Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Hani bazen oyundan bıkar ya insan..."


MrLevie

Öne çıkan mesajlar

ehhe aklıma Erol Evginin şarkısı geldi öyle bi başlık yazdım. yaklaşık 3 yaşımdan beri oyun oyunuyorum. Her değişik bi oyun alışımda değişik bi duygu saplardı beni. C64 de loading ekranında geçen saatler, PC de install ekranında geçenler... Hep elimde cdnin kutusu gözlerimi ekrana dikmiş "bit lan bit" diye içimden bağırdığımı hatırlıyorum.Oyunu açtığım zamansa ne kadar iğrenç bi oyun olursa olsun ilgiyle oynama zevkine sahiptim. Bu seneye kadar sayısız oyun geçti elimden. Ayda 5-6 oyun aldığım bile oluyordu. Hatta annemin bi lafı vardı "Aldığın bu oyunları aynı fiyata satsan zengin olurduk.". Doğruyu söylemek gerekirse elimdeki yaklaşık 300 oyunu toplayıp bi yere satmak aklımdan geçmedi değil. Fakat satmadım. neden mi? onlar benim bi parçam olmuşlardı.

Şimdi nedense aldığım bi oyunu ne bi ilgiyle oynadığım oluyo ne de zevkle. Sadece bu kahrolası geçmeyen zamanı biraz daha öldürmek için. Grafikleri süpermiş bütün atmosferi manyakmış falan umrumda bile değil.alıyorum oyunun kutusunu elime bakıyorum. yok çekmiyo kendisini bana. Geçen gün HalfLife 2 nin alpha versiyonnunu gördüm. Normalde olsa atlar alırdım. Hayatta kaçırmazdım. şimdi neler oluyor bilmiyorum hiç içimden bile gelmiyor. İlk Max Payne de hikayeye hasta olmuştum.Şu anda 2inciyi oynuyorum hiç açmıyor. İlk Max Payne'nin o acı ve nefret dolu atmosferini arttırıp güzelleştirmesine rağmen. Yok olmuyo artık zevkle oynayamıyorum.[signature][hline]Carve your name into my arm.
Instead of stressed, I lie here charmed.
Cuz there's nothing else to do,
Every me and every you.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahhh,sanki biri babna kendimi anlatıro gibi oldum,emin ol dostum yalnuız değilsin,küçücüktüm daha dayıma yalvarırdım kafa ayarını yapsında operation wolf oynayayım c64'de o ilk açıldığındaki renkli ekranı görüğnce çığlık atardım,sonra arkdaşla atari salonları,şapkayla giderdik şapkamı adamın önüne koyar abi 20 tane jeton doldursana fln derdim akşama kadar oynardık,atarimiz oldu sonra,sonra psx,deliler gibi oyun oynardık,sabah kahvaltuda arkadaşıma koşardım,yada o bize,bilgisayarı saymıyorum bile,deliriştim resmen oyun oyun ahada oyun,deli gibi oyun,hiç durmadan.,sonra net cafeler başladı,inanı9lmazıdı,sabah on akşam on net cafedeydik,her 0oyun,her harita,her şeyi ezberledik.arkadaşlarla taksinme gitsek ben yine sinanpaşa giderdim,cd almadan eve geri dönmezdim.her ay pc oyun dergileri alırdım,kucak kucak.
son 1 yıldır bi hevesim azaldı,ağırlasan okul+öss mi desem,pc'min artık yeni nesil oyunları kaldıramaması desem,bilemiyorum.ama oyunla geçirsdiğim eski zamanlara bakınca kendimi kötü hisediyorum.ne diyim,değişti birşeyler...[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aman aman.. büyümüşler de oyunlardan bıkmışlarr..

yakınlarda çıkar sizi de büyülicek bi oyun, veya bi teknoloji...
yannız o ilk oyunların yeri ayrıdırç. onun sebebi de oyunlar değildir. bugün misket oynasanız çocukken ldıınız zevki alamazsınız. seebbi de artık çocuk olmamanız. yoksa değişen bişi yok.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 7-8 ay ara verdim ÖSS için.
Şu an Soldat'tan başka bire şey oynamak istemiyorum PC'de. Ama nedense oynayamıyorum, saçma bir sorun var.
Bende de saçma bir sorun var, canım hiç bir şey yapmak istemiyor.
Eskiden ne güzeldi her şey. Derdimiz tasamız yoktu. Şimdi de yok, ÖSS de geçti, bi derdim oydu. Ama ben hala mutsuzum. :([signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.


[Bu mesaj Eraq tarafından 04 Temmuz 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fallout 3ü yaparken de azmo'nun bahsettiği mantıkla yola çıkacaklarından eminim, pek fazla umutlanmıyorum o yüzden[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

müzik yüzyıllardır sanayi ancak arada insana hitap eden alternatifler bulunabiliyor her zaman.. :)

ha ayrıca horas'ın tespiti de doğru, falanca vakit alınan zevkin aynısını almak pek mümkün değil. yine de ben halen 15 yıl önce boulder dash'ten aldığım zevkin benzerini alabiliyorum pek sık olmasa da..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

artık yeni birşey yok oyunlarda da o yüzden.. küçükken ilk oynadığımız oyunlar bize tamamen yeni şeyler vaadediyordu.. ilk oynadığım oyunlar doom 2 ve prince of persia nasıl dumur olmuştum yani. ama şimdi yeni çıkan bir oyunda 2 dakika sonra ne olacağını biliyorum bu da adamı sinir edio. biraz da tecrübeden kaynaklanan bişey yani.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü
http://www.frp-tr.net
Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 04 Temmuz 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
ergenlik bittiiiiiiii
Sayısal hesap olarak daha ergenliğimin bitmesine biraz var ama benzeri duyguları bende hissediyorum nedense. Harry Potter Azkaban Tutsağı çıkmış en son. Görünce eskilerinide oynamıştım zevkle diye aldım. Oynadım ve toplam 5 saatte bitti. Halbuki ilk oyun için 5 gün uğraşmıştım ve zar zor bitmişti. Sanırım sorunumuz sebebinide bu oyunu bitirdikten sonra anladım. Bilgisayar oyunları artık insan zekasına karşı çok kolay geliyor. Eskiden her oyunda yeni bir şeyler öğrenirdik. Artık öğrenecek pek fazla birşey kalmadı. Bilgisayar oyunları artık insan zekasını aşmayı başaramıyor...[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sonsuza Kadar Grim Fandango eğer oyunu oynamamış hatta hiç görmemiş olanınız bile varsa belki bu müzik kafanızda bir şeyleri dank ettirir ah niye oynamadım diye hastayım bu müziğe (companeros)

Bugün Oddworld: Abe's Exodus'u buldum ve 2 saattir zevkle oynuyorum platform oyunlarını özledim.

NOT:Biri bana grim fandango bulsun huaaaaaaa.....[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 05 Temmuz 2004 05:37 tarihinde demiş ki:
fabrikasyonize edildiklerini kanitliyor.


fabrikasyon olmakla ile belli süre formatlarınaı arasında bir uymak arasında karışıklık olabilir mi? ;)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tek aktıvıtenız oyun oynamak (bılgısayarda) olmasın hayatın ıcıne uygun sekılde yayın kesınlıkle bıkmazsınız ...
ama bakınız benım 16-22 yas arasındakı 6 yılıma 1 yıl oss-oys cıktıktan sonra kı kalan 5 senede tum pc oyun tarıhını sıradan gecırmıstım ...
sonra butun oyunları oynayınca/deneyınce ıster ıstemez bıtıyor ve boslukta kalıyorsunuz ...
ve cıkan her oyunu o klasmandakı en ıyı oyunla kıyaslamaya baslayınca zaten duygusal bagınızında oldugu eskı efsaneye karsı yenı cıkan ruhsuz oyunun hıc sansı kalmıyor ...
buda gorecelı olarak oyunlardan aldgınız zevkı koreltırken zamanla sızdede sıkılmalara yol acıyor ...
en azından bende boyleydı bır sure oyun oynamayı bırakıp 2-3 ay sonra en sevdıgınız oyunları azmadan (gunde 10+ saat gıbı) oynarsanız hersey duzelıyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 05 Temmuz 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
said:
unity100, 05 Temmuz 2004 05:37 tarihinde demiş ki:
fabrikasyonize edildiklerini kanitliyor.


fabrikasyon olmakla ile belli süre formatlarınaı arasında bir uymak arasında karışıklık olabilir mi? ;)


fabrikasyonize olmak belirli sure formatlarina uymak gibi bircok seyin topluca olmasi tarafindan ortaya koyulan bir standardizasyon.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aahh ulen aahh...Artık eski oyunları hatırlayınca bi yürek burkulması oluyo bende...hatırlıyom da bi ara starcrafta dönüş yapcaktım da harbiden kaldıramadım bi hüzün çöktü fln çıktım oyundan...fazla mı kaptırdık yoksa harbiden gerçek hayat gibi etkileyebiliyo mu insanı??
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...