Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Up [2009]

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

http://hannasyalala.com/wp-content/uploads/2009/07/UP.jpg

78 yaşındaki baloncu Carl Fredricksen hayatı boyunca yaşamak istediği macera hayalini gerçekleştirmek için evine binlerce balon bağlayıp Güney Amerika’nın vahşi doğasına doğru yolculuğa çıkar...

Türkçe seslendirmesi Erol Günaydın tarafından yapılıyor,Pixar'ın yeni şaheseri

Pixar'ın her filminden sonra yapılan klasik yorum gibi (Cars hariç), Pixar'ın şimdiye kadar ki en iyi filmidir.Imdb Top listesine de 42. sıradan girdi film,

Ha ayrıca hikaye yazarı da Wall-E'nin de yazarı olan Pete Docter,aynı zaman da bu filminde yönetmeni.Monster Inc.'i de o çekmişti :)
Sosyal ağlarda paylaş

tam açmaya girmiştim valla.

filmden az önce döndüm, türkçe seslendirmeli izledim seslendirmeler çok iyi gibi gelmedi bi de indirip ingilizce izlicem filmi bakalım o nasıl diye.
onun dışında 3d ye hala alışamadım resmen renk ayarını düşürüp izliyomuşum gibi geliyor.

filmse genel olarak iyiydi izlenmesi gerek bence, ama açıkcası 3-4 aydır beklediğimden daha şahane bişi bekliyodum.
ha birde benim gibi enayilik edip sabah gitmeyin filme, mümkünse 23 45 e falan gidin çocuk olmasın fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Çekmeköy Meydan Cinebonus a gittim 3D gelmedi hiç bir Cinebonus a dediler. Onun yerine Okyanus Dünyası 3D diye bir şey varmış dediler bütün Cinebonuslarda. İstanbulda 3D oynuyor mu acaba bi yerde yoksa gişedeki öküz mü yanlış söyledi bana?

kozyatağı wings cinecity trio da vardı.
konuştum zaten sadece 2 yerde varmış istanbulda, diğerinide söyledi ama unuttum
Sosyal ağlarda paylaş

Yönetmenin özene bezene seçtiği, belki yer yer senaryoyu bile ona göre uyarladığı orjinal voice actor yerine EROL GÜNAYDIN ile izlemek istemiyorum filmi, kusura bakmayın. "ÇİZGİ FİLM LAN O DA DUBLAJ EHUE" diye mantık olmaz yani :p

Var mı yok mu şimdi İstanbul'da herhangi bir yerde herhangi bir dublajsız seans? Beyazperde'de göremedim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...