi bir proje için bile gazın 15%'i artı geçiş ücreti istediğimizde hmm çok fazla, düşünmemiz lazım diyip oyalıyorlar. Muhtemelen oldu bittiye getirip 3-5%le avutacaklar bizi. E vuralım işte yumruğumuzu masaya ? Neden olmuyor ? İş gücü çok, kaliteli iş gücü az. İş gücü çok, istihdam az. İstihdamın büyük kısmı yabancı sermayenin ülkeye sıcak para olarak girip faiz, tahvil, hisse senetleriyle kolay paraya oynamasının yerine gidip yatırım yapıp, fabrika kurup operasyona başlamasıyla oluşuyor. Bir otomobil firması, diyelim ki Audi geldi Türkiye'de operasyona başladı. Adamlar hem bir kaç bin kişiye iş imkanı sağlayacaklar, hem devlet vergiden faydalanacak. Bunun için ortam var mı, yok mu ? İş gücümüz avrupadan ucuz mu pahalı mı ? Ucuzsa neden doğu Avrupada yapıyorlar yatırımlarını Türkiye yerine ?
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Sparkcaster said: sürekli demokrasinin neferleri geldiği için hükümete kalkmıyor dokunulmazlık bir türlü :( yargılanmamak demokrasinin şanındandır Temsili demokrasinin sorunu bu işte. Referandum yapılsa 95% kalksın der halk. Dokunulmazlık, seçilen insanların temsil ettikleri insanların haklarını, taleplerini özgürce, yargılanma korkusu olmadan dile getirmek için verilmiş bir ayrıcalıktır. Bizimkiler her boku yiyip ardına saklanacakları bir sığınak olarak görüyorlar. En demokratik meclis de gelse, en faşisti de gelse, en şeriatçısı da gelse, en militaristi de gelse bu ülkede dokunulmazlık kalkmaz. Milletin çıkarlarını kendi çıkarlarından üstün tutan insanların çoğunlukta olduğu bir meclis gerekiyor bunun için. Bol şans diliyorum
sir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 barışı hazmetmek, 25 yıllık savaşı hazmetmekten daha mı zor? ilginç.
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Bu iş olmazsa, denedim olmadı diyecek ve oy alacak. Bu iş olursa çözdüm diyecek gene oy alacak. Yukarı aşağı her yer kıl içinde.
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Sen bana sorma iste soyle cozumun ne oldugunu. Cozum nedir peki, cok biliyorsaniz soyleyin diye direteceginize su olan olaylarin cirkin ve kabul edilemez oldugunu kabul etmekle baslayin oncelikle. Yaptiginiz sey Baykal muhalefeti. Herseye muhalefet olunmaz. Fikirlerimiz zikirlerimiz ayriysa bile belli konularda dogru ayni noktaya cikiyor. Gelin gorun ki bunu kabul etmekten aciz bir milletiz. Sirf muhalefet olacagiz diye. Ha arada agir sacmalayanlar oluyor onlari apayri tutmak durumundayim. Zira hic bir gruba sokamiyorum. Ne koru korune fikrimi desteklesinler ne de koru korune bana karsi dursunlar. Ben cozumu soyleyeyim; cozum politik davranayim derken dogruyu elden birakmamakta. Inat edip dik durmakta. Dahasi insan olmakta. Peki acil cozum nedir ? Terore boyun egmemekle basla. Zulmet yak yik demiyorum. Ama cik adam gibi acikla, bu is boyle yurumez diye. DTP vesaire ne varsa sil supur. Cunku cok iyi bildiginiz gibi bunlar fikir beyanati degil, PKK sempatizanligi. Kurt vatandaslara cik anlat acikca kotu muamele gormenizin sebebi aciz burda deyip sonra mitinglerde biji apo biji serok diye bagirmanizdir diyerekten. Sorun egitimsizliginizdir, PKK kamplarina asker ugurlar gibi ugurladiginiz cocuklarinizdir de. Bir yandan ekonomini duzeltmeye bak. Calip cirpmayi birak. Ustune calani cirpani affetme. Koy agir cezalarini. Lakin caresizlikten, buhrandan, bunalimdan calanla karistirma. Birey olarak degil ulke olarak calis. Bu demek degildir ki komunizmi getir. Tam aksine calisana hakkini ver, calismayani calismasi icin tesvik et, firsat tani. Bir sonraki secimlerde yenile su ihtiyar heyeti gibi meclisi. 20 senedir milletvekili olanlara yol ver. Getir kanunu 3 donem ust uste olamasinlar. Taze kan taze dusunce gelsin. Yine milletine anlat dininize karisan eden yok ama herseyin yer zamani var diye. Ibadetini camide yap evinde yap, otobuste elinde mini kuranlarla show yapma diye. Kuran kurslarinda cocugunun beynini yikatma diye. Devlet senin dininin ozgurlugune de sahip cikiyor ama devlet laik devlet diye (ki bunu halkin yapmasi gerek once. En zoru bu olur heralde). Egitim seviyesini yukselt. Zor degil 2 universite doneminde yapilabilecek bir olay. Yazdikca yaziyorum da kisaltayim, kisacasi butun iyi ve olmasi gereken seyleri milletin kafasina vura vura yap. Zorla yaptir. Getir idami belli kosullarda, as apoyu kalmasin dert ortada. Bir de su serefsiz medyayi temizle. Kisacasi -yine- niyet iyi olduktan sonra, sen serefli olduktan sonra, basbakanin cumhurbaskanin serefli temiz olduktan sonra zor isler degil. Maksimum 10-12 sene veriyorum bunlara ki hic uzun bir zaman degil.
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 allaam nolur akape ülke için iyi bişey yapamasın. yaptığı herşey ters gitsin, ülkeyi batırsın da sonunda iktidardan gitsin. başka türlü gitcee yok çünkü. nolur allaam.
Öne çıkan mesajlar