Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 http://hannasyalala.com/wp-content/uploads/2009/07/UP.jpg 78 yaşındaki baloncu Carl Fredricksen hayatı boyunca yaşamak istediği macera hayalini gerçekleştirmek için evine binlerce balon bağlayıp Güney Amerika’nın vahşi doğasına doğru yolculuğa çıkar... Türkçe seslendirmesi Erol Günaydın tarafından yapılıyor,Pixar'ın yeni şaheseri Pixar'ın her filminden sonra yapılan klasik yorum gibi (Cars hariç), Pixar'ın şimdiye kadar ki en iyi filmidir.Imdb Top listesine de 42. sıradan girdi film, Ha ayrıca hikaye yazarı da Wall-E'nin de yazarı olan Pete Docter,aynı zaman da bu filminde yönetmeni.Monster Inc.'i de o çekmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bu akşam gidiyorum izlemeye ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Aynen bende :) Biletimi bile aldım,her Pixar filmi gibi bunu da büyük bir heyecanla bekliyordum,hala bekliyorum da bakalım,izleyecez işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 tam açmaya girmiştim valla. filmden az önce döndüm, türkçe seslendirmeli izledim seslendirmeler çok iyi gibi gelmedi bi de indirip ingilizce izlicem filmi bakalım o nasıl diye. onun dışında 3d ye hala alışamadım resmen renk ayarını düşürüp izliyomuşum gibi geliyor. filmse genel olarak iyiydi izlenmesi gerek bence, ama açıkcası 3-4 aydır beklediğimden daha şahane bişi bekliyodum. ha birde benim gibi enayilik edip sabah gitmeyin filme, mümkünse 23 45 e falan gidin çocuk olmasın fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Çekmeköy Meydan Cinebonus a gittim 3D gelmedi hiç bir Cinebonus a dediler. Onun yerine Okyanus Dünyası 3D diye bir şey varmış dediler bütün Cinebonuslarda. İstanbulda 3D oynuyor mu acaba bi yerde yoksa gişedeki öküz mü yanlış söyledi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 TR e biraz geç mi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 guzel film. genel pixar filmlerinden 1-2 yas ustune hitap ediyor sanirim. benden 7/10, hatta 8/10 calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 fenris said: TR e biraz geç mi geldi? Evet ben bir iki ay önce izledim Almanya'da. Çok hoşuma gitmişti. :) Türkiye'de dün çıkmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 mukemmel otesi bir film, kacirmayin sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 progamer said: Çekmeköy Meydan Cinebonus a gittim 3D gelmedi hiç bir Cinebonus a dediler. Onun yerine Okyanus Dünyası 3D diye bir şey varmış dediler bütün Cinebonuslarda. İstanbulda 3D oynuyor mu acaba bi yerde yoksa gişedeki öküz mü yanlış söyledi bana? kozyatağı wings cinecity trio da vardı. konuştum zaten sadece 2 yerde varmış istanbulda, diğerinide söyledi ama unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Harika bir filmdi,tek kelimeyle harika, Mutlaka izleyin Benden de bi 9/10 çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mumkunse ingilizcesine gitmeye calisin ama yinede harikaydi 9/10 bendende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 baya hoşuam gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kapak foto baya iyiymis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Dublajsız seçeneğinin olmaması süper yani, her animasyon filmine çocuklara yönelik çizgi film muamelesi yapılması çok can sıkıcı. İşin yoksa DVDRip bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Dublajsız seçenek var. Ama genellikle ctesi geceleri saat 23:45 seansında. Eh belirli bir yaş üstü gençlerin ctesi aksamını da sinemada harcatmak priceless gelmiş heralde onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 dublajsız seçenekte altyazıda yokmuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Olmasın sorun değil de, nerede var, ben göremedim Beyazperde'de ne Avrupa ne Anadolu yakasında. Bir daha bakayım dikkatli. Yine göremedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 animasyon film sonuçta, orijinali de dublaj. özenilirse türkçe dublaj da gayet güzel olabiliyor. tek sorun aksanlı karakterler veya, çevirince anlamsızlaşan espriler. DUBLAJLI SANİYE İZLEMEM demeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 dublajsız daha güzel olmasının nedeni bazı karakterlerin bazı insanlar seslendirilsin diye yazılmış olması oluyor genelde. ama türkçe dublajlı olunca bu ortadan kalkıyo , en büyük olayı orda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Yönetmenin özene bezene seçtiği, belki yer yer senaryoyu bile ona göre uyarladığı orjinal voice actor yerine EROL GÜNAYDIN ile izlemek istemiyorum filmi, kusura bakmayın. "ÇİZGİ FİLM LAN O DA DUBLAJ EHUE" diye mantık olmaz yani :p Var mı yok mu şimdi İstanbul'da herhangi bir yerde herhangi bir dublajsız seans? Beyazperde'de göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 harika film. pixar yapmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Fragmanı hiç ümit vaadetmemişti bana pek umursamamıştım da şimdi izledim hakkaten çok güzel olmuş. Kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 dublajsız versiyonları var, dublaj olmasını normal karşılıyorum. İzleyicinin yarısı çoluk çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 DVDRip ve Blu-ray ripler fln düşmüş internete. 720p indirip seyrettimde gerçekten çook iiymiş. Wall-E den falan güzeldi bence. Squirrel!!!!! Doug ile Kevina kendi animasyonları yapsınlar böyle dvd ekstrası falan olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar